Má chodiť matka šibať s ročným synom?
Chodili ste, alebo ho zobral len manzel? dakujem
Náš Šimonko chodí len s tatinkom.... musia si poradiť.... ked bude treba kojit... budú musiet utekat domov 😀
určite len manžel! Veď nešli predsa na celý deň, a tie paru hodiny predsa vydrží 😉
u nas tiez chodi len tato s malym,vysibu babky a dadove kamosky a idu domov. a spolocna navsteva ked tak poobede 😵
no u nas idem s malym ja, uz vidim ako ide tatinko oblievat klebetne susedy 😀 a k rodine ideme vsetci spolu, sami budu chodit ked bude maly vacsi
ahojky, no nas tatino si musi poradit sam...maly ma 9 mesiacov a so starsim tiez tak chodil...
😵 😵 😵
toto je *chlapska zalezitost*, takze mamina tam nema co robit 😉 ..chodi tato + syn...aspon u nas je to tak a priznam, este som nikdy ziadnu maminku chodit polievat nevidela /hoc ako doprovod/...u nas ja cakam doma, kym chlapi pridu a oni sa mi potom pochvalia co si vysibali 🙂 ...a neboj..chlap/ a nemusi byt ani velmi zručný 😀/..si poradi aj s mensim dietatkom..sibacka a olievacka skratka patrí chlapom /ci malým ci velkym /...
nas drobec len s tatinom siel.toto je chlapska zalezitost 🙂 keby som vsak bola slobodna mamina,tak idem s nim ja. 😉 ja velku noc z duse nenavidim a nase zvyky mi pridu byt viac nez nelogicke a prihluple,no mali chlapci sa z toho tesia,ze mozu oblievat a sibat...tak preco im to brat? 😉 aspon kym su chlapci malicky,tak nech sa z toho vytesia 😉
Jasne že len tatinko 😀 to je vec len chlapov 🙂 ja čakám na bitku doma od kamošov s detickami
nice202 - myslím , že nepreháňa , ved predsa určite chodia len k známym - a je to milé 🙂
u nás takisto je to vyhradne synček+ocko...ja som s nimi nechodila nikdy a ani nepojdem 😎
A ja som kedysi videla matku s chlapcami oblievať, ale prišlo mi to také divné predsa je to tradícia ich nie naša tak načo im tu radosť brať 😀
NICE- podla mna sa to neprehana, môj malý chodil aj ked mal rok🙂zlatučký bol malinký korbačik mal a velmi sa tešil, nechodia predsa oblievať "kade tade" len blízky okruh takže to je oki podla mna🙂
u nas je to zalezitost chlapska ja predsa cakam tiez z rodiny ockov s ich synmi, nas malinky bude mat 9 mesiacov a sli pekne oblievat spolu
ja tak "milujem veľkú noc", že sa nič nekoná. Aj keď sme sa chystali ísť spolu, nakoniec to skončilo tak, že malý do rána horúčkoval a teraz choručký spinká ☹
s ročným? čo ten tak z tej oblievačky chápe? ak bude väčší,tak syn + otec,je to o.i. príležitosť na upevnenie ich vzťahu aje to chlapská záležitosť
Aj nasi boli dnes sami maly ma rok a maminka si konecne po roku uzila den len a len pre seba 😉 A zvladli to na jednotku 🙂

My ideme iba k babkam a ideme spolu (teda vsetci 3) 😉