icon

Má chodiť matka šibať s ročným synom?

lumarque
25. apr 2011

Chodili ste, alebo ho zobral len manzel? dakujem

gumimaci
25. apr 2011

My ideme iba k babkam a ideme spolu (teda vsetci 3) 😉

tutifruti
25. apr 2011

Náš Šimonko chodí len s tatinkom.... musia si poradiť.... ked bude treba kojit... budú musiet utekat domov 😀

zuzana32
25. apr 2011

určite len manžel! Veď nešli predsa na celý deň, a tie paru hodiny predsa vydrží 😉

martinex
25. apr 2011

u nas tiez chodi len tato s malym,vysibu babky a dadove kamosky a idu domov. a spolocna navsteva ked tak poobede 😵

desmodka
25. apr 2011

no u nas idem s malym ja, uz vidim ako ide tatinko oblievat klebetne susedy 😀 a k rodine ideme vsetci spolu, sami budu chodit ked bude maly vacsi

skeblicka77
25. apr 2011

ahojky, no nas tatino si musi poradit sam...maly ma 9 mesiacov a so starsim tiez tak chodil...
😵 😵 😵

traktor
25. apr 2011

toto je *chlapska zalezitost*, takze mamina tam nema co robit 😉 ..chodi tato + syn...aspon u nas je to tak a priznam, este som nikdy ziadnu maminku chodit polievat nevidela /hoc ako doprovod/...u nas ja cakam doma, kym chlapi pridu a oni sa mi potom pochvalia co si vysibali 🙂 ...a neboj..chlap/ a nemusi byt ani velmi zručný 😀/..si poradi aj s mensim dietatkom..sibacka a olievacka skratka patrí chlapom /ci malým ci velkym /...

bobocka
25. apr 2011

nas drobec len s tatinom siel.toto je chlapska zalezitost 🙂 keby som vsak bola slobodna mamina,tak idem s nim ja. 😉 ja velku noc z duse nenavidim a nase zvyky mi pridu byt viac nez nelogicke a prihluple,no mali chlapci sa z toho tesia,ze mozu oblievat a sibat...tak preco im to brat? 😉 aspon kym su chlapci malicky,tak nech sa z toho vytesia 😉

nice202
25. apr 2011

sorry, ale s rocnym synom? neprehana sa to uz trosku?

titkovamiriam
25. apr 2011

Jasne že len tatinko 😀 to je vec len chlapov 🙂 ja čakám na bitku doma od kamošov s detickami

aero
25. apr 2011

nice202 - myslím , že nepreháňa , ved predsa určite chodia len k známym - a je to milé 🙂

chymenitta33
25. apr 2011

u nás takisto je to vyhradne synček+ocko...ja som s nimi nechodila nikdy a ani nepojdem 😎
A ja som kedysi videla matku s chlapcami oblievať, ale prišlo mi to také divné predsa je to tradícia ich nie naša tak načo im tu radosť brať 😀

NICE- podla mna sa to neprehana, môj malý chodil aj ked mal rok🙂zlatučký bol malinký korbačik mal a velmi sa tešil, nechodia predsa oblievať "kade tade" len blízky okruh takže to je oki podla mna🙂

miciatko
25. apr 2011

u nas je to zalezitost chlapska ja predsa cakam tiez z rodiny ockov s ich synmi, nas malinky bude mat 9 mesiacov a sli pekne oblievat spolu

jarunka111
25. apr 2011

ja tak "milujem veľkú noc", že sa nič nekoná. Aj keď sme sa chystali ísť spolu, nakoniec to skončilo tak, že malý do rána horúčkoval a teraz choručký spinká ☹

janinah
25. apr 2011

s ročným? čo ten tak z tej oblievačky chápe? ak bude väčší,tak syn + otec,je to o.i. príležitosť na upevnenie ich vzťahu aje to chlapská záležitosť

iva87
25. apr 2011

Aj nasi boli dnes sami maly ma rok a maminka si konecne po roku uzila den len a len pre seba 😉 A zvladli to na jednotku 🙂