Mám 15 rokov a túžim po dieťati
Dobrý deň, potrebujem asi sa poradiť mám 15 rokov a strašne túžim po dieťati viem že to je skoro a veľa ľudí sa bude na mňa pozerať divne... Bijú sa vo mne dve cesty byť psychologička alebo mamina ? Asi je rozumnejšia psychologička ale ja uz dieťa chcem od 13-tich a nemôžem vydržať nejako ma to veľmi ťahá a nemôžem si pomôcť... Za odpoved ďakujem
@paja0001 ake monstrum si iba naivna chybou je asi aj to ze si sla predcasne do vztahu od 12 stich neviem kolko spolu intimne zijete ale asi uz ano partner nechce ty ano no neni to jednoduche hlavne sa chrante lebo v tak mladom veku nezelane tehotenstvo zo strany oboch partnerov noc moc
ono existuje ista postupnost najprv manzelstvo potom dieta neni dobre predbiehat
@paja0001 zajdi za psychologickou isto aj v skole mate neni dobre riesit svoje problemy privedenim nevinneho dietata do tohto
Ja viem... Chcela by som sa zabávať ako každá baba ale neviem to nebaví ma to ja varím upratujem pečiem a každá baba v mojom veku sa na mňa pozerá jak na psychopata
Mala by si na to ísť po tej praktickej stránke. Keď neberieme ohľad na to, že si mladá tak isto by si chcela aby sa to tvoje dieťa malo čo najlepšie. Na to potrebuješ peniaze a tie nezískaš ak nebudeš mať dokončenú aspoň strednú školu, najlepšie aj s maturitou 🙂
To je jasné... Chápem to a nepotrebujem psychologičku neriešim problémy dieťaťom.. ja len proste chcem dieťa a to je cele
Proste milujem deti a chcem dať svojmu dieťaťu to čo som ja nedostala
@paja0001 a to je to ty chces a hotovo to je to sebectvo ze tebe je jedno conje spravne ale ty chces a vies ze dieta to vyriesi a to je omyl Akurat za tohto stavu co zijes aj ty das tazky zaciatok aj pre dalsie dieta Ak chces dat svojmu budicemu dietatu to co si ty nezazila tak si urob skolu najdi si pracu dobreho manzela a potom bud matkou
Zopar nesuhlasnych prispevkov v diskusii a uz ta presla chut dychat? Fiha a co bude este len potom, ked zacne skutocny zivot, tvrda realita 😃
Nie to som nepovedala keby chcem a hotovo tak sa tu neradim a idem a spravím si ho nemyslíš ? Nemyslím si že vyrieši moje problémy to ani nechcem 🙂 nemyslela som to doslova ale proste ma nebaví čítať komenty ktoré iný obsah ako že som hlúpa nemajú
Tak určite by mi pomohli... Možno sú taký aký sú ale nenechali by ma v sračkach
@loginexistuje po sexe podľa jej vlastných slov netúži, len po dieťati...
Ale toto nemôže byť reálna téma, najprv rodičia pomôžu a o 20min neskôr sú to asociáli?
@paja0001 zrazu je dieta sracka ????
Nie :D nepochopila si nevadí :3
@paja0001 v akých sračkách?? Vytúžené dieťa je sračka?? A veď stále píšeš ako ty aj frajer máte všetko, takže vlastne pomoc rodičov ani nebudete potrebovať. Ako ja nechápem, že dnešné deti nemajú dosť kreativity a možností nájsť si zmysluplnejšiu zábavku ako tieto vymyslené témy na diskusných fórach.
Myslela som to tak že keby nemá dieťa čo do úst alebo tak no tak viete mile žienky veľmi kecate jak priatel nič nemá atď tak som to vysvetlila 🙂
@paja0001 odkial ma priatel byt a pracu v 18tich rokoch?
Rodičia a ako som povedala pracuje a áno teraz zasa začnete kecat že rodičia a bla bla bla
Proste stačí keď poviete že nie nemaj ho 🙂
kúp si psa, aj o neho sa treba starať, kúpať, krmiť, chodiť na prechádzky. Tvoje telo sa ešte vyvíja, nie je fyzicky ani psychicky pripravené. Za dieťa by boli zodpovedný tvoji rodičia a nie ty. Ty potrebuješ dokončiť školu, nájdi si brigádu, opatrovanie detí, venčenie psov... Nie je všetko také ružové ako si to predstavuješ
Na 15-rocnu zaujimavo dospelacke vyjadrovanie a reakcie, podla mna vymyslena tema na dazdivy sobotny vecer a prazdniny 😂 Chod si radsej kupit kočíček a cikaciu babiku do hrackarstva, moje dcerky sa s takou velmi rady hraju na "mamičky" 😀 Lebo tu s tymto tvojim vymyslom asi vela "pochopenia" od dospelych zien a matiek nenajdes.
Dobre sa niekto nudi. Ked sa chces zabavat, aspon si priprav doveryhodne odpovede, zamotavas sa
@loginexistuje
@sissy27 ste vy dve normálne? Takto sa baviť s precitlivelým 15rocnym dievčaťom? Aká je potom vaša mentálna úroveň?!
@paja0001 dievča zlate. Si mladučká to sama vieš. Materinský pud je v poriadku, začínaš byt predsa žena. Aj z psychologického hľadiska možno aj preto túžiš po dieťatku, že si nahradis tu lásku ktorú si ty nedostala. Možno aj preto že máš pocit že sa o teba bude viac rodina zaujímať keď budeš tehotná. Tak sa nad tým zamysli. Ak študuješ psychológiu, asi troska o tom už niečo vieš. Možno by ti nejaká skúsená psychologicka povedala pár viet, ktoré potrebuješ počuť a nad ktorými by si sa zamyslela. Ver mi, že to všetko krásne ta počká. Tvoje telo nie je ešte pripravené dieťa vynosiť. Mohla by si ohroziť jeho aj seba. Ak chceš byt zodpovedná ako dospela žena, musíš si uvedomiť že môžeš ohroziť zdravie tvojho dieťaťa len pre tvoju predčasnú materinskú túžbu. Je teda jasne že ešte potrebuješ počkať. Skús si najprv vyriešiť vzťahy s rodičmi, povenovat sa škole, svojim koníčkom, opatrovať deti v okoli a počkať na to kedy príde tvoj čas. Veľa veci bude o pár rokov na tvojej strane, tomuto určite rozumieš. Nerob si žiadne závery o sebe z týchto “múdrych” reči poniektorých žien. Anonymita internetu prináša tieto nepríjemnosti. Držím ti palce, aby si sa rozhodla správne a zdoverila si sa nejakej skúsenej psychologicke. A neboj, aj sami psychológovia sa občas chodia poradiť 😉
Čudujes sa ? Sa kukni jake ste
Tak ale vieš väčšina ľudí robí zo mňa debila.. ale nechápu že ja len chcem vidieť úsmev dieťaťa... Povedia mi že túžim po sexe ? Keby ho chcem tak idem s ochranou snáď nie ? Proste tieto reči ma naozaj zaskočia... Tie ženy majú deti a prežili si život vedia ako sa veci majú práve preto by mali byť príkladom takým ako som napríklad ja... Vychovaná sama sebou a nie ma zrážať na zem
Áno uznávam nie som úžasná a bez chýb... Potrebujem trošku usmerniť a poradiť... Ale nie zrážať na zem

Ja viem... Moja mama je tehotná.. ale ja s nimi nebudem vymenila ma už pár krát za inú rodinu a môj otec je alkoholik na kamióne takže nie som sebecka chcem byť len štastna 🙂