icon

Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

alexandra0409
autor
24. apr 2010

dugyna...ked si taka mudra tak mi najdi ubytovnu kde nas roberu aj so 4 detmi pretoze deti jej nenecha

dugyna
24. apr 2010

alexandra a co som ja tvoja mama alebo co si dospela zena..evidentne pristup k inetrnetu mas tak hladaj a pytaj sa kto hlada a snazi sa najde snad necakas ze si ta niekto nastahujeme do bytu!!!!alebo ti najdeme byvanie pre teba a tvojho mmilenca..!!!

alexandra0409
autor
24. apr 2010

no nechcem a si myslis ze som nehladala? nikto nas neubytuje so 4 detmi...vies ono je to dost tazke uz rok hladam ubytovnu najlacnejsiu al nikde nic...

samia28
24. apr 2010

dugyna, ty mas vo svojom okoli niekoho kto je v takej istej pozicii ako alexandra?

mirka285
24. apr 2010

alexandra ale to tiez nie je take jednoduche ze on jej deti nenecha..alebo ona by mu ich dala?

dugyna
24. apr 2010

mirka presne tak...sud nechava deti matke
takze alexandra neviem preco sa tolko spoliehas na to ze hladat ubytko pre 4 deti
a ked tak strane hladate riesenie..neviem preco to neriesite tak ze na cas bude on byvat na ubytke a ty u mami kaym si to nevyriesite..ked tak strasne chcet byt spolu ale beriete len variantu ze proste musiet byt spolu vsetci a aj deti...
doteraz ste solu nebyvali tak by ste to s nad este chvilu vydrzali..nie?

alexandra0409
autor
25. apr 2010

mirka...ale ona deti nevie vycovavat sama...je to alkoholicka a takym deti nenechava sud takze vieme ze deti vyhrame my dvaja...je na urcite iste...

dugyna...sud sice nechave deti matke ale pokial sa matka vie o ne starat a pokial nepije alebo nieco podobne...

latvia
25. apr 2010

a doteraz sa staral o jej deti kto? 😕 mozem sa spytat kolkoizbovy byt mas? alebo kde byvas?som len rychlo preletela a nenasla som 😅

latvia
25. apr 2010

apropo, ked mu sud prideli deti, tak snad ona na ne bude platit vyzivne, ci nie? tak nejake peniazky plus budete mat, aj ked viem ze nie velke...ale snad aj jeho mama by pomohla s jedlom a par korunkami, nie?

monline
25. apr 2010

alexandra
niektoré situácie by mali postaviť chlapa na nohy a ten tvoj sa zatiaľ chová ako slaboch
necháva celé trápenie s budúcnosťou na tebe..TY sa snažíš zistiť, ako ťa vníma verejnosť, hľadáš rady, čo máš robiť,,
v prvom rade- keď si otehotnela- v tom momente sa mal vyjadriť, čo s vami bude ďalej
čakať dva roky? a na čo? nejaký zázrak? viem, čítala som o financiách, úveroch..ale - CHLAP by to riešil zodpovedne voči všetkým svojim deťom..ak sú závislé na jeho opatere a láske, tak nemá žiaden dôvod vyčítať si, že sa rozvedie s ich matkou...
tvoj malý synček má jeho meno? kde sa stretávate? prespáva u teba? nosí svoje deti k tebe?

didiana333
25. apr 2010

Ufff...silná téma...nikdy som svätá nebola,ale so ženatým by som nechodila,ani keby mi modré z neba sluboval 😉 no ale už sa stalo...skus hladať podnájom niekde na dedine...tam bývaju dobré ceny na celý domček.Vyjde to aj menej ako podnájom v meste.A deti by mali klud a pokoj.

olifcek
25. apr 2010

alexandra ani mojej sestre nik nechcel dat byt do podnajmu, pretoze ma 4 deti...a socialny byt...su tvrde poradovniky a u nas v sockach byvaju romovia, alkoholici a ina haved....nastastie sestre prispievaju nasi na byvanie...nie plnou sumou, na to nemaju, ale tusim 100eur...

latvia tusim byva s dvojke s mamkou a este surodencom?

dugyna
25. apr 2010

ppzri alexandra mas zivot aky mas..nehovorim ze si si ho vybrala
a ani ta nejden sudit ci si si to zavinila alebo nie...to uz je tvoja vec....lebo antikoncepcia je vsade dostupna....a ked ste spolu spavali a vies ake mat e obaja financne problemy y problemy s ubytovanim...atd....
a antikoncepcia existovala aj pred 8 rokmi...

ale podla tvojich reakcii na tychto 5 strankach co som cital..tak my z toho vychadzad ze si zalozila tuto temu aby si pocula lutost a obdiv...odsudzivanie pocuvat nechces,...
a rady ...kazda sme ti tu radili rozne moznosti...ale na vsetky mas odpovede negativneho charakteru ako to nejde a preco to nejde..a proste to nejde...cize ty nechces ani rady...tebe je dobre tak ako to mas a tak ako si zijes....
lebo keby ti tak dobre nebolo tak uz davno budes riesit svoju situaciu..ci s tym tvojim ..alebo bez neho.....
ale tebe to tak vyhovuje..lebo na vsetky nase rady mas odpoved....asi by ti vyhovovalo keby ti tu niekto napisala ze mam pre vas byt nemusite mi nic platit a nastahujte sa don aj s tym tvojim a 4 detmi ..a byt vam darujem a budem aj seky za vas platit...to by ti mozno vyhovovala

ako tu uz bolo spomenute....ak by sa rozvviedli a je poravda o tom ze ona je alkoholicka ..tak mozno by deti prisudili jemu..ale nakolko neviem ci aj ten tvoj nie je alkoholik..../lebo ek je jeden alkoholik tak byva aj druhy../ ..alebo ma velky uver...mozno by deti nedali ani jemu..a zobrali by ich do destkeho domova..lebo ani jedn nie su schpny sa o ne postarat...
a ak ten tvoj ze by mu deti prisudiili..tak neboj sa sud by jemu s dvomi detmi dal socialny byt...a ta jeho by asi on prisla....

lenze vy ste sa asi s tym tvojim o nic nezaujimali a ani nepytali....proste fakt asi cakate ze na vas padne dom...

dalsia vec zeny by mu musela platit vyzivne na deti..a takisto su aj davky ktore sa daju poberat ak je v nudzi..su to prispevky...o ktore sa ziada ..

dalsia vec je ta ..ze ci ti on vobec plati na to dieta vyzivne..teda na 2 mesacneho syna...ked spolu nezijete

dalsia vec je ta ..ze ty nemas len matersku....a mas aj rodinne pridavky...a este aj sirotske nakolko tvrdis ze otec 8 rocneho syna je mrtvy.....a urcite ma teda aj starych rodicov...

a ako tu uz bolo spomenute tak sak ked ta ma jeho mama tak rada..to nemozete ist byvat vsetci ku nej?sak to by bolo perfektne nie? a ak je ona na dochodku...tak moze byt doma s malym a ty mozes ist robit....
a neviem preco si ten tvoj ked je na to "tak financne zle" nenajde este jednu robotu..aby splatil dlhy skor...

rozviest sa moze aj teraz...

a ako som ti uz pisala nechepem preco to neriesite zatial aspon tak ze by on byval so svojimi detmi..ked si presvedcena ze sud mu ich pridely a ty u svojej mami s detmi...a postupne si spaltili dlhy a hladali spolocne byvanie....sak to mas riesenie...

treba rieist postupne neda sa naraz....

a moze byvat s detmi u svojej mami...

ja nevime co ty uz cakas od nas...lebo vsteko je pre teba zle a len hladas vyhovorky ako to nie je mozne a preco uskutocnit,,.,

olifcek
25. apr 2010

dugyna odist od 2mesacneho dietata a ist do prace? precitala si si, co si napisala????

socialne byty nedavaju len tak, viem to, lebo moja sestra je sama uz 6 rokov, i ked sa rozviedli o cosi neskor, lebo sestra verila, ze to este bude ok...

u jej mamy asi byt nemozu, bolo by ich tam uz fakt vela...

ale tiez by ma zaujimalo, ked byvaju v socialnom byte, ci niesu obaja tak trosku alkoholici alebo spodina, a ci si sa alex az moc nesrastne nezamotala...ma Tvoj priatel ukoncenu strednu skolu?

ivka8255
25. apr 2010

olifeck, nie je sranda odist od dietatka nech je akekolvek malinke, ale ked mam raz financne problemy a mam (!!!) snahu, ak nie vyslovene nutnost, ich riesit, tak to spravis aj ty, aj ja. Lebo dietatko je na prvom mieste, ale to ze budes v praci 8 hodin denne, este neznamena ze si zla matka. Neviem nakolko mas prehlad o dlzke naroku na matersku v inych statoch, ale my sme jedni z mala, ktori mame moznost ostat doma 3 roky uplne v pohodke. v USA idu maminy myslim do prace po 8 tyzdnoch, takze...
mne to skor pride tak, ze ako to pise dugy, ze kde je snaha tam su aj vysledky, nielen recicky o tom ako nam je zle a teraz ma vsetci lutujte. Kazdy sme si strojcom svojho stastia. A myslim, ze alexandra (nech uz je pravda akakolvek) velmi dobre vedela, ze "jej" chlap je v ......, a nemusela to nechat zajst az tak daleko, ze s nim ma dieta.
Kto CHCE hlada sposoby, kto NECHCE hlada dovody.... myslim, ze to hovori za vsetko 😖

zuzanockamt
25. apr 2010

baby ... je dobre byt mudrym, ked sa vas to bytostne netyka

olifcek
25. apr 2010

ivka ano, viem, ze my mame dost dlho moznost byt doma, ale zase...ona na to nie je dokazana...zije s maminou, ktora, ako sa zda, na ulicu ich nevyhadzuje...

osobne si myslim, ze ali ostane sama s dvoma detickami, a bude s maminou...asi sa to len boji povedat si nahlas...

ale ako pise zuzka...

zuzanockamt
25. apr 2010

ked mate idealne podmienky a idealnu situaciu, tak je lahke rozdavat rozumy ... radsej nepisem v akej situacii som ja, lebo by som tiez dostala kritiku, ze naco mi bolo decko ... urcite vsak v lepsej ako alexandra ... a zase som toho nazoru, ze mat vsetko idealne a byt uzasna a dokonala matka je nuda

olifcek
25. apr 2010

ja osobne som pochopila, ake to ma sestra tazke, az ked soms a sama mamou stala...teraz lutujem, ze som bola casto taknekompromisna...takze tiez nesudim, pretoze jednak niesom sudca a.... nie kazdy ma to stastie na zivot, ktory je prijemne zit...

zuzanockamt
25. apr 2010

oli ... presne tak 🙂 😉

sharmana
25. apr 2010

ahojte, náhodou som našla túto tému.... tak prispejem aj ja
podotýkam že som vydatá, šťastne, s mm sa lúbime a čakáme bábo...
alex. založila túto tému, neviem prečo ju za to niektoré odsudzujete, má právo sa s niekym poradiť, vypočut si názory, prípadne rady... odsudzovanie je trošku zbytočné, lebo neviete ako to naozaj je...
niektoré ju tu automaticky súdite, aj ked píšete že nesúdite... evidentné je, že dugyna má svoj vyhradený názor a ten je, že alex je tá zlá, ktorá si mala dávat pozor, ktorá rozbíja rodinu a podobne...
dugyna. ty asi netušíš čo je to byt bez partnera, bez peńazí... píšeš tu samé teorie... sociálne byty, respektíve mestské byty nedostaneš len tak, musíš mat určitý príjem a okrem toho, je ich málo a sú na ne nekonečné poradovníky...
alex. tvoj partner žije so ženou v sociálnom byte s 2 deťmi... ty s mamou a bratou v 2 izb. byte a 2 deťmi... je to velmi zložitá situácia a nezávidím ti ju.... moja rada. ak je všetko čo si napísala pravda, (narozdiel od ostatných neriešim či je to tak, lebo ak si myslím že nie, nemá zmysel tu vypisovať, či nie?)
1. sama si v hlave preber, či toho muža lúbiš, či si si istá ním že chce byť s tebou
2. treba sa pohnúť, ak má ten muž pôžičky, ktoré spláca, pritom žije v sociálnom byte, či je vôbec zodpovedný čo sa týka financií... to ti môže zničit život, ak si pobral pôžičky na blbosti... pravdepodobne áno, lebo 6000sk je podla mna v menšom meste dost aj na hypo úver....
3. prispieva ti na to malé dieťatko? pomáha ti nejako?
4. jeho mama vie o tebe? to znamená že s jeho ženou sa vôbec asi nebaví, ked je ochotná sa baviť s jeho milenkou predpokladám...
5. čo chceš ty od života? neriaď sa len tým čo môže on a čo nie, lebo ja to vidím tak, že ty si na ňom psychicky závislá, aj to chápem, si na materskej, nemáš peniaze, nevidíš východiská, preto sa viažeš len na neho...
6. 2 roky čakať je naozaj blbosť, toto mu never, to sú somariny... rozmýšlaj hlavne nad svojimi deťmi a ich budúcnosťou, čo z nich bude....

a ešte by the way, na neveru sú dvaja, tak neodsudzujte len milenku, ale hlavne toho ženatého!!! okrem toho, je naozaj pravda, že niektoré vzťahy nefungujú, manželia sú spolu, ale tolerujú si nevery, lebo sú spolu len z finančných dôvodov...

katy. ty si iný prípad, zaujímavé je, že tu ta tie isté baby tak neodsudzujú ako alex, pritom aj ty podvádzaš 😉 nič v zlom samozrejme... ale tebe tiež radím, aby si si sama pre seba povedala, či ten priatel stojí za to, ked ho potom vidíš v meste s inou za ruku...

olienka12
25. apr 2010

olifcek mas troska skreslene videnie ten kto byva v socialnom byte je alkoholik?!!!! ani zdaleka....
tiez byvam v "socialnom byte" je to mestsky najomny byt a na to aby si ho ziskala musis splnat podmienky a dost prisne mimo ine pravidelny prijem.... ale je to idealne riesenie pre mlade rodiny,kt. nechcu najblizsich 30rokov platit hypoteku...

olifcek
25. apr 2010

olienka ine mesto, iny mrav... ja len vravim z toho, co viem, nie, ze je to pravidlom vsade...urcite rovno neodsudzujem ludi, co byvaju v socialnych bytoch, pismenka nemaju inotaciu a akcent, takze to niekedy znie moc tvrdo ;o)

my mame hypoteku ale ak vsetko pojde fajn, za 10 rokov to mame splatene...mam to stastie, ze to tak moze vyjst....dopriala by som to ale kazdemu paru, no...neda sa x;o(

olifcek
25. apr 2010

olienka, prvy mkrvickovy den?? papate mrkvicku? x;o)

olienka12
25. apr 2010

olifcek nepatri to tu ale ano dnes sme zacali mrkvicku

olifcek
25. apr 2010

olienka ja viem, ale ked som si to uz vsimla x;o)

imarikai
25. apr 2010

odkaz pre katy1979 chapem ťa že sa nerozvedieš aj keby si chcela bola som v situacii ked som ostala s malou sama a nemala sa kam podieť ten strach vstupiť do života je dosť silny preto vela žien žije v nešťastnom manželstve osobne som v takom žila po večeroch som plakala do vankuša a snivala o princovi a alexandra je mi luto v akej si situacii no mam pocit že tvoj priatel ťa klame a ťaha za nos tiež nemam vlastny byt mala som ale som išla radšej na slobodaren a byt nechala exmanželovi momentalne som druhy krat šťastne vydata byvame v prenajme a dufame že sa nam podari ziskať byt samozrejme socialny pre mlade rodiny obdivujem tvoju mamu že ti pomaha a dovoli ti byvať doma aj ked si už dvojnasobna mamina aj ja by som taku mamu chcela ktora by ma nenechala v kaši ale mi podala pomocnu ruku nech sa deje čokolvek 🙂 prajem vam nech to rychlo vyriešite a aspon trochu podla vašich predstav

dugyna
25. apr 2010

olifcek a ty citas co pises??????ano viem velmi dobre co som napisala..a si zatim stojim ak su naozaj na tom financen tak strasne zle, presne ako som napisala nech ide do prace od 2 mesacneho syna..ked tak strasne nemaju peniaze...

nemam rada ked niekto caka ze sa jeho prblemy vyriesia same....a nic pre to aby sa vyrieisili sam nespravi...

s tymi socialnymi bytmi to nie je az take hrozne ako pises ty...

ivka vdaka som rada ze si to tak napisala..presne ako pises a dokonca aj v UK zena nastupuje tusim po pol roku od prace...
takze ak spomina ivka kde sa chce tam sa aj da...

zuzanockamt.....to je fajn ze pises ze je dobre byt mudrym ak sa nas to bytostne netyka.....nie to nie je tak ako pises...ani zdaleka..lebo kazda ktora sem napise nejaku radu sa samozrejme snazi v citit do situacie....
ale sak v klude si pis ze sme my mudre kedze sa nas to netyka...
nie je si stojim za nazorom ze ak CLOVEK NAOZAJ VELMI CHCE TAK RIESENIE NAJDE A AK NAOZAJ POTREBUJE PENIAZE TAK NAJDE SI PRACU AJ KED MA 2 MES DIETATKO DOMA...
proste pri alexandre mi to naozaj pride akoby len chcela aby sme ju tu luotvali.....lebo ziadne riesenie je je pre nu dobre

dugyna
25. apr 2010

sharmana absolutne si mimo..nepochopila si to co som pisala a nevsuvaj mi to slova ktora som nikdy nenapisala
ako tipu ze si myslim ze alexandra je zla..nie absolutne to som nikde nanapisala a ani sa o nej nevyjadrila...

alexandra moze byt velmi dorby clovek...ale mozno mierne nezodpovedny -kdeze 2 deti..v jej situacii...proste antikoncepica je dnes na kazdom kroku...a mozno ma este tie ruzove okuliare zalubenosti a je naivna a veri ze za 2 roky bude s tym jej ...

a takisto som nikde nenapisala ze rozbija rodina blabla bla..to co tam vsetko pises...ale v pohode..a to ze ju sudim nesudim ju tak ako pisem...na to som tu neni aby som niekoho sudila...kazdy ma svoije svedomie...
kazdy si tu moze vyjadrit svoj nazor...a je len pisesm svoj nazor....

a to stym socialnym bytom takisto nemas pravdu a ani ty olifcek...
v dnesj dobe ako pise olienka byty dostavaju aj normalne rodiny...ktore proste nechcu brat uver...cize aj alexandra by si mohla o taky poziadat...a niekedy rozdoduje o tom kto byt dostane konkretna situacia v akej sa dany nachadazaju..takez len tolko k tomu...

zuzanockamt
25. apr 2010

dugyna ... to chce kliiiiiiid 😀