icon

Mám problém s duchmi v novom dome?

lucia190
5. sep 2024

Ahojte v januári sme kúpili starší dom do polky apríla sme ho prerabali. Posledný aprílový týždeň sme sa do domu nasťahovali. Prvé dva týždne bolo všetko v poriadku. Začiatkom tretieho týždňa občas niečo v noci buchlo v kuchyni o mesiac neskôr manžel počul pred izbou za dverami sa rozprávať v noci dve ženy. Chvíľu bol pokoj pred večerom v noci som ja počula v spálni čudné zvuky a včera v noci sa mi na spálni otvorili same dvere.

lucia190
autor
8. sep 2024

@lenkakravcova skúšala som soľ bielu salviu nič nezaberá

swanlakelady
8. sep 2024

Určite vysvätenie domu, ak nepomôže, tak exorcistu.

Biela šalvia pomôcť nemusí, nie je to svätenina.

Možno od Teba niečo chce a upútava pozornosť? Spýtať sa, kto si a čo si prosíš ? Niektoré duše sa vrátia doriešiť si veci.
Ak neodpovie, tak je to podľa mňa fakt zlý duch s úmyslom škodiť, tam už vás exorcista povedie ;)

Držte sa 🙂

lucia190
autor
8. sep 2024

@1fifinka1 niekedy dávno v dome ukrivali židov za peniaze v pivnici a dokonca pod zemou v dome boli drevené podlahy a pod nimi nič nebolo len jama. Veľa ľudí v tomto dome zomrelo. Ľudia od ktorých sme kúpili dom tu bývali dva mesiace viac nevydržali.

oliviakatka
8. sep 2024

Nikdy som neverila týmto historkam kým som sa sama nenastahovala do starého domu (cca 75 ročný dom z ktorého 5 ľudí zomrelo v relatívne mladom veku, vypálená obec, oproti domu cintorín ✅😄) kým sme v tichosti sledovali odkiaľ vychádzajú divné zvuky - ťažká nerezová termoska za asi pol metra odomna rozkolisala na linke 😄 prvou oficiálnou návštevou u nás doma bol kňaz

mircalla
8. sep 2024

@lucia190 ja mam hlavu v poriadku a netrpim halucinaciami

lenkakravcova
9. sep 2024

@lucia190 vyskúšaj to, čo som ti písala (odstrániť sošky, amulety, obrazy.. atď podľa postupu).
Pozri si tie videá. Máš tam aj návod. Ak by si ho nenašla, tak napíš.

krasolienka1
9. sep 2024

@lucia190 skúste zavolat kňaza nech vám posvieti dom

barbie2023
9. sep 2024

@sisska96 lebo nič není..iba v hlave niektorých 😁

mircalla
9. sep 2024

@barbie2023 Jedina rozumna si v tejto diskusii

majka2959
9. sep 2024

@lucia190 Tak neváhajte, choďte za kňazom, aby Vám dom požehnal. A dajte slúžiť svätú omšu za duše v očistci.

skodulienka
9. sep 2024

@lucia190 zavolať kňaza nech dom vysvätí a dať odslúžiť omše za tie duše

stanulienkat
9. sep 2024

@mircalla a toto vsetko ma volebne pravo. Potom, ze tu mame rozne Kuffy a mozgove vymetence.

mircalla
9. sep 2024

@stanulienkat Ja som zasnem co sa stredoveky spolok chorych hlav sa tu stretol. A este sa v tom podporuju....

katinaam
9. sep 2024

Fuuh, tiež mám skúsenosť. Doma sme cítili smrad dlhšie. Mysleli sme si, že je to potrubie. Ale nič nepomáhalo. Druhý sviatok vianočný, manžel išiel do práce poobede. Ráno nám z ničoho nič spadla zo stromčeka ozdoba, viac sa nič nedialo. Keď odišiel, vtedy som začala mať zlý pocit. Začalo niečo búchať, akoby do dreveného obkladu. Nikde nič nebolo. Išla som sa okúpať. Keď som ležala vo vani, mala som pocit, že niekto je pred dverami. Búchanie sa zhoršovalo. Z vane som za začala modliť otčenáš a prestalo. Neskôr som pustila psa do domu a ten sa len naježene pozeral na jedno miesto. Našla som na youtube nejakú modlitbu, pustila som ju a potom sa aj pes upokojil. Ale celú noc som nespala a na ďalší deň som vyčistila celý dom. Už sa to neopakovalo našťastie

fauko
9. sep 2024

@lucia190 Cim skor dat vysvatit Dom a kazdy den sa modlit ruzenec.

rozculena
9. sep 2024

@sisska96 buď rada....kto neverí,tomu sa neukazujú,ja neverím.

natasha1988
9. sep 2024

@lucia190 Vysvätit knazom, vydymit bielou šalviou, kadidlom, palit sviecky z praveho včelieho vosku a poslat ich preč. Ak to nepomože tak zohnat nejakeho odbornika na vyhananie duchov. Hlavne sa nebat.

rozculena
9. sep 2024

@lucia190 ty si vedela,čo sa tam deje a aj tak si ten dom kúpila?

katkati
9. sep 2024

Skúste vysvetliť tie, ktoré ste videli duchov, ako je možné, že keď psychiater predpíše lieky na halucinácie a pacient ich poctivo berie, tak duchov nevidí a nepočuje. Duch by kašlal na to, či beriete lieky alebo nie. Žiadny duch neexistuje. Sú to halucinácie.

fauko
9. sep 2024

@stanulienkat Neviem preco Si myslis o sebe, ze Ty Si ta pravda Na to, aby Si rozhodovala o Tom, kto ma mat volebne pravo, ale.. Davaj Si pozor, lebo tak sa hovori, ze pycha predchadza pad.

vsetkounas
9. sep 2024

@lucia190 na faceboku nájdeš SGH skús im napísať zavolať ,viem že aj na YouTube raz boli pomáhali jednej mamičke s Paty robila zle ich dcere a malý aj medium čo im pomáhalo .

monika494
9. sep 2024

@lucia190 kolegyna mi raz vravela, ze tiez citila, ze nieco je v ich dome, tak dostala radu porosypat muku po zemi na noc a nechodit tam. Rano tam boli smuhy a stopy. Vyskusajte..

radusska12
9. sep 2024

@lucia190 poznám jednu ženu co sa vyzná v takich veciach... Na fb je ako cesta nádeje

mimka1402
9. sep 2024

@katkati Ja som nevidela. Ale ver mi, že v jednom byte kde som bývala som sa objednala na vyšetrenie psychiatrovi ju koncu a aj známeho svojho psychiatra obvolala. Nikto mi nič nezistil a druhy uznal. Ze za roky praxe nevie niektoré veci sam vysvetliť a aj on má divne skúsenosti. Keďže pracuje v budove veľmi starej psychiatrii.😀
Mne sa hybali veci nelogické voči gravitácii. Všade všetko zavrete okná žiaden prievan a mne len tak vylietli do hora papiere a knihy bez môjho pricinenia len som pozerala co sa deje.😀
Otvorila sa mi skrinka v kuchyni, ktorá bola otváracia dohora a otvoriť ju nebolo najľahšie skrz piest.
Odložila som koreninu do špajze. Mam to na videu dokonca a zrazu vedľa mňa bola opäť ta korenina a bilo vidieť že som ju odložila a vrátila sa s prázdnymi rukami.😀
Som racionálny človek takže veľmi dlho som to nebrala vážne a ignorovala najmä zvuky som brala už normálne či blikajuce svetlá.😀
Ale tieto divne lietajúco padajúce veci mi neboli prijemne.
Keď som sa sťahovala, susedia mi povedali, že v mojom byte nik nechce bývať lebo tam straší. Zasmiala som sa.😀
A, že tam bol opakovane exorcista, ktorý si s tým nevie rady. Na tom byte som sa cítila od začiatku zle. Ale tak človek ak nechce, nevidí.😀 Ale ja som sa dlho bavila, až časom som pochopila, že naozaj som nenašla racionálne vysvetlenie na tie veci. Top bolo, keď sa mi kotúlala plyšová hračka.😀

Nikde inde okrem toho bytu sa mi nič čudné nedialo.😀

evkatk
9. sep 2024

Sú to všetko hlúposti. Ja som tiež kúpila starší, 70 - ročný dom a 3 roky počas bývania ho prerábala celý od izolácie základov. Dodnes počuť najmä v noci ani nie buchnutie, ale také hlasné puknutie, zvuky akoby kroky na povale, ozývajú sa aj z pivmíc, atď. Všetko je to dôsledok toho, že v minulosti hydroizolácia počas stavania sa nepoužívala takmer žiadna, steny najmä v pivniciach veľmi pomaly vlhli. Po rekonštrukcii a zaizolovaní možno aj desiatky rokov navlhnutých základov, nielen pivnice vyschli, ale celý dom dostal novú "klímu". A to napriek tomu, že v čase kúpi bol dom vo vnútri úplne suchý, trochu vlhko bolo cátiť len v pivniciach. Postupne schnúce základy aj murivo spôsobuje takéto zvuky a ešte dlho bude, kým dom absolútne nevyscne. To môže trvaž aj niekoľko rokov. Čím pomalšie, tým je to pre dom šetrnejšie. Nie je to o strašení a nedajbože duchoch. Znamené to, že rekonštrukciu ste urobili kvalitme a základy a murivo sa prispôsobujú novým podmienkam, na ktoré si zvykli desiatky rokov. Mierny pohyb môže otvoriť dvere, ak podlaha nie je vrovnováž. polohe, môžu padať obrazy. Nemá to nič spoločné so strašením a nejakými vymyslenými silami.

katkati
9. sep 2024

@evkatk Ešteže sú aj takýto rozumní ľudia.

dager
9. sep 2024

Moja sestra býva v byte, bytovka bola postavená na starej tehelni. Každé Vianoce keď zdobí stromček, cíti ako sa od susedovej steny ku dverám jej obývačky prechádza chlap. Najprv dávku čudovala, potom sa mu prihovárala. Hovorí, že si s ním pokecala a on vzdy potom odišiel. Býva tam 23 rokov. Keď tam bol môj syn, tak tam,na tom mieste,kde chodil ten chlap, raz chytil taký neskutočný záchvat plaču (bolo to asi dva roky dozadu), odvtedy ho vraj nevidela.

mimka1402
9. sep 2024

@katkati Ja ale čakám na odpoveď stále.😀 pýtala si sa, dala som ti odpoveď. Na ktorú neprišli ani lekári. Bolo to len výlučne na jednom mieste. A z človeka, ktorý tým opovrhoval sa stal niekto kto to nakoniec musel uznať.
Určite verím tomu, že veľa ľudí má diagnózy, ci symptómy nejakej choroby. Ale niektoré veci naozaj neviem vysvetliť. 🙈

mircalla
9. sep 2024

@evkatk Vdaka za normalnych ludi

maminkadeticiek
9. sep 2024

@barbie2023 Obdivujem presvedcenie lidi ze neexistuje nieco co sami nezazili.Aby ta to nedobehlo.