Mám zlý deň
Výlev. Poznáte to, keď sa celý VESMÍR postaví proti vám, hm? Asi áno. Dnes som jeho obeťou ja. Kombináciou rôznych okolností mám dnes zlý deň, som unavená a nevyspatá.
V noci bola u nás búrka, silné blesky osvecovali oblohu, mladší syn bol hore do polnoci, 4x som ho bola ubezpečiť, že môže kľudne spať - ale stále za mnou prišiel, že ho búrka ruší ...nakoniec som z detskej odišla o 0,30h. Ráno 5,45 ale už bol hore a ja s ním. Do práce som prišla nezvyčajne presne na 7,00h - fajn aspoň skôr odídem. Ale aj tu je taká dusná atmosféra..., ešte aj protivná sekretárka má múdre reči. Po včerajšom pracovnom maratóne som dnes K.O. - v robote som bola od 7,10 a odchádzala som 16,40, doma som šla so synom na nákup, potom vyvesiť bielizeň, kuchyňa - vareška navariť večeru a zároveň na dnes, ďalšia práčka na balkón, potom žehlička, tretia práčka na škúru a bolo 22,00 keď som šla do sprchy. Potom nočné búrkové "manévre".
Navyše cez víkend odchádzame na dovolenku, chcela som požiadať mamu, aby mi poliala kvety, ale nie - aj ona ide v čase našej dovolenky na pobyt. Jasné, moja chyba, že som jej to skôr nepovedala, ale aj ona ešte pred pár dňami tvrdila, že ešte nevie kedy a kam. Ona je taká zbrklá v tomto smere, že je schopná večer mi povedať čo a kde je zajtra a ráno jej volám a je úplne niekde inde a ani nedá vedieť, že niečo zmenila. Píšem švarginej či ich poleje ona - zase nič, tiež sa niekam zberajú s mužom v rovnakom termíne. Tak nič...
Kamoška na psychohygienu dnes odletela na dovolenku, druhá mala včera pracovný úraz a obieha lekárov ...ja tú fľašu dnes asi vypijem sama. ...aj muž ma se.ie
Viem, sú iné problémy na svete, ale prečo sa ten môj svet musí teraz kašľať??? len toľko som chcela 😒
Lebo je to tak. Žiaľ niekedy mame nahovno obdobia, ale to prejde. A susedia ti nepolejú kvety náhodou?
😀 vsak taky bezny den zo zivota matky, nie? My sme teraz boli s rodinou na dovci a segrin maly stupil par dni pred nou na vcelu a jej mala si zlomila ruku... Ale nakoniec nozka odpuchla a na ruku jej davali taku vodotesnu sikovnu vecicku ze si aj zaplavala. Neboj, vyjde zasa slniecko. Ono ked je clovek vycerpany, tak ho uz potom kazda blbost vytoci. A na muza hod viacej povinnosti ak sa da a mas toho vela. Inak mna vytocilo, ze mi syn ochorel a mal ist k babke a sme na homoffice a este som aj maliara som dohodla nech dojde.. 😅
Kvety? Tak vyschnu, ako moje krásne, čo svokor polieval, no zjavne malo. Cela dedina mi ich obdivovala a o dva týždne boli ko. Svet sa nezruti. čudoval aj kocúra, ten prežil 😂 Nabudusi rok dáš samozavlazovacie črepiny a bude. Búrka , ber to ako čas, keď ťa dieťa potrebuje a chce sa tulit ešte. O pár rokov sa ani nedá pobozkať. A robotu oser pes.
Vies ako to je...ked ta dlhodobo nieco stve, vytaca, si vycerpana, tak potom staci skrt zapalkou a cele sa to spusti. Hodil by sa ti aspon jeden den volna..nic neriesit, o nic sa nestarat. Co sa tyka kvetov, tak som kdesi videla taky navod, ze si odstrihnes spagat a jeden koniec das do flase s vodou a druhy do kvetinaca do hliny a kvietok si tak sam bude tahat vodu. Nemam vyskusane, ale planujem to skusit pri tych kvietkoch, ktore mam vysoko polozene a nechce sa mi ich vkuse davat dole 🙂
toto je taky bezny den mnohych mam, zien, tiez mam taketo dni a vtedy by som najradsej sa zobrala a isla niekam kde nie je nik, poslednu dobu to chodim vybehat, ze si najdem aspon pol hodku pre seba a idem lebo by som sa zblaznila, bola by som nevrla na cely svet
…a idete na dovolenku. Predstavte si, že niekto nemôže alebo na ňu nemá. No a sú aj ľudia, ktorí sú chorí alebo majú chorých príbuzných. Čo by ste robili, ak by ste boli na ich mieste? Asi by ste nám tu napísali román. Ľudia nemajú pokoru. Pre jeden (podľa mňa normálny) blbý deň.
Prídem Ti poliať kvety výmenou za postrazenie psa v auguste. Nemáme ho kam dať a navyše je to riadny trhac čiže pravdepodobne asi ani nikoho nenájdem kto ju nakŕmi.😫🤦
To je v pohode...ja som tak ostala po cisarskom sama s dvomi deťmi...v decembri...bez škôlky...bez pomoci lebo každý kto reálne mohol bol v karantene. A sralo sa jedno cez druhé...😂🤦♀️
Je to ozaj súhra viacerých zlých okolností ktoré vedia naštvať. A hlavne keď človek je unavený to ozaj. Asi nebude riešením kvety poriadne prepoliať, týždeň sa z toho budú spamätávať a týždeň budú ok však nie? :D a to že niekto má väčšie problémy z toho si nič nerob aj keď ti to tu ženy píšu. Viem podľa seba že keď mám zlý deň a niekto mi povie že ale v Severnej Kórei nemajú to to a to tak mi to vôbec nepomôže práveže ešte viac nahnevá.
Takže tým chcem povedať že máš to ozaj blbé a verím že nejak sa to uloží, dobre sa vyspíš a budeš mať aspoň pol dňa pre seba 🙂
@vamajka @annamalaga @podmostom @ukulela @surama @gdulskadarina @ckatka @buberova
Ďakujem vám za tie riadky, ktoré ste mi venovali. Urobím si dnes čas na seba a zresetujem sa 😉
@nicicka toho psa beriem 😀 na foto je sympaťák🐶
Muža mám už 6 týždňov v nemocnici, ja idem zajtra na operáciu (1-dnova chirurgia, aspoň dúfam), tak sme so synom u našich, aby sa mal oňho a o mňa kto postarať, pričom naši sú tiež vážne chorí, otec 3-x do týždňa je na dialyze, mama ledva chodí. Takže dnes som ešte bola s otcom ako doprovod u lekára, je po porážke, a ešte musím ísť na záhradku a do obchodu.
Je ti lepšie?
fiha, velmi sa mi paci tvoj styl pisania, mohla by si sa tomu venovat 😉 zaloz si nejaky blog do ktoreho budes pisat, ulavi sa ti
Vyprdni sa na žehlenie a večeru nevar. Keď sa najeme v robote na obed, komu treba teplú večeru? Chleba s paprikou a hotovo. Z handier aj mne šibe, neviem už tri dni poprarat co sa všetko pralo po výlete, čo mám vždy inú robotu, ale ešte strácať čas so žehličkou? Taký luxus nepestujem
Kvety riešim tak, že medzi 3-4 kvetináče dám hrniec vody a dobre namočím šnúrky od topánok. Potom vždy jeden koniec šnúrky zatlacim do kvetináča a druhy musí byť v hrnci. Celý týždeň si držia vlhkú zem.
Po opatrovani zo strany ochotných známych mi vždy nejaký vyhnil alebo uschol.
Podľa mňa len trošku preháňaš a z bežných "problémov" robíš väčšie ako sú. Ja podľa takého scenára nevidím žiadny problém, max že siunavená čo chápem - ja spim už dlhšie zle a veľmi málo a odráža sa to na celkovom fungovaní a nálade. Ale teda žeby bol hneď celý vesmír koli tebe, to mi vôbec nepríde.. Teš sa na dovolenku a kašli nato že ti nemá kto poliať kvety 🤷🏽♀️
Podľa nadpisu som išla čítať čo strašne sa ti stalo a musím skonštatovať,že je to pre mnohé ženy úplne normálny,možno aj trochu úspešný deň
A inak...ja veľmi nie som zástancom filozofie, ze "si smutná ze si potratila? Pozri na hentu, 5x potratila...." Preháňam...ale chápete.
Prečo by mne malo byt lepšie z toho, že niekomu je horšie ako mne?
Akože áno...niekedy keď je to banalita, to človeka donúti resetnut a trosku si uvedomiť priority...
Napríklad keď sa niekto nasiera, že nenašiel tričko v správnej zelenej farbe...😉
Ale to už trošku offropic...
Ja som momentálne sama doma, s dvomi chorými deťmi, dosral sa mi na podlahu pes, rozbila som si tanier a rozsypala múku na umytú podlahu, decko mi rozlialo jogurt na umytý stôl, muž mi omylom vzal ráno z chladničky môj obed, došli mi vlhčené utierky, na pol dňa nám vypli elektriku...takže ani rozprávku pustiť ani jest uvariť.....viete si predstaviť 😂😂
Ale vravím si, že to je len deň blbec...A zrejme sa mam zastaviť a nad niečím zamyslieť...ja to vždy beriem ako signál na niečo...

mohla by si pisat kratke poviedky😉