icon

Ostrá bolesť v tehotenstve: Ísť na pohotovosť?

11. júl 2026

Ahojte, zajtra o 4 ráno odchádzame do Chorvatska a teraz ako na potvoru ma začalo pichať a nepríjemne bolieť v pravo dole. Som tehotná v 8+6tt. Plod je v maternici, bola som na usg. Išli by ste sa dať pozrieť na pohotovosť? Je to taká nezvyčajná bolesť, iná ako obvykle a aj pichľavá.

hsara99
11. júl 2026

Hej, ja by som šla. Svojho gyn nestihas, tak chod na pohotovosť. Radšej zbytočne ako potom niečo ľutovať a vyčítať si… možno nasadia progesteron, čokoľvek a bude dobre.

kkovacovak
11. júl 2026

@anonym_autor takéto bolesti môžete mať kľudne celé tehotenstvo. Môže sa vám začínať roztahovať maternica, hýbu sa organy, iné trávenie atď. Je to s ústavná bolesť alebo občasná? Je to aj v kľude alebo len v pohybe?

beata_k
11. júl 2026

@anonym_autor Tu pohotovost si zvaz aby si sa nenakazila. Obcaana boest v tehotenstve je normalna

anonym_04e6e8
11. júl 2026
@beata_k

@anonym_autor Tu pohotovost si zvaz aby si sa nenakazila. Obcaana boest v tehotenstve je normalna

@beata_k respirator a hygiena rúk to istia. Určite choďte

anonym_bf2a3e
12. júl 2026
@beata_k

@beata_k a cim by sa na gynekologii nakazila ? Tvoja rada fakt uzasna .. ak ma bolesti a zaleži jej na dietati tak urcite treba ist

beata_k
12. júl 2026
@anonym_bf2a3e

@beata_k a cim by sa na gynekologii nakazila ? Tvoja rada fakt uzasna .. ak ma bolesti a zaleži jej na dietati tak urcite treba ist

@anonym_bf2a3e Chvilu si v tej spolocnej cakarni posedi, kym ju preradia na gynekologiu....

anonym_bf2a3e
12. júl 2026
@beata_k

@anonym_bf2a3e Chvilu si v tej spolocnej cakarni posedi, kym ju preradia na gynekologiu....

@beata_k ked som isla na pohotovost som isla hned na gynekologiu, nikde som nečakala

beata_k
12. júl 2026
@anonym_bf2a3e

@beata_k ked som isla na pohotovost som isla hned na gynekologiu, nikde som nečakala

@anonym_bf2a3e ja som cakala

joannita
12. júl 2026

@anonym_autor jasné že by som išla, bez váhania.

anonym_a7d574
12. júl 2026
@anonym_bf2a3e

@anonym_bf2a3e ked si ty necakala, neznamena ze nikto iny na Slovensku necakal. Ja som cakala vzdy. U nas v ba pride doktor vysetrit dole na urgent, neposielaju hore hned. A zalezi aky je cas, co zrovna riesi, aky je urgentny problem. Kludne som cakala aj 2 hodiny.
Autorka chod pre svoj klud. Popichavanie som mala aj ja ako rastla maternica, alebnie ostre bolesti. A cestu by som posunula aspon o den.

joannita
12. júl 2026
@anonym_a7d574

@anonym_bf2a3e ked si ty necakala, neznamena ze nikto iny na Slovensku necakal. Ja som cakala vzdy. U nas v ba pride doktor vysetrit dole na urgent, neposielaju hore hned. A zalezi aky je cas, co zrovna riesi, aky je urgentny problem. Kludne som cakala aj 2 hodiny.
Autorka chod pre svoj klud. Popichavanie som mala aj ja ako rastla maternica, alebnie ostre bolesti. A cestu by som posunula aspon o den.

@anonym_a7d574 kde si bola v Ba? Ja na kramaroch keď som povedala že som tehotná, zobrali má hneď a hneď ma poslali hore na oddelenie. V čakárni ja majú oznam že tehotné majú prednosť.

anonym_a7d574
12. júl 2026
@joannita

@anonym_a7d574 kde si bola v Ba? Ja na kramaroch keď som povedala že som tehotná, zobrali má hneď a hneď ma poslali hore na oddelenie. V čakárni ja majú oznam že tehotné majú prednosť.

@joannita bola som na kramaroch. Vsetko zavisi pd toho co sa hore prave deje