Ostrá bolesť v tehotenstve: Ísť na pohotovosť?
Ahojte, zajtra o 4 ráno odchádzame do Chorvatska a teraz ako na potvoru ma začalo pichať a nepríjemne bolieť v pravo dole. Som tehotná v 8+6tt. Plod je v maternici, bola som na usg. Išli by ste sa dať pozrieť na pohotovosť? Je to taká nezvyčajná bolesť, iná ako obvykle a aj pichľavá.
@anonym_autor takéto bolesti môžete mať kľudne celé tehotenstvo. Môže sa vám začínať roztahovať maternica, hýbu sa organy, iné trávenie atď. Je to s ústavná bolesť alebo občasná? Je to aj v kľude alebo len v pohybe?
@anonym_autor Tu pohotovost si zvaz aby si sa nenakazila. Obcaana boest v tehotenstve je normalna
@anonym_autor Tu pohotovost si zvaz aby si sa nenakazila. Obcaana boest v tehotenstve je normalna
@beata_k respirator a hygiena rúk to istia. Určite choďte
@beata_k a cim by sa na gynekologii nakazila ? Tvoja rada fakt uzasna .. ak ma bolesti a zaleži jej na dietati tak urcite treba ist
@anonym_bf2a3e Chvilu si v tej spolocnej cakarni posedi, kym ju preradia na gynekologiu....
@beata_k ked som isla na pohotovost som isla hned na gynekologiu, nikde som nečakala
@beata_k ked som isla na pohotovost som isla hned na gynekologiu, nikde som nečakala
@anonym_bf2a3e ked si ty necakala, neznamena ze nikto iny na Slovensku necakal. Ja som cakala vzdy. U nas v ba pride doktor vysetrit dole na urgent, neposielaju hore hned. A zalezi aky je cas, co zrovna riesi, aky je urgentny problem. Kludne som cakala aj 2 hodiny.
Autorka chod pre svoj klud. Popichavanie som mala aj ja ako rastla maternica, alebnie ostre bolesti. A cestu by som posunula aspon o den.
@anonym_bf2a3e ked si ty necakala, neznamena ze nikto iny na Slovensku necakal. Ja som cakala vzdy. U nas v ba pride doktor vysetrit dole na urgent, neposielaju hore hned. A zalezi aky je cas, co zrovna riesi, aky je urgentny problem. Kludne som cakala aj 2 hodiny.
Autorka chod pre svoj klud. Popichavanie som mala aj ja ako rastla maternica, alebnie ostre bolesti. A cestu by som posunula aspon o den.
@anonym_a7d574 kde si bola v Ba? Ja na kramaroch keď som povedala že som tehotná, zobrali má hneď a hneď ma poslali hore na oddelenie. V čakárni ja majú oznam že tehotné majú prednosť.
@anonym_a7d574 kde si bola v Ba? Ja na kramaroch keď som povedala že som tehotná, zobrali má hneď a hneď ma poslali hore na oddelenie. V čakárni ja majú oznam že tehotné majú prednosť.
@joannita bola som na kramaroch. Vsetko zavisi pd toho co sa hore prave deje

Hej, ja by som šla. Svojho gyn nestihas, tak chod na pohotovosť. Radšej zbytočne ako potom niečo ľutovať a vyčítať si… možno nasadia progesteron, čokoľvek a bude dobre.