icon

Máme problémových susedov

13. feb 2021

Ahojte, mame problemovych susedov. Ide o to ze, neumyvaju spolocne priestory, hlavne ze rozdrapia dokoran vchodove dvere a nezatvoria. Este klamu ze to neboli oni. Hoci sme ich videli. Vodia si napriek zakazom navstevy. Su to len najomnici. Ako na nich?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

Ty nevies co su problemovi susedia moja😉ale mozno ked tychto podnajomnikov udas a nasledne vystves, dostanes takych, ze budes za tymito este plakat😉hovorim z vlastnej skusenosti, boli sme ako studentky v podnajme asuseda pod nami sa na nas vkuse chodila stazovat( hlavne jej ale vadilo, ze majitelka bytu si tym privyrabala, s nami to nic nemalo😃 ) ked sme dostudovali, nastahovali sa tam.6 chalani a potom vyplakavala kde su jej zlate dievcence😜maj tento pribeh na pamati🤣🤣

nenne27
13. feb 2021

@mirka17 presne taka udavacka nechutna je to, grcam znej

deti95060810
13. feb 2021

@maciatkolulu no len počkaj ešte.... ešte nekrič hop kým nepreskočíš... máte tam v Tirolsku zmutovaný vírus juhoafrický, ešte tiež nevieš čo všetko aj v Rakúsku vymyslia...😉

mirka17
13. feb 2021

@snezienka33 ludia začínajú byť smrtelné vystrašní už aj z ludí ktorý rúško majú, pretože teraz začínajú fičať respirátory, ruška už nie su in.

nenne27
13. feb 2021

@maciatkolulu ja to stale hovorim, ze hodnoty degraduju.udavacstvo byvalo na najspodnejsom rebricku moralnej biedy, teraz nam chce niekto natlacit do hlavy, ze je to zodpovednost.fuj, takito ako autorka za vojny udavali zidov, lebo chceli byt zodpovedni

deti95060810
13. feb 2021

@nenne27 prečo udavačka... chce len aby boli zatvorené dvere a robil poriadok ak príde na neho rad... to je tak ťažké pochopiť? Mne tiež vadí keď deti nechajú odšklabené dvere - lenže moje deti, moje dvere - rod. dom. 😉

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mirka17
13. feb 2021

@nenne27 dnes sa to nevolá udavačstvo, dnes to voláme tak slušne, že vraj PODNET

deti95060810
13. feb 2021

@nenne27 no lebo udávanie za komunistov neexistovalo že....😉

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
13. feb 2021

@deti95060810 oni vymýšľali a bolo im to uatrhnute, žiadne testovanie povinní nepovinné sa neuskutočnilo, je to proti základným ľudským právam a bolo, tirolsko je úplne od rezané a rakúšania hold nepustia ani von a ani dnu. Hranice sa sprísnili kvôli tomu, že sa boja pendlerov, čo sem chodia. Doteraz nemuseli mat test a teraz už všetko aj registráciu a vieš prečo? Strach z britskej mutácie v ba... A nebojím sa nejako extra, lebo aj v úplne najhoršom sa vonku ruská nenosili a malý bol v skole celý rok bez prestávky aj počas lock. Okrem iného aj ten sociálny systém je niekde inde... Co bude bude, ale silno pochybujem, že potom čo bolo od marca by niečo menili, keďže už v marci minulý rok malo tirolsko riadny problem....

nenne27
13. feb 2021

@sapetka ked sa niekomu ublizuje, alebo nici majetok, volam.ale aby som volala policajtov za to ze niekto ide k.susedom? Hov.o vie preco tam tie navstevy chodoa a ktovie kolko tych navstev videla.proste ju sere ze nezatvaraju a par krat zabudli umyt tak ich chce udat...nechutne

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

V anglicku sa vonku ruska nenosia napriklad,mam pokracovat?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
13. feb 2021

Ja neviem zastavím susedov a normálne im poviem, že prosím zatvarajte dvere, je zima a zlodeji atď. Ale prepáč pol dna si necháte otvorené dvere..., ved ste ich videli, že to boli oni a nechali ste to pol dna???

nenne27
13. feb 2021

Skus namiesto susedov sledovat spravy aby si videla ako sa svet mimo tvojej dediny toci

nenne27
13. feb 2021

@maciatkolulu nema gule im to povedat, anonymne nahlasi policajtom, ze v byte sa zdrziava vela osob, ze si robia oslavy a ptm sa bude chichotat spoza zavesu

deti95060810
13. feb 2021

@nenne27 nauč sa slušnosti ak chceš diskutovať...😉

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mirka17
13. feb 2021

@nenne27 nikde v okolitých štátoch sa ruška vonku nenosia, to iba na slovensku chodia ludia s ruškami ako zhypnotizovaný, podla mna si niektorý ich zabudnu dať aj dole ked idu spať, beru ich už ako sučasť ich osobnosti, rano maximalne vymenia za iný vzor, ktorý sa hodí k šatám

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
abbey1
13. feb 2021

Mám ti sem vymenovať všetky krajiny, kde sa vonku rúška nikdy povinne nenosili?

nenne27
13. feb 2021

@deti95060810 tak nech si to vyriesi so susedmi, ale preto ze je nekiepna a nevie komunikovat tak.si svoju frustraciu vyleje tak ze ich uda...ktovie ake navstevy tam chodia

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
13. feb 2021

@snezienka33 kde končí corona...možno tak v Číne....