icon

Máme problémových susedov

13. feb 2021

Ahojte, mame problemovych susedov. Ide o to ze, neumyvaju spolocne priestory, hlavne ze rozdrapia dokoran vchodove dvere a nezatvoria. Este klamu ze to neboli oni. Hoci sme ich videli. Vodia si napriek zakazom navstevy. Su to len najomnici. Ako na nich?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
autor
13. feb 2021

@nenne27 ty si fakt myslis ze policajti budu niekoho brat kvoli tomuto na vypocuvanie?? max pokuta alebo pohrozenie.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
13. feb 2021

@nenne27 prečo si nerozmyslíš čo napíšeš.... prečo je podľa teba hneď niekto naivný...veď ani osobne nepoznáš pani a vypisuješ hlúposti... základ komunikácie je slušné správanie - už som ti to písala...😉

nenne27
13. feb 2021

@nelca84 😃😃 a kde si ty prisla na to ze JA tvrdim ze v anglicku je super? Citame s porozumenim.bola realna otazka kde sa nenosia ruska v exterieri.odpovedala som podla pravdy ze v anglicku, lebo to mam overene a viem to na 100%, nie z medii.o ostatnych krajinach som si neni ista, tak sa k nim nevyjadrujem.nevkladaj mi do ust nieco som nikdy nepovedala poprosim

deti95060810
13. feb 2021

@snezienka33 nie... mala som na mysli coronu...

777januska777
13. feb 2021

@snezienka33 to viem, su taki ludia a vo svete je veľa nespravodlivosti, ale s tým osobne nikdy nič nespravíš. Druheho človeka nezmeníš, môžem zmeniť len seba a svoj pohľad na situáciu a poučiť sa z nej. A nikdy nie je chyba, len na jednej strane, vždy na oboch aj ked na druhej to môže byt len úplne mala chybička, možno len zle rozhodnutie alebo nespravna reakcia. Kazdy sused ci človek na ulici moze byt psychopat a preto by sme si vždy mali dávať pozor co urobíme alebo povieme.

abbey1
13. feb 2021

@deti95060810 Ako teba ohrozuje susedova návšteva? ;)

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@deti95060810 lebo nemam chut byt slusna ked niekto totalne trepe ako by on hento a toto urobil a figu vie,je to detinske a trapne, a mysli si vo chces

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@snezienka33 snad ich je mensina a realne ich nikdy nestretneme😃

nelca84
13. feb 2021

@nenne27 praveze citam s porozumenim, podla tvojich komentarov je pre teba dolezite nenosit von ruska a v anglicku sa nenosia, cize logicky su tam podla teba lepsie podmienky ako u nas, nuz tak...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

Uz som ti povedala ze udaj ich a budes bez prievanu a schody ti budu vonat ajaxom.naco sa tu potrebujes radit, udaj ich.a najlepsie anonymne.a najlepsie ked bude u nich navsteva nech to ma grady😉

nelca84
13. feb 2021

@snezienka33 😂😂😂 tak toto je najlepsi vtip dnesneho vecera, to hovori ta, co jej vcera v diskusii admini zmazali asi 40 komentarov pre porusenie pravidiel slusneho spravania 😂

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@snezienka33 vies co a ja uz nechcem byt slusna😃lebo ked niekto povie niekomu ze je naivny, je neslusny a ked niekto uda suseda ktory nijako neublizil je moralne v poriadku

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@nelca84 fuha ty mas aku konspirativnu logiku🤣🤣

abbey1
13. feb 2021

@nelca84 Ešte ju môžeš poslať do Austrálie, Oceánie, Tichomoria, Egypta. Chceš ešte nejaké krajiny vymenovať? Či ty radšej nejaké s prísnejším režimom, kde sa budeš ty cítiť príjemne a bezpečne pre seba chceš doporučiť?

nelca84
13. feb 2021

@abbey1 vsak ona sa stazuje, nikto tu nemusi byt nasilu

abbey1
13. feb 2021

@nelca84 Ona má kvôli blbcom odísť?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
autor
13. feb 2021

@abbey1 kto su pre teba blbci?

nelca84
13. feb 2021

@snezienka33 navrhujem riesenie, ved ak mi niekde neni dobre, tak naco tam ostavat

snezienka33
Odpoveď bola odstránená