Máme problémových susedov
Ahojte, mame problemovych susedov. Ide o to ze, neumyvaju spolocne priestory, hlavne ze rozdrapia dokoran vchodove dvere a nezatvoria. Este klamu ze to neboli oni. Hoci sme ich videli. Vodia si napriek zakazom navstevy. Su to len najomnici. Ako na nich?
@nenne27 ty si fakt myslis ze policajti budu niekoho brat kvoli tomuto na vypocuvanie?? max pokuta alebo pohrozenie.
@nenne27 prečo si nerozmyslíš čo napíšeš.... prečo je podľa teba hneď niekto naivný...veď ani osobne nepoznáš pani a vypisuješ hlúposti... základ komunikácie je slušné správanie - už som ti to písala...😉
@nelca84 😃😃 a kde si ty prisla na to ze JA tvrdim ze v anglicku je super? Citame s porozumenim.bola realna otazka kde sa nenosia ruska v exterieri.odpovedala som podla pravdy ze v anglicku, lebo to mam overene a viem to na 100%, nie z medii.o ostatnych krajinach som si neni ista, tak sa k nim nevyjadrujem.nevkladaj mi do ust nieco som nikdy nepovedala poprosim
@snezienka33 nie... mala som na mysli coronu...
@snezienka33 to viem, su taki ludia a vo svete je veľa nespravodlivosti, ale s tým osobne nikdy nič nespravíš. Druheho človeka nezmeníš, môžem zmeniť len seba a svoj pohľad na situáciu a poučiť sa z nej. A nikdy nie je chyba, len na jednej strane, vždy na oboch aj ked na druhej to môže byt len úplne mala chybička, možno len zle rozhodnutie alebo nespravna reakcia. Kazdy sused ci človek na ulici moze byt psychopat a preto by sme si vždy mali dávať pozor co urobíme alebo povieme.
@deti95060810 Ako teba ohrozuje susedova návšteva? ;)
@deti95060810 lebo nemam chut byt slusna ked niekto totalne trepe ako by on hento a toto urobil a figu vie,je to detinske a trapne, a mysli si vo chces
@snezienka33 snad ich je mensina a realne ich nikdy nestretneme😃
Uz som ti povedala ze udaj ich a budes bez prievanu a schody ti budu vonat ajaxom.naco sa tu potrebujes radit, udaj ich.a najlepsie anonymne.a najlepsie ked bude u nich navsteva nech to ma grady😉
@snezienka33 😂😂😂 tak toto je najlepsi vtip dnesneho vecera, to hovori ta, co jej vcera v diskusii admini zmazali asi 40 komentarov pre porusenie pravidiel slusneho spravania 😂
@snezienka33 vies co a ja uz nechcem byt slusna😃lebo ked niekto povie niekomu ze je naivny, je neslusny a ked niekto uda suseda ktory nijako neublizil je moralne v poriadku
@abbey1 kto su pre teba blbci?
@snezienka33 navrhujem riesenie, ved ak mi niekde neni dobre, tak naco tam ostavat