Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
juj tak to by nebolo moc dobré ... naša spí sama a má podložku z lekárne pod plachtou, tak keby čosi, len plachtu prezlečieme ... ozi a kedy to už budete sami?
nasi znamy maju syna tak stareho ako je Filip, v kuse ho v noci budievali na curanie...chuda, ledva stal na nohach, bude mat 9 rokov a stale beha v noci curat.
Odkedy som ja Filipovi zrusila plienky, mozno sa parkrat pocikal ked bol maly...ale v zivote mi v noci nevstal na curanie, vzdy sa pred spanim vycika a spi celu noc a cika az rano...
cica to si musí každá vyriešiť sama, ako som napísala ja s tým problém nemám Zuzka ja úplne v pohode vydrží celú noc
haslerka, nemam byt preco, ale je mi luto tych deticiek, 16 rokov robim na detskom oddeleni, nejedenkrat sme museli zbierat moce a tympadom budit deti, aby sa vycikali, bolo mi ich hrozne luto, ked tak sladko spali a ja som ich musela zobudit kvoli cikaniu...
Dobru nocku, idem do hajan...
dobre rano vy ste tu riadne ponocovali 😉 ja si idemm vyzehlit ostymcek a potom hajde k babke robit hrudky.ja by som aj sama robila ale ju to tak tesi ze je este uzitovna pridem asi poobede nakuknut sa urvem ze musim nieco doma urobit 😀 😀 tak prajem krasny dniik 😉
dobre ranecko, krasne slnecne 😎
Angelika sa rano zobudila sucha 😉
ty brdo, ale sme popisali vcera 🙂
dnes sa sem dostanem asi az vecer, mam vela robotky, uz mi pere pracka, a idem robit tiramisu tortu-nepecenu, a este jeden zakusok.drzte palce, nech sa podari 🙂
cica ja som sa asi dva mesiace bránila pri Zuzke tiež som si myslela že ju budem budiť, ale ked som to vyskúšala, bolo to v pohode, ani nevedela že je hore .... možno u chorých deťoch je to inak
ja tiež idem čosi robiť, tak ahoj večer
ja si tu este kavu pri vas vypijem 😉
hasler, teba to nejak vzalo to budenie 😕 , kasli nato, kazda mamina ma iny system 😉
dobre ranko, aj my ho mame slnecne na Zahori...
Haslerka, nebavme sa uz o nocnom budeni....kazda mame aj tak na to svoj nazor, za ktorym si stojime...
Reni, tusim dobehnem na to Tiramisu, to luuuubim...
Filip uz letel s mamou do obchodu, este ani neranajkoval...isiel si nanuky nakupit.
ahojte 🙂 tak vy ste tu mali nočný žúúúr 😀
som sa pobavila na gladiolovej praženici 😀 😀
my sme sa zoznámili s mojim na svadbe 😝 9.4.1994 😀 a 20.4.1996 sme sa brali tak o chvíľku oslavujem 13 výročie 😅 😅 😅 akurát tu drahému hovorím, že sme mali 15 výročie ako sme sa spoznali 😀 😀 😀
a keď tu píšete, že to ZOO je o ničom, tak silno uvažujem, že tam nepôjdeme 😕
ahojze ja uz somdomka konecne mna ta babka tak dobila ze ja uz nic nevladzem ☹ e este mi treba varit zemiaky a o stvrtej idem do kostola svetit pasku do michaloviec lebo u nas svetia rano o pol siedmej a to sa mi nechce vstavat a plasit sa 😉
adulka, to ste sa zoznamili na moje 16-te narodeniny 😀
my uz papame to stratene kura 😀
aj uz som povesala a dala varit zemiaky a idem si urobit kavicku a trosku oddychnut sak sa plasim jak zajace na poli 😀
ked smom naucena ze to musi byt typ top a clovek je potom taky unaveny ze z tych sviatov nema nic ☹
reni , to stratene kura je nieco ako plnka do kurata, len si tam dala miesto pecienok udene maso a piekla na pekaci? Co si k tomu robite, zemiaky?
My budeme mat balicky, v alobale masko, zemiaky, klobasku, cibulu, dobre davno som to nejedla.
cicušík ešte porozmýšľame, nejak ste ma fakt odradili alebo prídete vy sem a pôjdeme k Hronu opekať 😀 Len tam by sme asi na malých fakt museli v tomto ich veku kúpiť vodítka 😀
ano cica, jedli sme to len tak s kapustovym salatom 😉
emily, haslerka, manzelia vydrzali do polnoci bez maska? dnes si to vynahradili , co? 🙂
ja som nakoniec robila tie zemiakové placky...Samkovi som kúpila Hami .ryža, mrkva, morčacie masko...ale on sa dorazil ešte aj plackou 😀

hasler, uvidime... ja dam pre istotu novu plienku, lebo sa mi zda aj tak prechladnuta, aby nebola do rana nehoda. ona spava s nami, a to by sme boli mokri a smradlavi vsetci 😀