Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
ahojte,,,no dnes sup den,,,MM nedjde laptop, mne už len škrieka v PC, bobak neviem čo robil ale privalila ho komoda,,odniesli si to len 2 prsty,,na pohlad to bolo horšie,,,no den D
ahojte, čítam že väčšina je po obede, Lilu zasa vyvárala špeciality.....šikulka 🙂
hodila som nejaké foto do albumu z víkendu
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
andrea,,,tak vidím že, každý sa dakde flakal,,cez wek-end 😀 ...a pani z beckova ste nevideli 😀
andrejka pekné fotečky, mám zlaté detičky a Veronika je riadna kočanda 🙂 to ste si inak poriadnu túru urobili...bicyklami 😝
netmona a malý hýbe prštekmi? či len trošku ho to buchlo?
ahojte, maminy ... andy krásne fotky, to máte svoju chatu, či ste boli na niakej?
ahojte 😉
haslerka chata je svokrovcov, ale je tam dosť miesta tak sa v pohode zmestíme 🙂
Ahojte babenky, čítala som, ako ste poprežívali deň... Takže ste nakupovali, oddychovali, pracovali... 😉 A čo večer? Mne sa sníva už len o posteli, a mylý je dnes ako čertík 😠
to máte super andy, nevadí že je svokrovcom a dokonca ty s nimi dobre vychádzaš
ja sem večer isto dobehnem, mm má daký hokej
macka ja som tu len popri tom spratujem ponožky chystám kakaoko a ešte dalších milion vecí pri tom 😀
Júj,Haslerka, i ja by som mala ešte dačo porobiť, ale dnes už akosi nevládzem... 😅 Haslerka, ešte si doma na MD?
jasné až do septembra a keby platil štát tak by som aj dlhšie lebo nemám robotu .. idem umyt Miške zuby, zase prídem
to ešte pri Zuzke mi končila materská a firma sa zrušila ... bola som v sklade s nábytkárskym materiálom, hrozne ma to tam bavilo, super kolektív, len to krachlo ... tak som doma už 7 rokov, ale je mi dobre ... no uvidíme na jesen
idem kuk panelák a prídem ... zatial čauko
andreah-krasne fotecky a naj je ta ,ze unaveni z celeho dna 😀
marcel--prsty nie su zlomene?, 😨 chuda
hasler--ked nieco uvidim hodim,ale skor iwus z cicou ma predbehnu 😀
ahoj panelák skončil prišla som vás kuk, môžem? 🙂
moje nové foto fotil mm pod Beckovským hradom
andrejka, ja tu behám k samkovi, má soplíky,tak sa mu nespinká dobre...tak ani telku nemám zapnutú
adulik,z coho ma soplik,niekde chytil ci nachladol? ved je teplucko 😕
andreah-musime si zvyknut,ale pekne foto 🙂
chudáčik samko, zo zacpatým noštekom sa zle spinká ☹
aj ja som nejaká nachcípaná, tiež mám nádchu, to mám z toho vysedávania vonku pri krbe do pol noci 😀
lilu, paťka mala nádchu tak či od nej, alebo aj zúbok mu vyšiel..ale nemá teplotu
asi od patky potom dostal ☹ snad sa dobre vyspinkate aj napriek tomu..a co tvoja boliestka? odisla? 🙂
andrea-teda pri krbe a do polnoci? prijala by som 😀
ahojte aj ja už som tu ... jej andy, aj ja chcem nádchu z vysedávania pri krbe ... ja mám tiež upchatý nos, ale neviem z čoho
aadula, kvpakáš niečo samkovi?.. ja som vedela babám občas kvapnúť nasivin
andrejkaaaaaaaaa jeminee aj ja chcem pri krbe sedieť v noci 😵
lilu teraz večer mi suseda bola pich injekciu, tak zatiaľ sa asi vstrebáva, ale dnes mi bolo lepšie 🙂
haslerka, olynth som mu kúpila...doteraz som mu vždy len libenar dávala.., tak dnes som mu tieto kvapky...no mne sa podarí...ja ho prisadnem 😀 nakvapkám, vysajem a hotovo...včera pekne držal..dnes už ručááál 😝

lilu,,ty aukciove dievča 😀 ,,,musim aj sa na to pozrieť ako sa aukcujuje 😀 😀