Marcinková sa rozvádza. Čo na to hovoríte?
Co vy nato?
My žijeme ďalej, ako doteraz. A ako to ovp.tvoj život?
@yosi presne
@1ryba niesom protivna len neverim ze jej bol verny to ze sa moze stat mne nevylucujem to nemozes ani ty
Rozveď sa aj ty keď jej to závidíš.
@melanta radost??? Sa preber
vobec netusim kto to je, ani podla mena, ani podla fotky.
no tak sa rozvadza, no. Co uz. Stava sa.
Nic si o nej nemyslim, je mi to jedno, je to jej vec, a jej muza.
Ako sa hovorí mať tvoje problémy a ministrov plat .
@apolka77 od ministra lepsi ziwot mam
ja moc showbiz nesledujem, toto na mna vyskocilo dnes. A pre mna prekvapiva emocia - pichla ma lutost. Podla mna je ona nadherna a nadana, on taky iny a velmi mi bolo sympaticke, ze su spolu 🙂. oni vedia, svet ide dalej 🙂
Dakujem za informaciu
Mna to uprimne prekvapilo no v poslednej dobe si zacinam ovela viac uvedomovat, ze navonok sa vela rodin takto “uhladene, usporiadane” sprava a za dverami je to uplne naopak
@princkrason ty si neúnavný🤪
Aj Marcinkova je bežný človek so svojimi starosťami.Jeden čas bola veľmi strhana v tvári, až som bola prekvapená.
@taktotedanie aj mna to prekvapilo skoda myslela
Som prave, ze neustoja to Lets Dance a hľa
Ta je zahojena, nebude musieť behať s deckami po ubytovniach
Mňa to prekvapilo.
Ona vždy hovorila, ako si rozumejú, aké majú dobré manželstvo.
Pozerám, že ten Miňo Kereš má 19r. dcéru. Takže on má koľko rokov? Niečo cez 40?
@misslilac13 a to je všetko?veď od malých detí, tehotná natáčala.Su to zaslúžene peniaze.
@unicornlady tuším okolo 50, ak nie po on sa len hra na takého mladíka😉
@unicornlady tak dobré manželstvo sa môže pokaziť aj za krátku chvíľu🙂
ja ju ani nepoznám. nie je prvá ani posledná čo sa rozvádza. nepoznám ich, tak neviem či je to pre nich dobre alebo zlé…
@unicornlady 49 si myslím
A? Ani neviem, kto to je
No ja keď som počula jej rozhovor s Bekimom ,tak som nevedela čo si o nej myslieť.Ok brať si oblečenie od kamaratok pre deti super aj ja som to robila ale aby mi dieťa malo narodeniny a dcerine kamaratky zo škôlky jej mohli ako darček doniesť hračku s ktorou sa už nehrajú, divné.A to ju ako herečku mám rada.
Tiez som v soku ze prave oni sa rozvadzaju. Ale v showbiznise nic prekvapive. Pride prvy problem a rozvedu sa ako keby nic. A Kovalcikova to si tiez myslim ze ta dlho s muzom nevydrzi.
no čo už,ďalšia čo rozšíri štatistiku rozvodovosti😀 v tejto dobe nič čo by prekvapilo.Ja počujem z každej strany len o rozvodoch takže tak😀 aj u nás v rodine další kúsok s malými deťmi je už od seba.A pritom aký nerozlučný párik sa to zdal.Dnes je najlepšie ani sa neviazať a ak áno už dopredu počítať aj s variantou rozvodu
@liusa82 smutn
E
ani som nevedela,že bola vydatá

@srdeenko19 Už to vidím jak sa bude Kereš starať o jej deti. Kus si užije s herečkou a pôjde o dom ďalej. A pani Gabika nakoniec ostane sama bude premýšľať kde urobila chybu