Marcinková sa rozvádza. Čo na to hovoríte?
Co vy nato?
lepsie jeden stastny rodic nez dvaja nestastni
Že daňový bonus pre tých čo chodia na služobku mimo sk ,alebo šoférom v zahraničí sa ruší .... Hoci aj napriek tomu ,že tu na sk v slovenskej firme platia niekoľko stoviek eur mesačne v rámci odvodov ...
Alebo môžem ešte pridať recept na špenátové lievance ,ktoré som robila včera ma večeru a všetkým chutili
@zafir01 mozes pripravim si🤣🤣
Že majú tú smolu, že sú obaja známi ľudia ;) budú ich teraz všade riešiť ako keby boli jediní. Keby bola predavačka a on kamionista, nikoho by to netankovalo. ;)
cize je teraz volna? a aky ma ucet na modrom koniku? 😍
@nika3136 ano kazdy kto vstupi do showbiznisunuz sa rozvadza zaujimave myslela som zeje rozumnejsia a dalsia bude Kovalcicka ta s muzom uz ani podla mna nezije
@princkrason Gaba xyz
omg, toto riesiť? Je to jej uplne sukromna vec, rozvadza sa xy manzelstiev ...a teba do toho h@vno
Dokonca sa hovorí, že aj jej muž sa bude rozvádzať
Ze si teda riadna klebetnica co pcha nos do cudzich manzelstiev- co kamosky ju nepoznaju- aby si jej manzelstvo mohla rozoberat s nimi? Ci prave ohovaraju ony teba?? Staraj sa o svoje manzelstvo ci vztah- urobis sluzbu sebe aj ostatnym.🙉
a nie je to náhodou ich súkromná vec, nás do toho nič, len škoda pri týchto rozchodoch ( všetkých) nie je nikdy víťaz, len porazení vrátane detí...
V dnešnej dobe je rozvod častejší ako svadba, takže čo ja na to? Každý si je strojcom svojho šťastia
Áno, čítala som o tom. Gabika sa stretava už s choreografom Miňom Kerešom. No stáva sa, veľa manželstiev sa rozvádza, keď si prestanú rozumieť. Co uz. Rodicia budú stále.
@miggy 65 gramov ovsených vločiek,3 bielka , 40 gramov baby špenátu a 100 g bieleho jogurtu... Zmixovat. A vylievať na panvicu v tvare lievacnov .opiect z každej strany .
Sú výborné .toto je jedna porcia nutričné vyvážená pre ženu na večeru ..k tomu som mala igrilovane kuracie cecky ... Moje deti 13 , 7 a 3 ročne sa šli za tým zabiť
@pink_lady to si ty gaba?🤣
Je to smutné, ale ich súkromná vec. Nič to nemení na veci, že ju mám ako herečku rada.
@1ryba ano ale kolkokrat si vrzol 🤣
myslela som zeje rozumnejsia a dalsia bude Kovalcicka ta s muzom uz ani podla mna nezije
- možno sa Marcinková rozvádza práve preto, že je rozumná. Že ak ten vzťah nefunguje a nedá sa zachrániť, tak je lepší rozvod, akoby sa trápili 2 ľudia a ich deti
- takže sa poznáš s Kovalčíkovou, stretávate sa a z toho, čo ti ako známa hovorí súkromne, tak dedukuješ, že s manželom už nežijú alebo si len zlý závistlivý človek?
Je mi ťa ľúto autorka, že máš tak nudný zakomplexovaný život, že toto ti robí radosť, riešiť cudzích, ktorých nepoznáš. Keby som bola ako ty, je mi zo mňa na grc za takéto reči.
@zafir01 ked zozerem toto na veceru nevojdem do zarubne
Ovplyvni to nejako tvoj zivot? Nie som na tom tak zle, aby som musela riesit bulvar
... admini z modreho konika tu nasadili trolla 😉
Ja som to jedla po tréningu včera ..vošla som sa aj do sprchy .tak pohoda ..uber množstvo kľudne na polovicu . Mne treba 1800kcal žut až žijem a trénujem a pracujem

Je mi to uplne ukradnute