Máte skúsenosti s online nakupovaním z Poľska?
Máte skúsenosti s online nakupovaním z Poľska? Čo ste objednávali a z akých stránok? Prišiel vám objednaný tovar v poriadku? A čo v prípade reklamácie? Vyhoveli vám? Oplatí sato vôbec? Všetky postrehy, rady a skúsenosti uvítam, a určite nielen ja, ale aj iné mamičky. Ďakujem
@andnovakova
@andnovakova Ahoj, chcela by som Ta poprosit o pomoc pri nakupovani cez allegro, neviem ako zaplatit a pod. Vies mi dat nejake indicie ako to robit?
Dakujem Vierka
poprosila bi som aja ja o pomoc. cez allegro
@markes241, takáto prosba už tu bola a k nej i odpoveď - nasledujúce riadky
- prečítajte si obchodné podmienky allegro.pl, registráciou vyjadrujete súhlas s nimi
- hľadajte tovar kde predajca posiela do zahraničia - Zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę
- pred nákupom sa informujte, aká je výška poštovného na Slovensko a z akých služieb si môžete vyberať
- keď platíte inou metódou ako Platnosci Allegro, informujte sa na príslušnej pobočke , aké sú poplatky za prevod na poľský bankový účet
- uvedomte si, že zásielka z Poľska je zahraničná zásielka a doručenie môže trvať aj do 14 pracovných dní ( záleži od typu služby )
- zistite si reputáciu predajcu, a to cez systém komentárov
- komunikujte s predajcom PRED nákupom, aby ste sa uistili, že jazyková bariéra nebude problém pri uskutočnení obchodu
PLATBA NA BANKOVÝ ÚČET V POĽSKU :
- číslo bankového účtu dostanete v maili od Allegro, keď daný predmet vyhráte, alebo kúpite, v niektorých prípadoch sa číslo nachádza aj v opise aukcie
- k zahraničnému prevodu potrebujete IBAN a BIC/SWIFT KÓD, ktorý si zistíte na, zadaním krajiny a čísla bankového účtu
- niektorí predávajúci umožňujú platiť cez PayPal
PLATBA CEZ PLATNOSCI ALLEGRO
-bez poplatku ( ak predajca preferuje túto možnosť platby )
Čo je Platnosci Allegro a ako na to :
Platnosci Allegro je inštantný platobný systém, ktorý umožňuje zaplatiť za predmet predajcovi okamžite po nákupe.
Podmienky :
- účet zaregistrovaný na Allegro.pl ( ale na Vašu platnú slovenskú adresu )
- tovar, ktorý sa dá platiť týmto systémom musí byť označený
- systém akceptuje len embosovanú kreditnú kartu ( vypuklá tlač )
PLUSY :
- okamžitá platba za predmet
- žiadne poplatky
- dobrý kurz € voči PLN
- ochrana cez systém Program Ochrony Kupujących do 10.000zl v prípade nedoručenia tovaru, alebo iných problémov
a netmoda.pl???
@vefi89 ahoj kto je pan Belaa??
@karolek co znamena okamzita platba mozem zaplatit az pri preberani zasielky??
@veronka Dobrý deň,
ak si niekto chcete objednať akýkoľvek tovar z Poľska, tak odporúčam http://polskoonline.sk/vsetko-o-nakupe/ako-obje...
Celkom jednoduché, rýchle a bezpečné.
Dobrý deň, skúsenosť s objednavanim z PL mám velmi dobrú. Objednavam z www.allegrik.sk veľmi príjemné vystupovanie sprostredkovateľa, vždy pomohol keď bolo treba, tovar mi prišiel nepoškodený. Objednavala som od oblečenia, cez pieskovisko, po dvere na auto, nikdy som s ničím problém nemala. Môžem len vrelo odporučiť. 🙂
dakujem no to je len sprostredkovanie ten alegrik nie??? ja hladam nejake velkostklady konkretne a tak podobne...
@fahdbaroud aj ja hladam a podarilo sa mi najst ptakoutlet.pl je to velkosklad, no dako sa v tom neviem vyznat.... nemate s tym skusenosti???
Z polska
Ahojte kočky, veľmi často objednávam tovar z poľska a hlavne cez stránku www.allegrik.sk veľmi milá komunikácia, vie aj pomôcť ked treba, zatiaľ som s ničím nemala problém.
Vrelo odporúčam
Ahoj o tom ako nakupovať na allegro nájdeš tu niečo http://zlavovekody.sk/ako-nakupovat-cez-allegro-pl/
pozri si aj postup registrácie je to trošku zložitejšie ako pri iných eshopoch. Mne najviac pomohol google translator pri nákupe ;)
Má niekto skúsenosti s nakupovaním živých zvierat a allegro.pl ?
15€ ale ide mi hlavne o to že za koľko mi to príde a či už niekto kupoval zvieratá živé od tial
Tam máš na výber aj krajinu tu ti dám hneď link co som našla napr:
http://allegro.pl/mulemans-para-mulemansow-mule...
@lubaaa123 to ako ich posielaju prosim pekne? 🤐 🤐 🤐
@balaskovae Posiela kurierom za 65 zlotych, to je cca 15€.
Myslíš toto Nesúhlasím predávať užívateľov služieb Aukro.cz a Aukro.ua?
Takto si na to prišla že ich neposiela? Do zahraničia

Tovar z allegra alebo z celého Poľska ? Objednávajte cez www.allegropl.sk