icon

Máte skúsenosti s online nakupovaním z Poľska?

veronka
4. jan 2012

Máte skúsenosti s online nakupovaním z Poľska? Čo ste objednávali a z akých stránok? Prišiel vám objednaný tovar v poriadku? A čo v prípade reklamácie? Vyhoveli vám? Oplatí sato vôbec? Všetky postrehy, rady a skúsenosti uvítam, a určite nielen ja, ale aj iné mamičky. Ďakujem

allegroplsk
13. feb 2015

Tovar z allegra alebo z celého Poľska ? Objednávajte cez www.allegropl.sk

vierkadelfin
26. mar 2015

@andnovakova
@andnovakova Ahoj, chcela by som Ta poprosit o pomoc pri nakupovani cez allegro, neviem ako zaplatit a pod. Vies mi dat nejake indicie ako to robit?

Dakujem Vierka

markes241
24. júl 2015

poprosila bi som aja ja o pomoc. cez allegro

karolek
24. júl 2015

@markes241, takáto prosba už tu bola a k nej i odpoveď - nasledujúce riadky
- prečítajte si obchodné podmienky allegro.pl, registráciou vyjadrujete súhlas s nimi
- hľadajte tovar kde predajca posiela do zahraničia - Zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę
- pred nákupom sa informujte, aká je výška poštovného na Slovensko a z akých služieb si môžete vyberať
- keď platíte inou metódou ako Platnosci Allegro, informujte sa na príslušnej pobočke , aké sú poplatky za prevod na poľský bankový účet
- uvedomte si, že zásielka z Poľska je zahraničná zásielka a doručenie môže trvať aj do 14 pracovných dní ( záleži od typu služby )
- zistite si reputáciu predajcu, a to cez systém komentárov
- komunikujte s predajcom PRED nákupom, aby ste sa uistili, že jazyková bariéra nebude problém pri uskutočnení obchodu

PLATBA NA BANKOVÝ ÚČET V POĽSKU :

- číslo bankového účtu dostanete v maili od Allegro, keď daný predmet vyhráte, alebo kúpite, v niektorých prípadoch sa číslo nachádza aj v opise aukcie
- k zahraničnému prevodu potrebujete IBAN a BIC/SWIFT KÓD, ktorý si zistíte na, zadaním krajiny a čísla bankového účtu
- niektorí predávajúci umožňujú platiť cez PayPal

PLATBA CEZ PLATNOSCI ALLEGRO

-bez poplatku ( ak predajca preferuje túto možnosť platby )

Čo je Platnosci Allegro a ako na to :

Platnosci Allegro je inštantný platobný systém, ktorý umožňuje zaplatiť za predmet predajcovi okamžite po nákupe.
Podmienky :

- účet zaregistrovaný na Allegro.pl ( ale na Vašu platnú slovenskú adresu )
- tovar, ktorý sa dá platiť týmto systémom musí byť označený
- systém akceptuje len embosovanú kreditnú kartu ( vypuklá tlač )

PLUSY :
- okamžitá platba za predmet
- žiadne poplatky
- dobrý kurz € voči PLN
- ochrana cez systém Program Ochrony Kupujących do 10.000zl v prípade nedoručenia tovaru, alebo iných problémov

markes241
27. júl 2015

a netmoda.pl???

fahdbaroud
11. nov 2015

@vefi89 ahoj kto je pan Belaa??

fahdbaroud
11. nov 2015

@karolek co znamena okamzita platba mozem zaplatit az pri preberani zasielky??

magdi07
25. nov 2015

@veronka Dobrý deň,
ak si niekto chcete objednať akýkoľvek tovar z Poľska, tak odporúčam http://polskoonline.sk/vsetko-o-nakupe/ako-obje...
Celkom jednoduché, rýchle a bezpečné.

erika254
4. mar 2016

Dobrý deň, skúsenosť s objednavanim z PL mám velmi dobrú. Objednavam z www.allegrik.sk veľmi príjemné vystupovanie sprostredkovateľa, vždy pomohol keď bolo treba, tovar mi prišiel nepoškodený. Objednavala som od oblečenia, cez pieskovisko, po dvere na auto, nikdy som s ničím problém nemala. Môžem len vrelo odporučiť. 🙂

fahdbaroud
6. mar 2016

dakujem no to je len sprostredkovanie ten alegrik nie??? ja hladam nejake velkostklady konkretne a tak podobne...

klaudy444
11. mar 2016

@fahdbaroud aj ja hladam a podarilo sa mi najst ptakoutlet.pl je to velkosklad, no dako sa v tom neviem vyznat.... nemate s tym skusenosti???

klaudy444
11. mar 2016

@niki080 prosim ta, oplati sa z tadila oblecko? je kvalitne? nie su to nejake handry priesvitne? taky kabatik sa mi tam paci, no este v tom neviem dako chodit.... su tam aj znackove veci? alebo napodobeniny ako na ebuy? ako je to na colnici?dakujem 🙂

markes241
12. mar 2016

Z polska

klaudy444
12. mar 2016

@karolek ako je to prosim vas na colnici? daju sa na allegro kupit aj napodobeniny? ak by tovar neprisiel, ako ma kupujuci pokracovat?dakujem

sonka138
Autor odpoveď zmazal
klaudy444
4. apr 2016

@sonka138 kupovali ste na allegro?

erika254
11. apr 2016

Ahojte kočky, veľmi často objednávam tovar z poľska a hlavne cez stránku www.allegrik.sk veľmi milá komunikácia, vie aj pomôcť ked treba, zatiaľ som s ničím nemala problém.
Vrelo odporúčam

hnnbl
26. aug 2016
Používateľ hnnbl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnnbl.

Ahoj o tom ako nakupovať na allegro nájdeš tu niečo http://zlavovekody.sk/ako-nakupovat-cez-allegro-pl/
pozri si aj postup registrácie je to trošku zložitejšie ako pri iných eshopoch. Mne najviac pomohol google translator pri nákupe ;)

lubaaa123
20. sep 2016

Má niekto skúsenosti s nakupovaním živých zvierat a allegro.pl ?

klaudy444
20. sep 2016

@hnnbl nie je tam dr

klaudy444
20. sep 2016

@hnnbl nie je tam drahe postovne?

lubaaa123
20. sep 2016

15€ ale ide mi hlavne o to že za koľko mi to príde a či už niekto kupoval zvieratá živé od tial

novana
21. sep 2016

@klaudy444 Poštovné nie je až také drahé, drahé sú bankové poplatky za prevod peňazí, veď Poliaci nemajú euro.

novana
21. sep 2016

@lubaaa123 A pozerala si, či predáva aj cudzincom? Pochybujem.

lubaaa123
22. sep 2016

Tam máš na výber aj krajinu tu ti dám hneď link co som našla napr:
http://allegro.pl/mulemans-para-mulemansow-mule...

novana
22. sep 2016

@lubaaa123 Npr. zrovna tento predajca do zahraničia neposiela. 😉 Má to tam napísané. 🙂

balaskovae
22. sep 2016

@lubaaa123 to ako ich posielaju prosim pekne? 🤐 🤐 🤐

novana
22. sep 2016

@balaskovae Posiela kurierom za 65 zlotych, to je cca 15€.

lubaaa123
23. sep 2016

Myslíš toto Nesúhlasím predávať užívateľov služieb Aukro.cz a Aukro.ua?

lubaaa123
23. sep 2016

Takto si na to prišla že ich neposiela? Do zahraničia