Matka nechala dieťa samé na 10 dní: Ako sa vyrovnať s hrôzou?
Ahojte, počuli ste o tom prípade v Ohio ? Žena nechala 16 mesačnú Jaylin 10 dni samú v ohrádke a odišla na 10 dni na dovolenku.
Dieťa zomrelo na dehydratáciu a hlad.
Od kedy som ten príbeh videla, tak som pozrela všetky dostupné videa, videá zo súdu, video ako malú počuť plakat na susedovej kamere aťď. a som zhrozená, deprimovaná, smutná, mám úzkosti, naštvaná atď.
Neprejde deň, kedy na to nemyslím a neplačem. Dotklo sa ma to tak, akoby to bola moja rodina.
Každý deň si predstavujem scenáre ako to dieťa trpelo, jedlo vlastnú stolicu aťď. Neviem to dostať z hlavy a mám pocit že sa z toho zbláznim. V noci nespím lebo stále to mám v hlave.
Prišla som si sem po radu, prosím Vás poraďte mi niečo … ako sa cez to dostať a prestať na to myslieť. Priateľ tomu nechápe, s ním sa o tom nedá baviť. Ale ja mám pocit že zošaliem, neviem takto fungovať. Je to najhorší príbeh aký som kedy počula.
Ďakujem
Ja tiež mavam problém s tými informáciami. Niekedy by som chca všetky trpiace deti nasťahovať k sebe a vymojkať ich., Nedá sa to. Snažím sa co najmenej sledovať + mame 2 deti adoptovane na diaľku, aby sme prispeli k trosku lepšiemu svetu. Vdaka tomu, že som veriaca, dokážem tieto veci lepšie znášať. Ale chápem tvoj pocit , že zosalies . Žena je povolaná k materstvu a ma tendenciu pomáhať, starat sa. A toto je hrozne co sa stalo.
@mimka1402
@deti95060810
Dievcata, prispevok zo vcera je moj ! Nie je nutne tu utocit na pani. Aky zmysek by to malo, ze sa pyta 2x na to iste???
Kazdy si nesieme svoj kriz, a my dve asi nasu citlivost. A co ak to tak prezivame ? Niekto nema srdce z kamena a vnima svet na trochu inej urovni existencie a to da tyka aj otazok smrti. Tak ako ma empatia dobru stranku. vie aj ublizit presne takto. Bohuzial, umierania sa bojim, smrti uz nie. A je mi zle, pri predstave ako niekto zomiera sam. Kazdy kto opusta svet pomaly chce si to zmiernit a drzay niekoho za ruku, a ona nemala tu moznost! Miesto pisania, ze je niekto labilny, skusme ho podporit a nie si don este kopnut. Hypersenzitivnych ludi chodi po svete dost. A nasli sme sa napr. my dve. To ale nepochopia ti, co taki nie su.
A co vlastne nam pomoze psycholog? Vezme gumu a vygumuje tu udalost a predstavu z hlavy? Ah. Je to problem, s ktorym sa musime vysporiadat sami a hladame tu niekoho, kto zdirla rovnake pocity. A ked sa najde hoc i len 1 clovek, tak som rada, ze v tom nie som sama. Alkoholici si hladaju pomoc medzi svojimi, niekto komu umrel blizky , tiez hladaju medzi takymi co si tym uz presli. A my sme to vidim skusili tiez. Nie je tu teraz dovod podryvat. Porad, pomoz, podpor a ked nechces radsej nevrav nic, aby si neublizil este viac
@taynee neviem ci by som zvladla. Nehanbim sa za to. A uz dlho sa snazim naucit sa spracovat otrasne veci, ale nedari sa. Ano, ovplyvnuje mi to zivot vo velkej miere. Trapia ma nehody, choroby, ci starych ci deti. Nenavidim, ked niekto trpi. Ci clovek ci zviera. Pre mna je svet velmi komplikovany a nespravidlivy. Myslitr si, ze psychologa som uz nenavstivala? Ale je to beh na dlhu trat a neviem ci ho zabehnem. Ak nie, bohuzial s tym budem musiet zit, aj ked to boli

@mimka1402 skontaktovala som sa s tou pani čo to písala 🙂 ja neklamem. Načo by som písala 2 rovnaké príspevky ? Toto absolútne už riešiť ani nebudem keď mi to niekto napise lebo je to absurdne. Keď už ste take detektívky, tak ste si mohli všimnúť že ta pani napísala inak meno ako ja 🙂