Milan bez mapy - gay
Ahojte, ti, co sledujete blogera Milana bez mapy, myslite si, ze je to gay? 😃
@bykaterina a ja som napísala, že na základe toho je gay? Sledujem ho dlho a to je môj názor, ale písala som, že mi to je úplne jedno a nezamýšľam sa nad tým. Tak sa upokoj.
Táto téma je už staršia a asi Ti je už aj jedno, akú má Milan sexuálnu orientáciu. Prosím Ťa, zmaž túto tému - naozaj slúži už iba na urážanie - ľudí, vierovyznania...
@tinkavvv tiež si myslím keďže je nonstop aj na izbe v spoločnosti muža ktorý teda na to úplne vyzera :D
To snad nie,ja sa vidim ako jeho pani po boku na cestach 🤣🤣🤣 no a teraz vazne,neviem,ci je gay,keby aj je,nevadi,slintat mozem aj tak
Tak teraz počas výletu na lodi tomu všetko nasvedčuje. Je tam s nejakým chlapom. No veď uvidíme, či sa prizná. Ale bude to škoda, je to veľký fešák, och 🤤
Inak aj ja som nad tým dnes rozmýšľala, po jeho stories 🤔😀
Veru ale fešák je 😜
@nelusiatko skoda iba pre nas baby
Nevyzerá vôbec ako gay. Na základe coho si to niekto mysli?
Ja ho tiez rada sledujem. Je to fesak. Dlho dlho som bola na vazkach,ale po sucasnych story z QM2 ma utvrdil,ze je.
@slovakboy Ako konkrétne vyzerá gay?
Žijem v Londýne a poviem ti, že tu bežne vidím chlapov, ktorí sa v metre držia za ruky a sú to úplne náhodné typy chlapov.
Akurát mi to napadlo,ale vieš co,môj bývalý bol podobný typ,a teda 100% hetero😂
@slovakboy dnes už gay nemusí vyzerať ako gay. To bolo tak kedysi. Na prvý pohľad to boli zženštilé typy, pohyby, hlas, prejav. Milan tak vôbec nevyzerá, je to kus pekného vypracovaného sexi chlapa. Preto sme všetky na vážkach, či je, alebo nie je.
@laurita285 vyzerá tak, ako každý iný hetetosexual.
@nelusiatko mám kamosku čo vie rozoznať gay muža podľa pohybov rúk, ale ja si myslím, že to pasuje len na niektorých. Mal som spolubývajúceho na internáte, ktorý mal trošku zvláštne pohyby a niektorí si mysleli že je gay. Určite nie je a je ženatý a ma deti.
@slovakboy veď píšem, že na to vôbec nevyzerá. Ale pravdepodobne je.
@nelusiatko prečo myslíš že je?
Hej je 🙂 je aj na grindri 🤣 ale to neviem či poznate pokial nie ste lgbt asi sa tam nevyskytujete
@slovakboy Veď si prečítaj odpovede, čo sú v tejto diskusii a aj ja som sa na to pýtala na mojom profile, tak pozri, čo baby písali. V podstate mám rovnaký názor.
Je, myslim si to davno.
1. kedykolvek hovori o "laske", hovori v rodovo neutralnom jazyku. Vzdy je to laska, rande, vztahy...nikdy nie "frajerka" ale ani "frajer"...ale "niekto", "ten clovek" a podobne. Heterosexual toto nerobi. Aj v knihe to tak ma, ale ak ste citali pozorne, je tam jedna veta, kde pouzil muzsky rod. 2. Ak ho sledujete dlhsie, spomenul, ze "som v airbnb, ktore vlastni jeden homosexual" atd. Taktiez v clankoch par krat spomenul informacie o homosexualoch, ktore boli prilis podrobne na to, aby ich vedel heterosexual. 3. v storkach z Queen Mary 2 tancoval tango s chlapom. Heterosexual to nikdy neurobi, ani keby zena nebola k dispozicii, lebo je zdeseny z predstavy, zeby si niekto mohol mysliet, ze je gay. 4. Podla mna to skratka "nepropaguje" z marketingovych dovodov. Jednoducho, zijeme v homofobnej krajine a ubudli by mu sledovatelia. Jednak chlapi by to mali za "hnusne" a jednak polka zien by bola urazena, ze "nemaju sancu".
@laurita285
@nelusiatko
@nelusiatko
@pparis ale ja netvrdim že gay musí vyzerať ako gay a že nemôže byt ženatý. Naopak môže vyzerať ako teploško a rozhadzovať rukami a vlasmi ako žena a vôbec nemusí byt gay. Len nerozumiem na základe čoho označujú tohto človeka za homosexuala. Kľudne môže byť že je gay a je to jeho vec, ale nikto mi tu neodpovedal ako to vedia.
@slovakboy sledujes toho cloveka? zjavne nie. ak by si sledoval jeho cesty, komenty, reakcie, teraz plavbu na QM2, tak by ti to bolo jasne ako vsetkym, kt.ho sleduju.
@matkahelka no na margo toho QM2 som povedala kolegyni ze nech uz necestuje s kamoskou na vylety lebo bude za lesbu. Lebo podla tohoto sudit cloveka ze isiel s chlapom je dost mimo
@bykaterina je uplne ok, ze isiel s chlapom. ale urcite nie je ok, ze s nim tancoval. hetero chlap by NIKDY netancoval s chlapom tanec, kde sa dotykaju. a HETERO chlap nema problem v reakciach napisat "s nou, o nej, sex s nou, blizko nej..." Milana sledujem roky, on toto NIKDY v ziadnom komente ani rozhovore nedal.
@slovakboy lebo ma profil na homosexuálnej zozname a mal izbu s manželskou postelou aj napriek tomu ze sa dá objednať kajuta aj so single posteľami.
Mne je to ale jedno, som jeho veľký fanúšik a celkovo veľmi fandím lgbti komunite a podporujem ich ako sa len dá avšak trocha zamrzí, že to verejne nepovie. I keď aj tento výjazd na tej lodi bol už v podstate prvý veľký krok.

Áno je, a?