Mohol pes zjesť andulku?
Baby prosím vás, nevysmejte má, už aj tak dosť mám z toho traumu.mohol mi môj pes zjesť andulku? Ide o čivavu, keby mám vlčiaka ,tak sa tak sprosto nepýtam..určite ju napadla,lebo som našla kopu peria po koberci , aj tie dlhé letky ,ale bez krídiel ..v podstate len pár pierok..neboli sme doma , a neviem ako sa to stalo , a normálne mi je navracanie že môj pes ju takto zlikvidoval ,kurník dojdem domov a hotová som zostala , musela prísť moja mama ,to pozrieť kde je , lebo ja som to nezvládala..problém že my sme ju nenašli, nikde, ani za nábytkom , nikde..určite nežila už , ale aspoň telíčko ..nikde nič..pes sa odvtedy schováva
😭 boze to ma tak mrzi
@veronika33 ona nevedela lietať, vôbec , mala postihnutie, zato bola dnu, ostatné sú vonku , nechceli sme aby tam zomrela ,tak sme ju dali do velikanskej klietky a bola s nami doma ..keby som bola vedela😔 naozaj nás to ani nenapadlo , civaviak má presne 3 zuby 😔
Moze Kamoska ma jazvecicku a ta jej z klietky zozrala 3 a pierka jej este z papule trcali ked dosli domov
@zuzanaam civka ma 11 rokov. Urcite bude mat zle pecenovky. To uz maju skoro vsetky male psy v tomto veku, ze 11 a viac rokov.
Autorka @oonnaganamakusai to asi myslela tak, ze často majitelia psov sa budú do krvi hádať, ze ich pes nikomu neublíži, ze nemusia ho mat na obojku, ze nemusí mať nahubok, ved nikomu neublizil. A vidíš, že to ze neublizil niekedy neznamená, že neublizi nikdy, je to pud, ktorý tie zvieratá majú v sebe a prílišná dôvera vo zviera, ktoré ma svoje pudy, môže dopadnúť veľmi zle. Zviera je zviera a nemá ľudské myslenie, má svoje pudy.
@777januska777 jej komentár bol vyslovene arogantny , akoby som to schválne urobila ..a k tvojej správe, moji psi chodia na voditku, a sú riadne zabezpečeny ..všetci aj ten malý civak , Bully sú plné socializovany a vycvičeny , naše zvieratá sú nás koníček, ktorý stojí veľa času a peňazí ..ver ,že som posledná ,ktorá by chcela niečo takéto, keďže sú to členovia rodiny a čivavak ,ktorý má 3 zuby a stále spí ,by som to nečakala ..od Bully áno , su to silné psi , ale od neho nie ..
@777januska777 presne suhlasim,hlavne ked ides do domacnosti,nie ako host ale sluzba kt oni potrebuju vyskoci alebo ta onuchava ,obskakuje pesPsickari si myslia ze ved kazdy to ma rad a najviac ma rozculuje ked im po iem jasne,nezavriete osa,nejdem k vam a oni a co ved nikomu neuvlizi.Ale tak ja cudzim psom neverim,pritom nemam zo psov fobie a mam ich celkom rada.Ale mna najviac fascinuje to spravanie psickofilov co si myslia ze ich gauciva prachovka ma dovolene po kazdom skakat a kazdeho olizovat.Vcera na mna tak vyskocil yorksir chcel sa hrat majitelka len nerob a oes dalej skakal po nohach,tak som ho tak smarila nohou,nie ze som mu u lizila ale jasne naznacila,troska sa smykok pri tom s tymi dlhymi pazurmi na smyklavej dlazke ze uz nedosiel otravovat.
A este ked vyskoci z izby nejake vatsie pleneno co este pri prichode steka a je ustekane ze clovek si mysli ze moze aj po nom vybehnut.
To ako keby necham moje deti skakat po ludoch kt len to uvidia na chodniku,asi by si pomysleli ze mi sibe a mam nevychovane deti.Ale u spov je to ok.
A to som inak milovnik psov ale neskutocne dostavam averziu na psickofilov
@elmivelmi ako ktorý chovateľ vieš? My keď aj máme návštevu , tak Bully sú zavretý, sú to veľký, ťažký a silný psi , a aj civak je zatvorený v spálni , nakoľko ja sama nemám rada keď po niekom skáče a oblizuje ho ..veľmi záleží od chovateľa ..a teda my si na tomto dávame záležať
@betulinka1 to sa mi nezdá, aby mali psy v takom veku automaticky zlé testy. Ja sama mám 10 ročnú čivavu a všetko je v poriadku. A v septembri sme sa rozlúčili s 19,5 ročným krížencom, problém s pečeňou a obličkami mal akurát posledné 2 roky života.
@zuzanaam u nas mal aj maltezak aj civa pecenovky zle. Maltezak pomaly od 6 rokov na špeciálnej diéte, drahe granule pre pecenovu dietu. Civa tak asi od 11 rokov uz mala zle pecenovky. A to cely zivot na značkových granulach obe.
Ahoj autorka tak ako to dopadlo ? Veľmi veľmi má to mrzí 🥺
@nika11103 ahoj, nijak , ani sme ju nenašli ,ani ju nevyvracal a ani nevykakal 🙄 takže vôbec neviem ...desím sa kde ju nájdem ..

Je mi ľúto, čo sa stalo. Budem reagovať na to, že také niečo urobil pes, ktorý doteraz k ničomu podobnému nemal sklony a už má vyšší vek. Daj mu vyšetriť krv. Mne sa stalo niečo podobné, starý 14 r. pes mi skočil vonku po vtáčatku a chcel ho zožrať, lebo bol chorobne žravý kvôli zlyhávaniu pečene. Tak sme na to vlastne prišli. Dovtedy za celý život našiel množstvo vtáčikov, dokonca vyňuchal vonku vyhodené morča, aj podchladenú korelu pod kríkom, doma sme mali zverinec, nikdy ničomu neublížil. A zrazu prišla zmena o 180 stupňov. Mne nedáva zmysel, aby pes chcel zjesť "člena rodiny", všetci moji psi to chápali. A to sme mali jazvečíka s poľovnými pudmi, bradáča = potkaniara, ale čo bolo naše to chránili. Mali sme papagáje, hlodavce a všetko som mohla bez problémov púšťať v ich spoločnosti.