icon

Môj manžel nechce nikde chodiť

24. júl 2021

Ahojte ....moj manzel nechce nikde chodit.....byvame na dedine maximalne ideme okolo dediny na zmrzlinu alebo do obchodu do mesta to je cele a vraj som narocna mame aj deti napiste mi co si o tom myslite ..dakujem

Strana
z3
misinka0611
25. júl 2021

@strapatapupava 😂😂😂

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
25. júl 2021

@strapatapupava a v čom? Ved autorka nemusí a téma je o autorke. Okrem toho ty si mňa prvá označila. Ty si chcela vysvetlenie prečo. A nie, ja nemusím, ani autorka nemusí. Tak nerozumiem, prečo sem trepeš situáciu, keď človek musí alebo iné dôvody ako sú choroby. Ked prídu choroby, tak budem mať aspoň istotu, že som niečo prežila a nebola som zatvorená v dedine, pokiaľ som nemusela

sasa1310
25. júl 2021

@strapatapupava a čo tak nadstaviť zrkadlo.

misinka0611
25. júl 2021

@sasa1310 Nechaj ju, divna je.. 😀 ako keby nevedela citat.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
25. júl 2021

@strapatapupava Nepíš, nečítaj 😂

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
25. júl 2021

@strapatapupava Už to skonči a nabuduce neurazaj zeny co maju muzov mimo, ze su radodajky a aj svojou troskou potom prispejes k tomu aby toto forum neslo dole vodou 🙂 Peknu nedelu.

sasa1310
25. júl 2021

@strapatapupava odporúčam aby si si po sebe prečítala. Ja som ťa fúriou nenazvala. Za to som u teba fúria, že som napísala, že si mimo témy. Si uvedomuješ, že to čo píšeš ako MK išiel dolu vodou, že vlastne narážaš len sama na seba

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3