Môj manžel nechce nikde chodiť
Ahojte ....moj manzel nechce nikde chodit.....byvame na dedine maximalne ideme okolo dediny na zmrzlinu alebo do obchodu do mesta to je cele a vraj som narocna mame aj deti napiste mi co si o tom myslite ..dakujem
@strapatapupava a v čom? Ved autorka nemusí a téma je o autorke. Okrem toho ty si mňa prvá označila. Ty si chcela vysvetlenie prečo. A nie, ja nemusím, ani autorka nemusí. Tak nerozumiem, prečo sem trepeš situáciu, keď človek musí alebo iné dôvody ako sú choroby. Ked prídu choroby, tak budem mať aspoň istotu, že som niečo prežila a nebola som zatvorená v dedine, pokiaľ som nemusela
@strapatapupava a čo tak nadstaviť zrkadlo.
@sasa1310 Nechaj ju, divna je.. 😀 ako keby nevedela citat.
@strapatapupava Nepíš, nečítaj 😂
@strapatapupava Už to skonči a nabuduce neurazaj zeny co maju muzov mimo, ze su radodajky a aj svojou troskou potom prispejes k tomu aby toto forum neslo dole vodou 🙂 Peknu nedelu.
@strapatapupava odporúčam aby si si po sebe prečítala. Ja som ťa fúriou nenazvala. Za to som u teba fúria, že som napísala, že si mimo témy. Si uvedomuješ, že to čo píšeš ako MK išiel dolu vodou, že vlastne narážaš len sama na seba

@strapatapupava 😂😂😂