icon

Moja mama nenosí podprsenku

2. sep 2022

Keď prídeme k nim na návštevu s mojím mužom ..príde mi to trochu ako provokácia..neviem čo vy na to ženy ale..bradavky hej trčia Hompala sa jej to no môj čumi vidím. Akože trápna je

dskjhfdlkdjhl
2. sep 2022

@cicuca A Ty si jej co poradila? Ci si sem prisla akurat moralizovat?

cicuca
2. sep 2022

@dskjhfdlkdjhl napríklad aj týmto.

bessie12
2. sep 2022

@cicuca citaj druhy komentar a s porozumenim 🙄 Ak sa ti moj alebo nejaky iny komentar nepaci, tak roluj dalej.

cicuca
2. sep 2022

@bessie12 čítam iba s porozumením, ale ďakujem za radu 🙂

cicuca
2. sep 2022

@dskjhfdlkdjhl každý si vyberáme na čo zareagujeme a ako. Však áno. Mne iba príde zbytočné, keď tu niekto niekoho zhadzuje, a že takých dám je tu kopec, čo si prídu iba kopnúť. Každý máme problémy a každého to inak trápi. Toť vsio

spadnutaslivka
2. sep 2022

je doma a chce mať pohodlie. Tak tam nechoď, keď ti vadí mama bez podprdy... vieš, koľko žien a dievčat behá bez podprsenky? A určite sa také nájdu aj vo vašom okolí.
Asi si nezažila otca/svokra, ktorý si behá po dome len v trenkoch (nie boxerky, ale voľné trenky) a keď sa niekde vyvalí na gauč, vidno aj to, čo fakt nikto vidieť nechce... nie obrysy, ale normálne vidno to, čo nemá byť vidno. To je brutal, nie cecky pod tričkom.

dskjhfdlkdjhl
2. sep 2022

@cicuca Keby si pozorne citala, tak autorke som poradila. Ty si jej neporadila nic, akurat tu otravujes tie zeny, ktore jej poradili a nevies prestat.

jaroe
2. sep 2022
cicuca
2. sep 2022

@dskjhfdlkdjhl ďakujem, že si mi to vysvetlila 🌱 neotravuje nikoho, každý máme možnosť voľby reagovať na čo chceme. Tak isto aj Ty. Maj pekný večer.

bessie12
2. sep 2022

@dskjhfdlkdjhl u mna s moralizovanim nepochodi. Je na zlej adrese. Dlhe roky som tu neprispievala, len som to sledovala, obcas som si nieco precitala a su tu ovela "horsie" zeny ako my. Otazku co som jej polozila nepovazujem za "kopnutie si" do autorky a jej zhadzovanie. Len ma zaujima co my s tym mame urobit. My to nepovieme jej matke. To musi ona sama.

viestta
2. sep 2022

@cicuca a tebe sa dnes co stalo, že si taká nabrusená?

stellarstar
2. sep 2022

Šak ani ja nenosím podprsenku a keď príde návšteva tak ani vtedy si nedám 🤷‍♀️

dskjhfdlkdjhl
2. sep 2022

@cicuca inkvizicne cvicenie skus na niekoho ineho, ja nemam zaujem🙂

0silvia0
2. sep 2022

Ani moja mama nenosi, ale sa jej tam nic nehompala nastastie, ma ich polozene na bruchu🙉.
Akurat mi moja 62 rocna kolegyna hovorila, ako sa u nej zastavil nas 30rocny kolega (byvaju v jednej obci), kolegyna chodi tiez doma bez podprsenky. Hovorila, ze jej vkuse cumel na cecky, ze jej to bolo velmi neprijemne. A ledva cakala, kedy vypadne.

Ja osobne bez podprsenky nechodim, len ked som sama doma. Mne by to bolo na tvojom mieste tiez neprijemne a mamu by som upozornila. Ale to ty musis vediet co mas doma za chlapa😵

rachel36a
2. sep 2022

Co je na tom divne...ja doma tiez nenosim...

doriiis
2. sep 2022

Ja doma tiez nenosim ale ked viem,ze niekto k nam pride tak si ju dam.

kleopatra114
2. sep 2022

Ani ja nenosím , ani von si ju častokrát nedám . To ti je parádny pocit , moj chrbát je úplne nadšený 🙂

mikadooo
2. sep 2022

Nuž, asi sa jej to páči, že ju priateľ tak očumuje 🙂. Cíti sa viac sexi a tak... Asi sa teší, že ešte vie vzbudiť záujem. Tak preto to asi robí. A čo s tým? No jedine ju nejak slušne poprosiť, či by si tú podprdu nemohla pred návštevou nasadiť. O priateľovi by som nehovorila nič, povedala by som jej, že mňa to ruší, ako sa jej to tam hompáľa 🤭. Nuž a ak to nezaberie, tak jedine obmedziť návštevy, alebo pokecať s priateľom, či by ju mohol prestať očumovat 🤷🤷🤷.

mikadooo
2. sep 2022

@kleopatra114 nerozumiem, bez podprsenky je tvoj chrbát nadšený? A prečo?

savanna
2. sep 2022

A kto povedal, ze zena je povinna nosit podprsenku? Kde je to napisane? Kto chce nosi, kto nechce nenosi. Skor by si podla mna mala upozornit svojho muza, aby cudzim zenam necumel na cecky.

kleopatra114
2. sep 2022

@mikadooo áno , je. Moj chrbát a krcna chrbtica neznesu všetky podprsenky , plavky , korzety . Jasne, že do prace a všade inde, kde je to to nevyhnuté a kde sa to naozaj nehodí podprsenky pretrpím , ale ten pocit , keď prídem domov , zhodím ju , natiahnem voľne tričko je na nezaplatenie . ,

simik22
2. sep 2022

@viestta sorry , tvoja ma cez 70, ona už nemusí 🤣

simik22
2. sep 2022

@rachel36a zjavne ma pocit, že mamka sa predvádza

silvusa123
3. sep 2022

Možno sa pozeraj na to prečo ju nenosí ,ja tiež nenosím podprsenku niekoľko rokov lebo mi to príde pohodlné , neznesiem kosticu lebo mi to pod tymi prsiami vadí a ide hlavne o to že prsia sú v takom tvare akom majú byť 🙂 je to tvoja mama ,porodila ťa tak by si nemala riešiť jej prsia rieš si tie tvoje a možno aj tvoj manžel kuká a možno si zas domyšľaš ty

miadi
3. sep 2022

Tak nemozes mame dirigovat v jej dome nech si da podprdu.. ale svojho muza by si mohla nech jej nečumi na cecky upozornit Lebo je to trapne od neho .

viestta
3. sep 2022

@simik22 nie nemá 70

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
3. sep 2022

Mama v živote podprsenku doma nenosila.Chodila v šatách, pripadne si dala tu satovu zásteru. Ani ja ju nenosím, ani sestra. Jedine ze príde cudzia návšteva, nejakí kamaráti, a podobne.
zrejme berie tvojho muža ako rodinu. Keď ti to veľmi vadí, povedz jej to, alebo ju Požiadaj, nech si dá nejaké nepriesvitne tričko, napríklad

simona20201309
3. sep 2022

Dámy, ktoré nenosite podprsenky, akú máte veľkosť? 0-1? To by som ešte pochopila. Osobne poznám 2 ženy ktoré zvyknú nenosit. Maju pod tričkom lentilky a bez podprdy vyzerajú neuveriteľné trápne. Každý sa im poza chrbát smeje, chytá sa za hlavu. Nikto im to do očí nemá odvahu povedať. Vyzerá to OTRASNE!!! Ak máte prsia väčšie, tak verím, že ich máte pevné a vyzerá to normálne. Inak to musí pôsobiť tiež trápne.
Pre boha... nenosit podprsenky, lebo mi vadia? To co nosite? Handru z pepca za 2,50? Kúpte si kvalitne podprsenky a nebudete vedieť, ze ich máte. Pripadne tie látkové, pohodlné, bez kostic.
Niečo také nemôže niekomu vadiť! https://www.angelshop.cz/podprsenky/leonisa-poh...

rachel36a
3. sep 2022

@simona20201309 a preco ti vadi kto si co doma nosi...ja nevidim dovod parit sa doma v podprde, a to nekupujem ziadne lacne, lebo mam siroky chrbat a vacsie prsia, takze to bezne nekupim....ale okamzite ako pridem domov si ju davam dole...je mi to omnoho pohodlnejsie...a este pred par rokmi som aj von chodila obcas bez...kazdeho osobna vec...ja sa zase divim mojej susede , kamoske, ze je rano nasadi podprdu a je v nej az do vecera 😱😱😱😱