Moja mama nenosí podprsenku
Keď prídeme k nim na návštevu s mojím mužom ..príde mi to trochu ako provokácia..neviem čo vy na to ženy ale..bradavky hej trčia Hompala sa jej to no môj čumi vidím. Akože trápna je
Také veci si vyriešiť doma nie na konikovi..
@simona20201309 akoze z tych zien, co maju mini prsia bez podpesenky sa akoze kazdy smeje, ci som zle pochopila?
Ja by som určite nežiarlila, ale nemyslím si, že je to vhodné tak chodiť. Asi by som sa za ňu v takom prípade hanbila.
ja tiež doma nenosím podrpdu ked odniekal prídem som rada že ju zhodím.To asi viaceré tak máme.Ale aj moja mamina sa takto jedného času zabúdala išla tak raz aj do obchodu.Potom som jej dobre povedala či sa nevidi,my sa takto bežne otvorene bavíme ako kamošky a odvtedy som ju tak nevidela isť von😀 ale doma tak chodi bežne.To je normál ale zase jej kozy nikto neočumuje🙂 Normálne jej to povedz že ti to vadí
@0silvia0 zle si pochopila. Keď tie zeny majú podprsenku, tak si to ani nikto nevšimne a nerieši to. Ale keď si vyjdu v tielku bez, tak to bije do očí.
Asi je jej pohodlnejšie bez podprsenky, bežne v lete ženy aj v meste nenosia. Nieto doma. Mať také prsia že si môžem dovoliť ísť bez, tak neváham 🤷♀️ je to normálna časť tela zahalená látkou, teda predpokladám že mama nechodí nahá. Ak to nie je vyslovene negustiózne, že by napríklad mala bradavky ako nity na Titanicu, tak neviem prečo by to malo niekoho poburovať. Ešte k tomu teba ako dcéru a zaťa 😃
@simona20201309 ale tu ide o to, že doma ženy nenosia podprsenku. Tiež nevidím dôvod, prečo nonstop byť v nej, dokonca poznám ženy, čo aj spia v podprsenke.
Vonku by som takto nesla, ale doma? Načo?
@jaskolka tak už keď príde dcéra s frajerom...asi aspoň preto.
nechápem, pred vlastným deckom - dospelým nemôže byť bez podprsenky? A veď mladí sú už manželia, čiže ona ho asi zobrala ako syna a tým pádom sa nemá prečo extra ostýchať... Veď koľké sa tu chvascú, že svokra im je druhá mama a pod. ... A keď príde jej vek a bude ju treba kúpať alebo prebaľovať? Či vtedy treba zavrieť oči a ísť len po hmate? Robíte tu z komára somára. Raz je to rodina, tak je to rodina. Buď je pako a očumuje skoro každú alebo ho proste svokrine cecky nemajú čo trápiť. Veď mu ich nestrká až do ksichtu, či hej?
@simona20201309 zrejme berie zaťa ako syna, ako blízku rodinu,nie cudziu návštevu takže vôbec jej nenapadne, že by to malo vadiť. Keď to vadí tak dcére nech ju normálne požiada o nosenie podprsenky, iného trička
Ale kľudne to môže mama aj odmietnuť, je doma, takže to berie ako svoje pohodlie, svoj dom, svoje pravidlá
Inak moja svokra doma ju tiež nenosí, absolútne to nevnímam a je mi to jedno, mužovi a svagrovi tiež
Moja mama chodí po dvore záhrade stále len v.podprsenke zas a na tom nič a môj chlap ju vôbec neocumuje
Moja mama ju tiez doma nenosi.a ja tiez len co zabuchnem dvere podprsenka leti dole..a aj ked k nam niekto pride neutekam si ju ani nahodou hned obliekat.ja som doma a chcem sa citit pohodlne.
Ved jej hadam spodkom tricka nevyliezaju...

A co ma vacsie ako ty,ze to tak riesis?🤣 Ci sa bojis,ze ti muza zvedie? 🤣