icon

Može byť v profile užívateľa fotografia nebohého dieťaťa?

mawiya
17. sep 2012

Ahojte. Neviem či som zaradila diskusiu do dobrej témy, ak nie hádam to admin prehodí. Zarazila ma situácia tu na MK. A preto chcem vedieť iba jednu vec. Ak má mamička dieťatko, ktoré miluje, dieťatko tesne pred pôrodom zomrie - nie je matka? Nemá právo uložiť sem na MK do svojho fotoblogu, a do svojho profilu fotografiu svojho dieťatka? Len preto, že sa nenarodilo živé? Sme naozaj takí puritáni a bez súcitu? Nie sme matky? Ak takáto maminka nemá právo zverejniť fotku svojho dieťatka, tak potom poprosím všetky maminky, ktoré tu zobrazujú fotky z USG a fotky tehu testov, aby ich stiahli. Pretože takisto to nie je v poriadku, ak tie tehotenstvá nevyšli a nenarodilo sa z nich zdravé a krásne miminko. A pre maminky, ktoré sú citlivé mám len jednu radu. Načo chodíte na statusy, ktoré jasne hovoria o tom, že tehotenstvo nedopadlo dobre. Pekný deň

leeenka26
18. sep 2012

@martinjasen Myslim ze sa vyjadrilo velmi vela mamiciek. Ak to teraz nevyriesis, sklames velmi vela nas vsetkych.

leeenka26
18. sep 2012

@kris2008 Presne to som chcela aj ja napisat PRE VSETKY MATKY!!!!!!!!!! @martinjasen

ursul
18. sep 2012

@leeenka26 asi ,,TO,, alebo HENTO

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
leeenka26
18. sep 2012

@ursul
@dominika1988 asi!!!! CHUDA DIETA preboha ziveho!!!! 😠 😠 😠

diapozitiv01
18. sep 2012

Ja som za, nech si mamicky robia to co citia. Ja sama som mamickou anjelika Maximka, ktory zomrel na 4 den a mam ho aj na fotoblogu a navyse mu kazdy vecer davame aj dobru nocku a uz je to viac ako 3 roky. Byt tehotna neznamena automaticky porodit zive ci zdrave dieta. Ako sa tiez niekedy davno hovorilo tehotna zena je zena v nadeji...
Som rada ze tu na MK som mohla stretnut mamicky s podobnym osudom. Vsak kto ich vie najlepsie pochopit ako clovek co to tiez zazil. Urcite vytvorenie skupiny pomoze.

leeenka26
18. sep 2012

@diapozitiv01 ja si myslim, ze skupinka nie je dobra, moj nazor, preto, lebo viem, zial som zistila, ze niekotre si rady kopu a naschval vyhladavaju zeny a temy s podobnym osudom, aby tam mohli priniest kusok zo ,,svojich pocitov".

irriss
18. sep 2012

Kdyz tu tak premyslim o zivote a smrti...prostrednictvim "ruznych oci"...(idealu a myslenek)

Verim na reinkarnaci a pri teto prilezitosti "preji" dotycnym "zvlastnim ocim" aby z nich byl jednou velky krasny motyl..... 😎

p.s. pro vysvetleni (zivotnost cca 2 mesice) 😔 😔 😔 😔 🤐 🤐 🤐

evicka1971
Odpoveď bola odstránená
evicka1971
18. sep 2012

@leeenka26 to je zkopirovane co mi napsala do IP.Jeste ted je mi zle z toho

kvetinqa
18. sep 2012

@evicka1971 imaginarne vztahy s dietatom?? Boze ako to moze niekto napisat... Ten clovek si fakt nikdy nepohladkal tehu brusku a necitil ten prival citov, ked ho dietatko prvykrat koplo???

leeenka26
18. sep 2012

@evicka1971 tu netreba nic dodat.... 😅

kvetinqa
18. sep 2012

Nechapem preco sa tu niektore veci presuvaju do ipciek, ved ked mam nazor, napisem ho verejne..

evicka1971
18. sep 2012

@kvetinqa Ani nemluv jeste ted je mi z toho zle.Kdyz si vspomenu jak jsme z manzelem hladily brisko,zpivali a vse jsem s malou diskutovala tak je mi zle z toho ze nejaka matka ,ktera se tvari jako matka napise PLOD

evicka1971
18. sep 2012

@leeenka26 smutne ze?

evicka1971
18. sep 2012

@kvetinqa taky jsem ji odpovedela tady at mi uz nepise do IP takove veci

leeenka26
18. sep 2012

@evicka1971 je to nechutna zena mozno to robi vsetko naschval a provokuje z nudy.

alex2201
18. sep 2012

@blondiee83 vymazať ju som, žiadala aj ja včera v noci :( označovala som príspevky a tie sú stále tu :(

kris2008
18. sep 2012

@evicka1971 to si fakt dela prdel ne? 😀 omlouva ji pouze nizke IQ a vek 😀 😀 😀 pro me je to dite uz od pocatku poceti. ta holka je blazen a bude jen prudit a upozornovat na sebe 😀

kris2008
18. sep 2012

a zajimavy je,ze jedna maminka na CZ ma miminko v rakvicce a nikdo to tam nehroti jako vy tady. je to vzpominka.jedina vzpominka co ta mama ma,ma narok to reprezentovat jako kazdy jiny clovek!!!!!!!!!!!

evicka1971
18. sep 2012

@kris2008 Ja rikam ze je mi z toho jeste ted zle.A lituji jeji holcicku,protoze ja jsem tu svoji zacla milovat hned jak jsem nasla dve carky a nikdy by me nenapadlo nad obrazkem z ultrazvuku rikat hele tady je muj plod

dadka212
18. sep 2012

@leeenka26 určite to robí naschvál asi jej to robí dobre....ja to proste nechápem, keď nemám čo múdre povedať radšej som ticho....tak isto "mudrovala" aj v iných témach teda napríklad v téme o očkovaní....asi sa jej nedostáva pozornosti tak si to kompenzuje aj keď takýmto nešťastným spôsobom....
najlepšie si ju nevšímať 🙂

a naozaj si neviem predstaviť aké to je prísť o bábätko a ten "super" nápad s delením mi príde trošku scestný....to si ani neviem predstaviť, to akože sekcia živých detí a detí čo bohužial sú už anjelici? to kde sme? toto nie je náhodou diskriminácia, to tu urobíte delenie aj bielych, čiernych, adoptovaných, tých čo dnes nekakali atď.??? mne tá fotka neprišla vôbec ničím zlá alebo poburujúca, každý má svoj názor a načo pre boha budem klikať na fotoblog niekoho o kom viem, že mu zomrelo bábätko keĎ ma to poburuje, alebo som tehotná a viem, že mi to urobí zle?

evicka1971
18. sep 2012

omlouvam se spatne jsem to napsala pectore je ta co mi to poslala

leeenka26
18. sep 2012

@kris2008 ved hovorim ze je to hlavne o adminoch. je to hamba!

leeenka26
18. sep 2012

zienky navrhujem, @ursul dala prispevok. Staci dat palec, uvidime, kolko sa nas nazbiera, je to ,,akoby peticia" je to za dobru vec a dufam, ze to pomoze 😉

leeenka26
18. sep 2012

@evicka1971
@dadka212
@kris2008
@alex2201
@kvetinqa
@dominika1988
@diapozitiv01 atd.............
zienky navrhujem, @ursul dala prispevok. Staci dat palec, uvidime, kolko sa nas nazbiera, je to ,,akoby peticia" je to za dobru vec a dufam, ze to pomoze

dadka212
18. sep 2012

@leeenka26 neviem ktorý príspevok

dadka212
18. sep 2012

@leeenka26 už vidím jej "status" si myslela asi 🙂

leeenka26
18. sep 2012
amouramour
18. sep 2012

@martinjasen vidim, ze sa ma nesnazite presvedcit a ani len neodpovedate na polozene otazky, co je troska na administratora smutne, nemyslite?aspon nejaka vola na zodpovedanie konkretnych otazok by mohla byt...prosim mate aj nejaký kontakt na sefa adminov, neprosim si avsak vseobecnu adresu ktora funguje bez odpovedi, dakujem🙂