icon

Môže pracovník - manažér Telekomu odpočúvať hovory a čítať sms?

27. okt 2022

Ahojte máme známeho ktorý robí v telekome manažéra ale aj pracovníka má o nás všetky údaje ale nakoniec sme sme sa prehodeli k inému operátorovi už sme není v telekome je možné že ten daný človek môže otpočuvat hovory alebo čítať sms ,MMS alebo si dokáže zistiť polohu nášho mobilu????

Strana
z2
brembo
27. okt 2022

@beatrixx1525 google vedome odpočuval niektorých poslancov zo zhraničia cez volbu hlasových povelov. Google to vysvetlil tak,že pracovníci maju prístup k takýmto udajom možu ich vypočut vraj na zlepšenie služieb. Ale pre europskych operátorov platia prísnejšie zákony

maranco
27. okt 2022

Nedaroval ti do bytu hlasového asistenta? Mal prístup k tvojmu mobilu aby tam mohol niečo nainštalovať? Bol u vás doma bez dozoru aby mohol niekde skryť odpočúvanie?

https://www.dsl.sk/article.php?article=20317
https://zive.aktuality.sk/clanok/141280/spehuje...
https://www.trend.sk/blogy/myslite-vas-google-o...
https://www.techbyte.sk/2021/07/google-asistent...

dskjhfdlkdjhl
27. okt 2022

Tak este sa to mohlo prehodit na odpocuranie😀

simona20201309
27. okt 2022

@qetka
@nyusika
@natalienka12
Vy ste neskutočne trápne....
Človek si nemôže prečítať normálne diskusiu, musíte si tu honit ego?????
Co ste tu vy? Nejaké jazykové poradkyne????
Bola som zvedavá, či to je možné a len krutim hlavou aké ste niektoré hlúpe. Znovu to napíšem, ako som to už raz napisala. Ste 100x trapnejsie ako ten, čo urobí nejaké gramatické chyby....
Pani dokonale....
Aby ste sa raz nemuseli hanbiť, keď zistíte že dotyčný študoval v zahraničí a slovenskú školu nikdy nenavstevoval😡

simona20201309
27. okt 2022

A plati to pre všetky dokonale ktoré majú neustále chuť opravovať chyby a zosmiesnovat v každej diskusii

natalienka12
27. okt 2022

@simona20201309 Super, takze uz si sa odanonymizovala a vieme kto ta “otpocuva” 😂 Asi tazko si ty studovala v zahranici, ale mozno tak na skole pre retardovanych. A ak ano, tak kludne napis v tom cudzom jazyku, my dokonale si to vieme prelozit.

niekto2hy
27. okt 2022

Možnosť odpočúvať telefón bez príkazu sudcu by bola prínosom, tvrdí polícia
https://zive.aktuality.sk/clanok/E56ik8R/moznos...
Príkaz by mohol byť urobený dodatočne.

Možnosť odpočúvať telefón bez príkazu sudcu v bezodkladných prípadoch by bola pre políciu prínosom.

„Ak má polícia včasne a účinne zasiahnuť proti páchateľom podozrivým z trestnej činnosti, je takáto zmena nevyhnutná," uviedla to pre TASR hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. Dodala, že návrh zmeny je súčasťou pripravovanej novely Trestného poriadku.
Policajný zbor podľa nej už v marci na Ministerstve spravodlivosti SR navrhol, aby polícia v bezodkladných prípadoch mohla začať odpočúvať telefón vrátane jeho lokalizácie aj bez predchádzajúceho príkazu sudcu alebo prokurátora.

„Sudca pre prípravne konanie by musel do 24 hodín od začatia odpočúvania na základe návrhu prokurátora takýto postup schváliť. V opačnom prípade by muselo byť odpočúvanie zastavené a získané záznamy zničené," doplnila.

Polícia postup zdôvodňovala tým, aby mala čo najkratší reakčný čas a mohla ihneď konať.

„Ministerstvo spravodlivosti SR sa s návrhom stotožnilo a uvedený návrh bol zapracovaný do pripravovanej novely Trestného poriadku, ktorý je už v medzirezortnom pripomienkovom konaní," dodala Bárdyová.

Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic na štvrtkovom zasadnutí Ústavnoprávneho výboru Národnej rady (NR) SR navrhol, aby mohli policajti v prípade bezpečnostného incidentu, akým bola streľba na Zámockej ulici v Bratislave, začať s odpočúvaním telefónu aj bez príkazu sudcu alebo prokurátora. Argumentuje zdĺhavosťou procesu, ktorý môže trvať niekoľko hodín. Príkaz by podľa neho mohol byť urobený dodatočne.
(TASR)

simona20201309
27. okt 2022

@natalienka12 co? 🤣 dobrá paranoja....

simona20201309
27. okt 2022

@natalienka12 z duše nenávidím keď sa niekto niekomu vysmieva kvôli pravopisu.
Tvoje vyjadrovanie všetko vysvetľuje.

svetlonos
27. okt 2022

@simona20201309
Mas pravdu a potom sa cudujeme ake hnusne vedia byt uz male deti. Niet divu, ked maju takych povrchnych rodicov. Parchant clovek moze byt, hlavne ze ma bezchybnu gramatiku. A ta nema ziadnu vypovednu hodnotu, co sa ludskosti tyka. Ale ked sa nemaju z coho ineho radovat, ako ponizovat inych a pysit sa svojou gramatikou perfektnou, nic s tym nespravis. To nevysvetlis. Keby ludia nemali potrebu zhadovat inych a hlavne, za ucelom vyzdvihnut svoju samozvanu uzasnost, svet by bol lepsi.

leto232
27. okt 2022

@svetlonos tu sú vyslovene niektoré ženy sledujúce bezchybnú gramatiku vo všetkých diskusiách. Keď nájdu čo len jednu hrúbku, vyrážajú do boja s plným arzenálom zosmiešňovania. Ako malé deti. Aj ja ovládam dobre gramatiku ale viem si nájsť inú zábavu ako zosmiešňovať ženy častokrát v zložitých životných situáciách.

qetka
27. okt 2022

Za mna vobec neslo o tu gramatiku. Islo o to, ze ked neviem pisat, tak nebudem klamat, ze sa mi to prekliklo. Jasne, rovno dvakrat. Takze moje rypanie nebolo za gramatiku, ale za to, ze klame 😉

sissy27
27. okt 2022

@beatrixx1525 nahraté hovory a odpočúvanie telefonátov v reálnom čase sú ale dve rozdielne veci. K tomu druhému pracovníci operátora prístup nemajú.

samkolea
27. okt 2022

@solange7 zasielam Vam odjebavku (objednavku). Fakujem 🙂. (Dakujem)

sissy27
27. okt 2022

@simona20201309 ja len tak za seba - nie je to len o gramatike (áno, som na ňu citlivá, snažím sa krotiť, ale niekedy sa to proste prehliadnuť nedá a dotyčného upozorním / upravím), je to aj o celkovom vyjadrovaní. A zrejme za to zhorím v pekle, ale podľa niektorých príspevkov proste vidíš, že máš do činenia s jednoduchším človekom. To samozrejme neznamená, že to nemôže byť dobrý a láskavý človek, určite áno, ale to nie vždy v živote stačí...
A prepáč, aj o zakladateľke tejto diskusie si tak nejak myslím svoje - už len kvôli samotnému obsahu príspevku, no a tou nešťastnou gramatikou to len podčiarkla.

solange7
27. okt 2022

@samkolea vystavíme vám fakrúru 😀

beatrixx1525
27. okt 2022

@sissy27 hej to je pravda je to niečo iné ale tak ak mal ten človek o ktorom autorka píše informácie ktoré podľa nej nemal ako inak získať, tak to tiež nemuselo byť z in real time hovorov a správ. Len opakujem že stále je to celé vysoko nepravdepodobné. Ale tam kde som pracovala ja mi volali ľudia s takými paranojami a povymýšľanými bludmi že oproti tomu je aj táto storka úplne uveriteľná a možná 😂

nelka93
27. okt 2022

@simona20201309 stačí, že baba proste povie, sorry neovládam dobre gramatiku. Nie to zaobalovat do prekliknutia a potom robiť ďalšie chyby.

simona20201309
27. okt 2022

@nelka93 to je úplne jedno... nevidím dôvod, prečo by sa mala pred niekym ospravedlňovať a možno sama nevie kde urobila chybu a kde jej urobila klávesnica preklep. Riešite hlúposti.
O co tu ide? Aby ponizene priznala, že neovlada pravopis a ospravedlní sa za to? Netreba rýpať a hotovo.

nyusika
27. okt 2022

@simona20201309 múdry človek sa poteší, keď ho niekto opraví - pretože sa naučí niečo nové
Sprostý sa proste zduje ako koza

brembo
27. okt 2022

@maranco to je ono,na čo som myslel.

lazzo
27. okt 2022

@rusalinka Odopicuvat môže byť. 👍😁

svetlonos
27. okt 2022

@leto232
suhlasim s tebou. Hlavne tie, co da takto chovaju maju svoje komplexy, ktore chcu schovat za skvelu gramatiku. A mnoho krat okrem tej gramatiky nemaju co ponuknut. Super, ze su tu aj normalne, ktore chcu pomoct a neriesia sprostosti 🙂.

svetlonos
27. okt 2022

@nyusika
mudry clovek nedava nevyziadane rady. Okrem toho tu podaktorym islo o vysmech, nie o pomoc. A to je velky rozdiel. Ved aj ty mas isto nieco, co ti nejde. Predstav si, ze by ta takto vysmiali? Ako by si sa citila?

simona20201309
27. okt 2022

@nyusika tak si príliš naivná, ak si myslíš, že výuka slovenského jazyka prostredníctvom modrého koňa bude mat nejakú úspešnosť....
Ak niekto neovláda pravopis tak ho neovláda a ovládať nebude. Musel by sa to začať učiť. Minimálne 9r na ZS sa učí SJ. Al by stačilo sem tam niekoho opraviť, nebolo by potrebné mať SJ ako hlavný predmet celé roky ZS a SS 🙄

autor
27. okt 2022

@beatrixx1525 a keď vedel naše osobné údaje, ale prešli sme k inému operátorovi môže aj tak pozorovať sms a odpočúvať keď už sme není u toho operátora kde pracuje on ?

lulaby1982
27. okt 2022

Tu je nejaká záhada. Vy sa pýtate ,či má tu schopnosť hacknúť Vás mobil a nabúrať sa do mobilného telefónu a Vás stalkovat. Alebo či je z právneho hľadiska ok, že sa infiltroval do Vášho súkromia ?
Podľa mňa ak je sikuliak a vie ako to chodí ,tak sa úplne v poho môže nabúrať a hacknúť Vám mt, neviem na čo mu to je , vyzivovat sa a cudzopasit na nejakých info kt nie sú jeho,veď o Tom je parazitizmus. Asi ste pre neho atraktívni, vyšší záujem .
A veď on Vás stalkuje ,a na to je už zákon , smer právnik a pošlite mu tam tam,že Vy ste nedali povolenie na účinkovanie telenovele,dali ste mu požehnanie či ?

To fakt niekoho zaujíma, možno chce na sebe pracovať a chce byť lepším človekom,tak si robí komparaciu ako môže zmeniť život?

beatrixx1525
28. okt 2022

Nemôže. Resp. je to veľmi nepravdepodobné, priamo ako telekomunikačný operátor nemôže, pretože to číslo reálne v ich systéme už nefiguruje tým pádom tam nie sú žiadne osobné údaje ani nič čo by nabúral. Jedine že vám nejaký spyware nainštaloval do zariadení ale to pochybujem pretože na to by musel mať vaše zariadenia v rukách prípadne by ste boli museli stiahnuť do zariadenia niečo čo by vám on osobne poslal

sofi2510
28. okt 2022

@simona20201309 Tiež mám ten pocit, že keď niekto nevie čo napísať do diskusie tak vytiahne gramatiku.

nyusika
28. okt 2022

@sofi2510 tak niekedy sa ani nic ine napisat neda

Strana
z2