icon

Môžem reklamovať ponožky?

23. jan 2023

Ahojte, je možné reklamovať alebo vrátiť do obchodu ponožky? Dnes som si kúpila členkové ponožky s tým, že mi budú dobré, ale keď som prišla domov a vyskúšala som si ich, tak som zistila, že sú mi malé a ze ich poriadne nenatiahnem na nohu, ani nie je na pätu. Kupovala som 2 balenia, to prvé mi je dobré a to druhé nie, pritom sú to rovnaké veľkosti. Ponožky stáli 1€=jedno balenie. Je možné tie ponožky vrátiť alebo reklamovať? Lístok, kde je napísané koľko stali mám, ale nemám taky papier alebo ako to nazvať, kde boli tie ponožky. Neviem čo mám spraviť s tými ponožkami, takže ďakujem za rady a tipy🙂

Strana
z2
autor
23. jan 2023

@radkaradix a myslíš, že by sa to dalo aj bez toho papierika, kde boli napísané veľkosti

lopuch22
23. jan 2023

Ja sa smejem..Za 1€ ..preflákneš viac na cestu tam a späť a pošlú ťa do kelu.Nepoviem keby 10€ kašmírové ponožky.A nie som povrchná.Ale toto je už moc

autor
23. jan 2023

@lopuch22 lenže ja som kúpila dve rovnaké balenia s rovnakými veľkosťami a pritom v jednom balení boli menšie ponožky, a veľkosti boli rovnaké a aj balenie, takže oni asi museli prehodiť veľkosť

madeline1
23. jan 2023

nie, to sa nereklamuje a dve eura hore dole

klarissa25
23. jan 2023

Ako ja ti neviem. Ale robiť tu haloo pre 1e?? To je už naozaj fakt choré..

autor
23. jan 2023

@klarissa25 ja tu nerobím halo, lenže mali by si v obchode dávať pozor, ako označujú ponožky a aké tam dávajú veľkosti. Čítaj pozorne moje príspevky. Ešte raz to tu napíšem : Kúpila som 2 rovnaké balenia s rovnakými veľkosťami, lenže v jednom tom balení boli očividne menšie ponožky. Áno ja viem, že oni sú tiež len ľudia, ale mali by si dávať pozor, lebo keby napr.sa to stalo s ponožkami, ktoré sú drahšie tak nepoviem. Mne to je jedno, jedno euro, to čo, to je nič, lenže tam ide o ten princíp, kupujem si ponožky s tým, že budú obidve balenia rovnaké, a nie v jednom budú menšie ponožky, pritom rovnaké veľkosti aj balenia a aj farba ponožiek...

zuzuliennka1
23. jan 2023

🤦🏼‍♀️ vyper ich, este vlhke po doprani ich natiahni poriadne a tak daj vysusit. Vlakna vyschnu natiahnute a obujes ich

autor
23. jan 2023

@zuzuliennka1 skúsim to spraviť, ďakujem za radu

sim_mi
23. jan 2023

🤦‍♀️🤦‍♀️ omg a inak dokazes v zivote fungovat? Pytat sa na konovi, co mas robit s ponozkami, ktore ti nesedia, no moj ty boh. A nie, nechod ich reklamovat, ved to je uplny nezmysel

abbey1
23. jan 2023

Ja som bola raz vratit take teple chlpate ponozky, ktore neuveritelne opadavali. Stali viac nez euro a bez slova ich zobrali spat. Ale nebol to Kik.

radkaradix
24. jan 2023

Mozes to skusit, zalezi od predavacky si myslim. Ja som takto tiez kupila ponozky 35-38 a oni to vazne mysleli tak, ze jedny boli 35, druhe 36, 37, 38. Cize prve dva pary neobujem 🤦‍♀️ lebo nie su elasticke.. tiez som mala chut im to vratit.. ale dala som pred kose s inymi vytriedenymi vecami a snad niekto vynosil..

autor
24. jan 2023

@radkaradix aha, tak takto to mysleli asi aj u nás, jedni možno boli 36 a druhé 39

Strana
z2