icon

Môžem sa sťažovať na vodiča autobusu ?

tslobik
26. nov 2019

Dnes sa mi stala taká vec....Išla som autobusom a nemala som drobné. Dala som 20€. Čo všetko som si vypočula od vodiča....Pohoršovanie, či je on banka a pod. Som si vedomá, že som mohla mať drobnejšie, ale je to povinnosť? Mať drobné? Dalo sa to povedať predsa aj slušne, s úsmevom pre budúcnosť. Pokazený deň som z toho mala, z dnešných ľudí.....samá nevrlosť, nezáujem, ignorácia apod. Preboha, to kde sme? Ja aj keď mám totál nanič deň....správam sa slušne k tým, čo za to nemôžu. Možem sa sťažovať?

tslobik
autor
26. nov 2019

Mám zamestnania, kde pracujem s ľuďmi a vždy musím byť slušná. A mám sa snáď ospravedlňovať za to, že šofér nadával?

tslobik
autor
26. nov 2019

A ano, robím v kancli aj v teréne, ak je to nepochopiteľné.

veronikaszabova
26. nov 2019

@tslobik ty to moc prezivas. Nemal svoj den. Ok. Hodim za hlavu a idem dalej.

A fakt by ma zaujimalo, kde pracujes, ked sa mozes lahko nakazit pohlavnou chorobou...

tslobik
autor
26. nov 2019

@veronikaszabova Robím v kancli aj v teréne.

tslobik
autor
26. nov 2019

@veronikaszabova Tak pardon, že som vnímavá a vzalo ma to. Tiež mám asi právo nemať svoj deň (ale nie kvôli mne, ale šoférovi busu)

veronikaszabova
26. nov 2019

@tslobik ale ako sa mozes nakazit pohlavnou chorobou? 🙈 to mi hlava neberie.
No nevadi, nechaj tak. Je vidiet, ze sa evidentne nechces k tomu vyjadrit.

tslobik
autor
26. nov 2019

@veronikaszabova nechcem sa vyjadrovať k zamestnaniu, lebo sa tu toho zase všetky chytia, ale môžem sa ľahko v práci.

stevvvka
26. nov 2019

Ty mas kolko rokov prosim ta?

Este ti nepovedali, ze svet nie je gombicka? O Viole napriklad si nepočula? V tomto svete sa deju horsie veci ako to, ze na teba sofer autobusu zvysi hlas.
Tak bol neprofesionalny. A čo??
Vsetci sme ludia a kazdy ma niekedy zly den. Uz sa nad to konecne povznes.

veronikaszabova
26. nov 2019

@stevvvka ale ona je "vnimana" a serie ju to cely den. Normalny clovek by to hodil za hlavu skorej, nez by si v tom autobuse sadol na rit. Ale ona nie, ina taku prkotinu riesi na MK uz 6h!

tslobik
autor
26. nov 2019

@stevvvka Proste sa mi chcelo plakať, a čo? Tak som možno labilná. Ale ja si to dovoliť a padám z práce.

tslobik
autor
26. nov 2019

Keď je svet stvorený z takých nevnímavých ľudí ako vy, tak nečudo, že to tak na svete vyzerá.

stevvvka
26. nov 2019

@tslobik a Čo riešiš??!!
To ta stve, ze ty si to v ptaci nemozes dovolit!?
Tak zmen pracu!
Vacsina z nas je az prilis vnimavych a vnimave tvoju ptecitlivenost. Ale co cakas?

Moje chudatenko, zly zly autobusar,!

fokuska
26. nov 2019

@tslobik To s HIV a AIDS si napisala v TEJTO diskusii.
Vies vobec ako sa to prenasa? Sexom, alebo kontakton sliznice/rany s krvou nakazeneho.
Takze som sa pytala k veci a komentar patril tebe.

nelca84
26. nov 2019

@tslobik neprezivas to nejako? Mozno si bola v ten den uz desiata co nanho mavala dvackou, tak reagoval ako reagoval, kasli na to

elizme
26. nov 2019

@tslobik máš pravdu nemá právo na teba nikto ziapat je to strašne neprofesionálne. Škoda no... Že na Slovensku je to stále bežná vec chovať sa aj v práci ako idiot.

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2019

@elizme Tam vobec nie je iste, ze ziapal, to myslim nikde ona nepise. A keby musel sofer neustale niekomu vydavat z vacsej sumy, tak by musel asi robit pauzy, v ktorych by chodil zamienat prachy, navyse by meskal a potom by sa zase ludia stazovali. Sice osobne asi ziadneho sofera busu nepoznam, ani som si taku pracu nevyskusala, ale myslim, ze zakladatelka robi z komara somara a hlavne svoju frustrovanost sa snazi hodit na niekoho ineho.

tslobik
autor
26. nov 2019

@fokuska Dakujem za vysvetlenie, ale z mojej pozície hádam viem ako sa to prenáša.

tslobik
autor
26. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl Ziapal a strapnil ma pred celým autobusom ako chuderu. Ja za to nemôžem, že nemá vydať.

judar
26. nov 2019

@fokuska ...a človek by si pomyslel ze robí dakde v labáku s krvnými vzorkami :D a len dramatizuje a dramatizuje a nakoniec robi v kancli :D a vyvyšuje to na biohazard uroveň

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2019

@tslobik Uz som sa Ta dnes raz pytala, ale odpoved som nedostala, skusim znovu. Uz si tu staznost napisala?

zirafienka
26. nov 2019

@tslobik o takejto blbosti popísať od pol tretej 4 strany...

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2019

@tslobik Inak, co sa tyka toho strapnenia, tak strapnit Ta nemoze to, ze on po Tebe ziape. Strapnit sa mozes hlavne sama. Mozes sa citit zle, ale ak Ti islo o to, ze to poculi ti druhi ludia, tak ver tomu, ze ti si uz na to o par minut ani nespomenuli, zato Ty si z toho mimo este teraz. A v podstate uplne zbytocne.

fokuska
27. nov 2019

@tslobik Tak ked vies ako sa prenasa, tak sa pytam znova ci s klientami v kancelarii alebo v terene sexujes alebo manipulujes s ich krvou?
Vlastne z toho vyplyva, ze ano, kedze tvrdis, ze sa mozes nakazit.

Zaujimave, ze existuje praca v statnej sprave kde sa toto robi :D
Myslela som, ze robis na socialke.

luccija
27. nov 2019

@fokuska moze byt terenna pracovnicka pre narkomanov cokolvek sa moze stat, ked je taky clovek v tranze.Druha vec je, ze pre citliveho empatickeho cloveka toto nie je asi vhodna praca.

tslobik
autor
27. nov 2019

@fokuska nerobím na sociálke ani v štátnej správe.

bielavlcica
27. nov 2019

@tslobik ahoj toto sa stalo mne minule a sofer ma odmietol zobrat,ze ked nemam na listok az potom taka pani mi kupila listok no hanba a este po mne vrieskal,ze preco nenosim kartu. U nas sa plati za bus 1€

fokuska
27. nov 2019

@tslobik Aky je rozdiel medzi statnou a verejnou spravou? AK velky, tak pardon, ja som napisala statna a ty verejna.

Ale je to jedno, ty sa sama zaplietas v tom co hovoris. Na jednej strane ta v praci vsetko stve (tvoje slova) na druhej strane ta bavi (tiez tvoje slova).

fokuska
27. nov 2019

@bielavlcica
@tslobik
Konecne ste sa tu "zoznamili" budete si skvelo rozumiet 🙂

Jasne, ze ked nemas na listok, tak ta sofer nevezme. Je povinny odmietnut ta vziat, co si chcela ist zadarmo?

tslobik
autor
27. nov 2019

@fokuska Doooosť podstatný rozdiel. A tu nejde o moju prácu ani náhodou, ale o drzého šoféra. Čo sem splietaš všetko dokopy.

stanzi
27. nov 2019

🤦‍♀️ to fakt ma niekto potrebu kvoli tomuto zakladat temu na Konovi?