icon

Môžem v Kauflande vrátiť aj drogériu?

16. dec 2022

Viem vrátit aj drogériu ?
Minulý týždeň som kúpila kozmeticky balíček a dnes v Tescu bola tá istá o 3 € lacnejšia

Strana
z2
gemerka17
16. dec 2022

@nini1978 západ - usa a kanada s melónom im to ide. V pohode vrátiš, že nechutí alebo je zlý.

macik34
17. dec 2022

🤣🤣🤦

macik34
17. dec 2022

Ale to nemysliš vážne

katy084
17. dec 2022

Mne prisla reklamovat pani pred par rokmi v kf farbu na vlasy,,Reklamujem farbu lebo mi nechytila na vlasy ako je na obrázku,,peniaze som vratila späť 😅.. podmienky na vratenie drogérie sa pomenili pokial je ale tovar neposkodeny a vrátený do 30dni € vrátia...

lasona
17. dec 2022

Už ma nič neprekvapí. Raz prišla pani reklamovať nohavice. A ja že kde ich má. A ona že na sebe oblečené 🤦

sense
17. dec 2022

@dulazh ja som tak reklamoval v coope hrušky.... Z vonku pekne, kg cez 5 chf z 5 hrusiek boli 4 hnile vo vnútri, dostala som Gutschein v 5chf.

autor
17. dec 2022

@klarissa25 jedine čo je na tom trápne je Vaš koment

macik34
17. dec 2022

@klarissa25 máte pravdu, je to trápne

elanor
17. dec 2022

ludia su vynaliezavi, a fakt uz niekedy clovek nevie, ci plakat ci sa smiat. To tak kedysi davno dosla jedna, a v saciku mala navypluvane zrniecka z melona, a dosla, ze chce vratit rozdiel v cene, lebo ona na blocku mala, ze bezjadierkovy, ale jadierka v nom boli, tak ich doniesla ukazat. Akoze...
No a dnesny cerstvy zazitok - panko si kupil tovar xy za cenu y. Prisiel sa stazovat na informacie, ze ale v letaku (letak mal so sebou), je to za cenu x (akciovu), ze on chce vratit rozdiel. Kolegina to hlada, kuka po vsetkych moznych certoch, diabloch, a nasa cena (vyssia) vsade spravna. A potom kuka datum na pankvom letaku, a prosim pekne z minuleho roka... Takze pekny vychcanek...

klarissa25
17. dec 2022

@elanor ľudia sú vychcani keď to mam už takto povedat

elanor
17. dec 2022

@klarissa25 keby len to. Jaaaj, knihy by sme mohli pisat, vsetci co akokolvek pracujeme s ludmi...

judar
17. dec 2022

:D si ako totalna socka za 3€ sa handrkovat s reklamaciu len zato ze inde je o tolko ten isty balik lacnejsi

autor
17. dec 2022

@judar VIETE PRE NIEKOHO JE 3 € NIč A PRE mna je to dosť TAK ASI TOLKO K VáSMU KOMENTARU

autor
17. dec 2022

@macik34 NAPODOBNE 😂

klarissa25
17. dec 2022

Keď je pre teba 3e dosť.. tak nekupuj blbosti, resp takéto blbosti

judar
17. dec 2022

3€ ze su dost?....ked su pre teba dost tak potom aku realnu hodnotu ma pre teba cas zbytocne zabity behackou hore- dole kaufland, traposenie za balik kozmetiky a tiez behacky do tesca? 🤦

banalu
17. dec 2022

Ked si spocitam cestu da kauflandu a potom do tesca a potom zas domov... 3€ su prave fuc.

uglybetty1234
17. dec 2022

Nechcelo by sa mi chodit kvoli 3€, ale rozumiem ak niekto nasiel za lepsiu cenu a chce to ist vratit. Za mna zemiaky, melon, ovocie, cibula atd ak hnile slebo hnusne samozrejme vratit do obchodu. Akoze si platim za odpad ci ako?!
Kym ludia budu drzat usta, tak sa tu nic nezmeni a bude sa tu vozit hnoj.

gabrielkaa
17. dec 2022

Určite by som skúsila. Napríklad Hornbach berie tovar späť bez udania dôvodu - tuším to dvoch mesiacov.

nafka0483
17. dec 2022

Joj ale zas hnusne ste. Ved ked bola v Tescu kvoli niecomu tak zbadala ze to iste je lacnejsie a mozno hned kupila. Co vy viete ci nekupovala 5ks a teda ten rozdiel jej zavazi.
A aj keby len jeden, niekomu su 3€ vela, to chapem.

A tiez nehovorim nic o vrateni zhnitej zeleniny.

Ale zazila som skutocne spekulantov, ako ten s melonom - zjedol 3/4 a potom prisiel s kuskom ze nechuti. Tak ked nechuti tak donesiem takmer cely... cize to uz je odrbavanie.

Strana
z2