Multi-kultúrne spolužitie po všetkých stránkach
Tato tema je urcena pre kazdeho a akukolvek temu suvisiacu so spoluzitim viacerych narodov - po politickej, ekonomickej, nabozenskej ci kulturnej stranke. Nech sa paci, pridavajte akekolvek prispevky pozitivne ci negativne, usmevne ci "na zaplakanie", glorifikujuce ci kriticke, vitane su napr. aj multikulturne recepty, vychovne metody atd. atd...
Jedine pravidlo (ja viem "medzi nami zenami je tazke ho dodrzat..." ) je ***ziadne urazanie, osocovanie a nadavanie***! -aj ked ma niekto opacny nazor ako VY 😎
Crayola Multicultural Crayons are expressive crayon colors specially designed for hands-on learning about self, family, and community. Apricot, Burnt Sienna, Mahogany, Peach, Sepia, Tan, and Black and White for blending.
Crayola Crayons are famous for rich, vibrant color. That's why Crayola is the name kids recognize in crayons.
Prezident Britské islámské společnosti Sughra Ahmed po zveřejnění videa s vraždou Hainese prohlásil: „Pokud nikdo spáchá takto zlý zločin a říká si přitom Islámský stát, pak musíme pochopit, že na tom, co dělají, není nic islámského ani státotvorného či legálního.“
Tuto cast Elma si pozriem. Chcem vediet ako hovoria o iných odtieňoch pokožky malým deťom.
Moje dieta to už samozrejme vníma, že ľudia su odlišný. Ale ako vysvetlit, že "o to nejde"! Na to si nechám poradiť (of Elma) 🙀
Sep 16, 2014Elmo is with his good friend, Lupita. They are talking about all the great things about their skin. For example, Elmo's skin just happens to be very ticklish. Lupita's skin happens to be a beautiful brown color. Skin can come in all different shades and colors. Isn't skin just the best? However, ticklish or smooth or black or brown or white or tan, be sure to love the skin you are in.
Subscribe to the Sesame Street Channel here: http://www.youtube.com/subscription_center?add_...
zaujimave fotky aj komentar
@eva8 to druhe je podla mna smiesne.... miesto toho aby im vyrubali piriadne pokuty za znecistovanie verejnych priestorov (tak by si to zapamatali a dakej sirili) to Cesi rozmazavaju ako velku kauzu... ak by boli rozumni tak by ich pritomnost vyuzili... kedze oni radi minaju peniaze dalo by sa na nich dobre zarobit... ako ten clanok hovori oni nie su zlomyselni, agresivni alebo nasilni ( nepiju, nedroguju, nehrozi trestna cinnost).. len sa radi zhlukuju a travia cas spolu... jedia, zabavaju sa... su neporiadni lebo su zvyknuti z domu ze po nich poupratuje armada filipinskych robotnikov... ale zli nie su... z vlastnej skusenosti 😋
podla mna Cechom vadi nie neporiadok ale ze ide o Arabov... 😁
A takto sa podnecuje nenavist
http://www.stalo-se.cz/?p=21369
Skoda, ze k clanku nepripoja aj nejake videjko, ako ziju - zivoria kurence, co potom za lacnu korunu jedavaju pravidelne... Kura, co skutocne slnko vidi len cestou na porazku.... Na youtube ich je mnoho....
@sirinka Ja uz pomaly nemozem citat niektore britske, americke ani ceske media, lebo je to same podnecovanie nenavisti. Neviem ci to robia aby vyvolali v ludoch emocie, aby sa lepsie predavali, napriklad davaju medialny priestor niekomu ako je Anjem Choudary.
Inak neviem ci nahodou sposob akym sa zabija/la hydina na nasom vidieku, ci to nie je tiez halal.
@dalal Pod tvojim clankom bol link na rozhovor s pravnickou (pripomina mi tu "nasu"):
http://usti.idnes.cz/vyhlaska-teplic-o-zakazu-z...
Toto leto sme boli na Slovensku v hoteli ubytovany asi s 20 timi arabmi, vacsinou arabkami v burkach. Mlade tie nemali tvar zahalenu, take vekom okolo 40 si pri ranajkach dali satky spred tvare dole a starsie tie sa neodhalovali vobec, ale brali si ranajky na izbu. Keby niet ich, tak by hotel zival prazdnotou.
@kararinka hej... my sa tu hrame na nieco viac... a pritom keby sa chcelo dalo by sa dobre zarobit... oni si oblubili nase kupele a pri troche snahy by sa na tom dalo budovat... ale my sa tu hrame na nieco co nie sme... povysujeme sa a cakame so zalozenymi rukami na klientov zo zapadu... smiesne...
ja bezne noviny tv sledujem velmi zriedkavo lebo objektivita he uz davno prec ... ale jon snow z channel4 ma super blog a dobre prispevky..
http://blogs.channel4.com/snowblog/
ten veru nikomu nic nedaruje... tak si predstavujem dobreho novinara...
@kararinka http://zpravy.idnes.cz/valka-v-syrii-stihacky-f...
cas vyskusat nove stihacky... najskor vyzbrojime IS a potom skusame nove zbrane... dobra taktika
@kararinka assadovi zevraj len oznamili ze budu bombardovat na jeho uzemi.... ani sa nenamahali ziskat suhlas OSN... teraz to tam cele rozbombarduju znicia celu infrastrukturu Syrie a ta sa stane este chudobnejsou... cize dobra poda pre dalsi rast islamskych radikalov a imigracie do eu... bludny kruh...
inak dobry clanok http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/330988-obam...
a diskusia tiez 🙀
@dalal Vcera ich Syria vyzvala na koordinaciu utokov a na utvorenie sirsej koalicie kde bude aj Syria, Rusko, Iran, Cina bojovat proti islamistom, ale tak to by uz bola politicka samovrazda, aby USA na nieco take pristupilo. Mocenske boje a vzajomne obvinovanie kto ma vacsie maslo na hlave medzi USA a Ruskom je podla mna nehorazne z oboch stran. Mne pride podozrive ako islamisti vyslovene nahravaju USA na smec (exekucie, vyzyvanie na dzihad na Zapade), ze sa im podarilo obratit verejnu mienku, ktora bola dovtedy proti utokom.
@kararinka vies ja si stale myslim ze za vsetkym zlom je chudoba... vsetci tu hovoria ze islam je zlo a podobne.. ale pozri na bohate staty gulfu.... tam su busy nakupovanim, vysedavanim v starbucksoch a cestovanim po Europe a ani im nenapadne organizovat vrazedne utoky, migrovat do wuropy atd... tam si maju svoje nabozenstvo a nech si robia co chcu... ale akonahle je krajina chudobna, zmietana rokmi obcianskej vojny, bombardovanim je priestor pre roznych vrahov a sialencov aby pod ruskom nabozenstva organizovali zlociny ako sa to deje dnes... iraq, jemen, afganistan, pakistan atd... ved to su dnes najchudobnejsie oblasti sveta.. a priznajme si k chudobe a devastacii znacne prispel zapad.... ked aj napr v Afganistane boli vojska ZSSR aspon sa stavalo, a nielen devastovalo... zeny chodili nezahalene a mohli studovat... teraz za USA vyzbrojenym Talibanom je len spust...
cize podla mna by sa nemalo brojit proti nejakemu nabozenstvu ale proti chudobe... moj nazor.
@dalal Je to aj chudoba, ale ta je najma v domovskych krajinach, nikdy som si nemyslela, ze budem niekam niekde davat rec Rouhaniho, ale sa mi jeho dnesna presne hodi sem k tomu co si napisala.
Today’s anti-Westernism is the offspring of yesterday’s colonialism. Today’s anti-Westernism is a reaction to yesterday’s racism. All those who have played a role in founding and supporting these terror groups must acknowledge their errors that have led to extremism. They need to apologise not only to the past but also to the next generation....
Terrorism germinates in poverty, unemployment, discrimination, humiliation and injustice. And it grows in the culture of violence. ...The pain is made greater when these terrorists spill blood in the name of religion and behead in the name of Islam.
I'm astonished these murderous groups call themselves Islamic. Western media repeats this false claim, which provokes hatred of all Muslims.Muslim people who everyday recall their God as merciful & compassionate, & have learned lessons of kindness & empathy from their Prophet see this defamation as part of a Islamophobic project.
We've always believed democracy cannot be transplanted from abroad; democracy is the product of growth & development; not war & aggression. Democracy can't come in a backpack. It's not a commodity to be exported from West to East. Needs foundation. In an underdeveloped society, imported democracy leads only to a weak and vulnerable government. When Generals step into a region, do not expect diplomats to greet them warmly; when war begins, diplomacy tends to end. ...
K "Terrorism germinates in poverty, unemployment, discrimination, humiliation and injustice. And it grows in the culture of violence." by som este pridala frustraciu. Extremizmus v zapadnych krajinach, uz nie je len o chudobe. Ak budem niekoho nenavidiet, tak co asi mozem ocakavat na oplatku.

http://ona.idnes.cz/zahalovani-muslimek-0l3-/sp...