Myslite, že Poľka je Madeleine?
Sedujete pripad? Ako to polske dievca tvrdi, ze je Meddeleine McCann? No podla mna sa na nu ale vobec nepodobaaa
@maribell ja napriklad nevidim podobu s jej rodicmi. pozerala som ten instagram a tam dava fotky ust, oci, nosa, usmevu atd. v porovnani s rodicmi a mne sa toto nepodoba. nie ona sama na svoju detsku podobu, ale na "rodicov".
@anonymous87 ani o dvere ďalej. Nemusíš stihnúť zareagovať, nemusí ísť o únos, ale hocičo iné.
@tosomja no ja by som to tiez asi nevedela 😂😀 ja som v tomto posera. Ja aj na zahradu mam strach ist
Dievcata a ak si dobre pamatam, oni tvrdia, ze ju niekto uniesol z hotelovej izby? Lebo to si neviem dost dobre predstavit 🤔
Baby prosím vás kde ste videli fotku tej polky?
Črty tváre, oči, obočie ešte áno. Ale pery vôbec, ani ako malá. Má ich plnšie
Ja som bola v tom, že už prakticky majú páchateľa a z faktov o ňom (v minulosti súdený aj za pedofilné činy, aktuálne vo väzení za znásilnenie turistiky, tá pivnica nájdená neďaleko hotela) je bohužiaľ zrejmé, že dievča je mŕtve.
Véd už v minulosti písali ze taxikár vypovedal ze v ten večer viezol dievča v pyžame.. Tak kde ho viezol?? Ti už nepísali.. Čudne celé... Ale podľa mňa v tom majú prsty rodičia alebo niekto z rodiny.. Ten vyraz dievčata zasa nehovorí o pohode. A bezstarostnom detstve..
Nie. Nepodobá sa na ňu.
Podľa mňa sa fest podobá. Keby ste mňa videli ako dieťa a teraz...
@ana82 to je blbosť, koľko by ich musela zjesť
Neviem prečo riešite ze dospelá poľka sa nepodobá na malú Madeleine. Veď detské fotky poľky sa nepodobaju na detské fotky Madeleine, aspoň teda podľa mňa. Úplne iný tvar oči, farba, mihalnice, pery
Mne sa podobá, som zvedavá ako to dopadne.
@annm81 pravdepodobnost, ze to bol ten pedofil, je takmer nulova...navyse to, ze "mohol", lebo bol v danej oblasti a je pedofil s neho skutocne vinnika nerobi...mne skor doslo v dokumente zle zo situacie, ze ta oblast ej pedofilmi doslova vyhladavana a "problemov" zo zneuzivanim deti je tam vela... otec odniesol predavkovane dieta prec, kde, to vie uz len on... v kufri auta pes citil vonu mrtvoly... iny dovod, aby to dieta bolo kedy v kufri prenajaneho auta nevidim... a k tej mladej, nuz kazdy ma nejaku vidinu toho, ze je niekto iny, hlavne v zivote, ked sa ma zle... dvojnikov mame na svete kazdy...
@anjelicek26 Nijako podrobne to nesledujem, takže môže byť. Len si spomínam, že som pred nejakou dobou v nemeckej tlači zachytila tvrdenie vyšetrovateľov, ktoré vyznievalo dosť sebavedomo.
to dievca tvrdi, ze jej babka povedala nieco, co viedlo k tomu, ze si mysli, ze je Maddie, nespecifikovala vsak co. Nema rodny list, jej babka zila s nejakym nemeckym pedofilom, ktory bol jednym z podozrivych z unosu a ktory ju zneuzival. Jej rodicia jej vraj k tomu nechcu nic povedat a matka nema ziadnu fotku z tehotenstva ani jej fotky ako babatka. Ale nepodoba sa mi tiez, no luto mi je jej velmi, vidno, ze si presla vselicim. No nerobi to podla mna kvoli zviditelneniu, ona je predvedcena o tom, ze jej rodicia su ini ludia ako ti, ktori ju vychovali. Aj ked sa na chvilu na tiktoku objavila fotka jej matky a podoba tam je urcite vacsia ako s McCannovcami tak neviem, zvedava som na rozuzlenie
Jasne že rodičia súhlasili, podľa mňa dobre vedia, kde to dievčatko skončilo a že táto slečna to nie je.
Ak by ste si to chceli pozrieť podrobne spracované, na YT je perfektne video od krimi příběhy, má viacero častí, plus na netflixe je tiež skvelý niekoľko dielny seriál.
Myslim, ze ta skvrna v oku moze byt nieco ako voditko, lebo to podla mna vekom nezmizne. A ak to osoba, ktora o sebe tvrdi, ze moze byt Maddie, nema, tak nou ani nebude.
@anjelicek26 "v kufri auta pes citil vonu mrtvoly... iny dovod, aby to dieta bolo kedy v kufri prenajaneho auta nevidim..."
Tak zacítil pach mŕtvoly? Alebo konkréty pach toho dievčaťa? Pes vie podľa pachu rozoznať či je človek už po smrti? Lebo podľa tejto teórie sa to odohralo v priebehu pár minút, tak o nejakom mŕtvolnom pachu ani nemôže byť reč.
A k otázke ako sa dieťaťa dostane do kufra. Hm, pre mňa nič výnimočné, že nám deti lezú do kufra, keď je otvorený. Často aj na výlete som tam deti prebalovala, prezliekala, jedli tam 🤷.
@dominikamacakova neviem podľa mňa je blbosť pchať do detí lieky na spanie a čo mi už úplne neberie hlava rodičia lekári....neviem koľko treba takému malému dieťaťu, ale náhoda je blbec a v kombinácii s niečim, prípadne nejaká vrodená srdcová vada o ktorej ani nemuseli vedieť...pravdu vedia len oni, ale neprídu mi tí rodičia ok a totok hľadanie mi z ich strany príde ako divadielko...už len tie výpovede za každým niečo inak...neviem čo je horšie či žiť s pocitom, že som zabil vlastné dieťa alebo nevedieť čo sa s ním stalo...je mi ich ľúto, lebo pokoj nikdy nenájdu nech už to bolo akoľvek a celý život si budú vyčítať jednu hlúpu večeru...
@maribell je to prilisna zhoda nahod... to auto oznacili dva psy nezavisle od seba a na vyber mali viac aut a aj ten kufor... ten rozklad bielkovin, ktore oni citia, je prakticky okamzity...to dieta mohlo lezat v postielke ked to vezmes aj par hodin, mimo boli rodicia dlhsie.. plus rovnaky pach oznacili na obleceni matky s tej noci... moje deti vo veku troch rokov same do kufra auta neliezli teda 😂 Ano mozno niekedy, ale prave pocas tych par dni, co to auto mali je to pekne "vysvetlenie" pre rodicov, aby odvratili od seba pozornost... my sa to dozvieme podla mna, az ked jeden z nich prehovori... co podla mna nikdy neurobia.
@tosomja presne uplne plne okruhle
@anjelicek26 ja si nemyslim, ze by sa tak rychlo dokazali zbavit tela dietata tak, aby ho nenasli.
@macekovam no aj v dokumente vraveli ze jje nasli v krvi akesi sedativum kt vraj podali v ten vecer detim aby spali… ze k tomu mal jej itec lekar lahky pristup.. zas co by z toho mali keby zabili ci predali vlastnu dceru

@maribell ani ja sa nepodobam. A môj syn napríklad keď bol maličký, bol celý ja z detstva, teraz čím ďalej tým viac na otca. Možno ani nie je môj 🤣🤣🤣