icon

Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte?

abigeilleo310
29. okt 2021

Ahoj. Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte.? Ktorú ste mali najradšej? Z tých co sa už teraz nevyrábajú. Ja som mala rada milkiway hviezdičky , banánové a jahodové keksy, tie predával primazdroj, keksíky Vlnky, jahodovobananovy a ríbezľový nápoj Tang, také fialové a ružové a myslím oranžové to bol taky široký pasik, spolužiak to nazval jazyk, nanuk s kasperom, ríbezľove a ananasove acidko , jogurt, ktorý mal oranžový obal a bol na ňom krtko... Škoda že to už nevyrábajú.

oliviakatka
29. okt 2021

Lusette trubičky, malinovú čokoladku (ako Rumba)❤🙈

ninka123
29. okt 2021

@malinovka333 vlarku som mala rada a normálne som na ňu zabudla 😉

qetka
29. okt 2021

a este malinovka v skle - oranzova, po ktorej sa grgalo ako po zeleri

kacusik69
29. okt 2021

@qetka Ambrozia sa tusim volala

ewellina
29. okt 2021

Fondanove salonky. Boli ovela lepsie nez to, co sa predava dnes

momusik
29. okt 2021

@terry2003 viem ale nie su dobré

stevvvka
29. okt 2021

Termixy Matko a Kubko. Nikdy som sa nevedela rozhodnut, ktory je lepší.
A "vlarka" - take hviezdicky do mlieka.
Resanka.

malinovka333
29. okt 2021

@belllinka zajtra pridam

magduska2
29. okt 2021

Vela věcí je teraz chuťovo na úplne inej úrovni..takže ak sa aj niečo vyrába ,často to není ono.
Ja si pamatam také zvláštne "gumové"ružové prasátka,kt.mali v jednote na pulte v takovém tom plastovom boxe a dávalo sa to na KS.
Potom čokoládu "zora" (také niečo myslím),slané preclíky máčané v čokoláde,AHA pěna,plněné trubičky(2v balení v takovém krásném lesklém růžovém)...FAMILYFrost a milion iného.A ešte túto Granko čokošku 😍

aknimam5
29. okt 2021

Bananova cokolada figaro, tu nam vzdy nosil ujo z krcmi 😁

emalka
29. okt 2021

@loginexistuje ako sa to vola a kde to kupim??? Vlnky oplakavam uz roky 🥺

malinovka333
29. okt 2021

Cukriky pinzz take tuhe biele,este take ruzove zuzanky sa tusim volali jahodove,alebo aj sisy/sisi neviem uz ako to bolo pisane,kavova tycinka,danko jogurt,jahodova dren,aj marhulova,

malinovka333
29. okt 2021

@cobhan to lizatko hrom bolo ake?nieco mi to hovori

vitriolka
29. okt 2021

Taky penovy dezert-jogurt, volal sa Danko 🙂)

abigeilleo310
autor
29. okt 2021

Ešte som si spomenula bielohnede srdiečko a k nemu mala lyžička, jogurt pric s gulickami, sisi, vlarka, aero, taka dvojfarebna tyčinka, čokoláda malé lietajúce medvedíka, a také zelené cukríky mierne mentolove a este také v zelenom obale ovocne

abigeilleo310
autor
29. okt 2021

@terry2003 ďakujem. Už objednane.

livka_
29. okt 2021

Vajecnu Zoretku, Bar-Mi mliecka 250ml, Resanka, malinovku Lift,.male cukricky v oranzovej a zltej krabicke ako zapalkova škatuľka, ktore sa od seba odtrhali, Dum Dum sa volali asi a Brooklyn žuvačky

lintu
29. okt 2021

Tuší niekto, ako sa volal mliečny výrobok podobný jogurtu či termixu, ktorý bol predávaný v 90´ rokoch? Bolo to niečo ženského rodu, asi s jahodovou príchuťou, v kelímku... Dlhšie nad ním rozmýšľam, no za svet si neviem spomenúť.

samkolea
29. okt 2021

@ivamotylik ja si pamatam dolinku

veronika2606
29. okt 2021

Este som si spomenula, že som vždy túžila po RingPop prsteni a PushPop vytláčacom lízatku. Mala som aj digitálne hodinky čo sa vyklapli a vnútri boli tuším cukríky či žuvačky. A ešte som ľúbila také keksíky, myslím, že sa volali Liptovská tortička 🤔🤓❤️

veronika2606
29. okt 2021

@larazivago Tento druh bola aj kokosová, modrý obal, tú som mala najradšej 🙂

hama007
29. okt 2021

@abigeilleo310 ja si pamätám na také dlhé tenké keksíky, boli balené po jednom. Mali aj príchuť pomaranč. Boli fakt lacné, len zopár centov, ale boli výborné. Väčšinou sme ich kupovali deckam do triedy keď som mala narodky. Vôbec neviem ako sa volajú. Hľadala som ich na nete, ale nenasla. 🤷‍♀️ Dala by som si ich. Mali aj kapučinovu príchuť. Ľahunke boli. 😁🙏 Ta pomarančová príchuť mi doteraz hraje v ústach, keď si spomeniem🤤

terry2003
29. okt 2021

@abigeilleo310 super. Som šťastná že som pomohla.😊

terry2003
29. okt 2021

@abigeilleo310 tie srdiečka sú tiež úžasné. Minule som ho kúpila mladšej sesternici.

magdalenal
29. okt 2021

@abigeilleo310 vybirna tema, zaspominali sme.aj doma, dik 🙂

qetka
29. okt 2021

@hama007hore daval niekto foto, to bude asi ono?

anos18
29. okt 2021

@saraxyz
@qetka to bola asi Copa café zmrzlina. Neviem,či som ju nevidela v Jednote, nie som si istá

qetka
29. okt 2021

@anos18 hladala som a nasla som, ze to bol Ascot. Tam boli vsetky 3 farby naraz. Ale tu Copa cafe pohladam a vyskusam, akurat my nemame Jednotu 🤣

anos18
29. okt 2021

@qetka ascot nebol len biely?

qetka
29. okt 2021

A expreso tea odstrihavacia flasa? 😂😂
A este vinea 7dl v skle 😍