Nahlásili by ste otvorené fitko?
Nahlásili by ste fitko ktoré majiteľ otvára pre známych a cviči tam tak 6-7 ľudí spolu ?
Mame krčmu pre 10.
Nenahlasila som
@sisa7474 ty vravis že sa ľudia nemajú dať ničím ovplyvniť?! A ty si kým ovplyvnená že veríš svojej rozprávke že sa vlastne nič nedeje?! Odkiaľ máš tieto info? Koľko ľudí osobné poznas z 5mil.obyvatelov Slovenska?
(Ja poznám viac ľudí s ťažkým priebehom a poznám.aj zomrelých.. a poznám.aj ľudí čo sa nevedeli dostať do nemocnice vcas lebo je plná.. ale veriť mi nemusíš)
@namornicka 😆😆😆, ale hlavne je, ze je benevolentny.
Nie nenahlsila... majitelia tiež musia z niečoho žiť.... Mňa by zaujímalo keby máš fitko a si 6 mesiacov v roku zavretá z čoho by si žila.
@sisa7474 nie ze zit, len keby aspon na vianoce a silvedyer kazdy s prepacenom sedel na zadku doma, nie chodil po navstevach a na chary na silvestra...
@maminkasisa len keby na vianoce, len keby na velku noc, len keby na dusicky, len keby stale...
Prečo by si ich chcela nahlasovať? Aké veľké je to fitko? Ak je to klasické veľké fitko, tak tí ľudia tam takmer nemajú šancu sa stretnúť. Ak otvára pre známych, je možné, že mu ani nič nezaplatia. Určite je v tejto dobe lepšie si ísť zacvičiť, ako na nákupy zbytočností. Prejedať sa na Silvestra je zbytočnosť. Ale veď nahlás, tuším sa dnes pod to treba aj podpísať, ak máš odvahu...
@jana_eyre_2 poznam dost ludi, poznam ludi s kovidom, poznam ludi s tazkym priebehom aj s lahsim priebehom. poznam pripady z domovov dochodcov, dokonca aj z nemocnic. poznam dokonca ludi z roznych casti Slovenska, dokonca aj z niektorych dalsich statov a nikde sa ziadna velka pandemia nekona. z miest a obci ktore mame v blizkosti, takisto v nasej obci nijake zavratne mnozstvo ludi nezomiera. dokonca menej ako v predchadzajuce roky. a takto to nie je len v nasej obci, takto to je vsade! to ze zomieraju ludia nespochybnujem, to ze zomieraju aj na kovid, tiez nespochybnujem!
@sisa7474 čiže sú to subjektívne dojmy ako som predpokladala a ovplyvnené predpokladám nejakou pofidernou stránkou..
@sisa7474 No a budú to aj len keby Veľká noc 2021 a Dušičky aj Vianoce,ak pôjdeme takým tempom.Lebo ľudia nevedia sedieť na zadku. Ja nechápem ako teba alebo aj iných ľudí,čo čítam komenty kde všade na nete vedia ovplyvňovať médiá a strasit.Ja proste si otvorím obyčajne tzv.mainstreamive noviny či ako sa to po novom označuje a tam sa sucho konštatuje, že čo sa deje...to,že je to totálne zlé a ešte horsie je FAKT,nie strašenie,a keď teba to vystraší,tak sa bojíš ešte viac ako ktokoľvek v tejto diskusii,kto má žiaľ už skúsenosť s touto chorobou. Lebo ináč ako strachom si to už vysvetliť neviem,že vás vecne strašia média.Radšej si pchjme hlavu do piesku a nahovarajme si,že veď chripka tu predtym tiež bola. Bola a aj je,tá hlavná vlna zvykla byť kedy každý rok?február?no bude to ešte mazec ak sa jedno spojí s druhym,potom už konečne príde aj na vaše reči,konečne tu budete mať aj staré dobré INE choroby ako chrípku napríklad a ako bonus covid,ktorý nezmizne.A ešte nás čaká Silvester,vidím to na veselu zimu,čiže sa priputajme vážení,bude to ešte zaujímavé.
K otázke:áno,samozrejme by som nahlásila. Od marca sa chránim a snažím sa o disciplinu (nie preto,lebo ma strašili WHO, nariadil Pelegrini alebo Matovič) ale preto,lebo mám hlavu a zvyknem ňou rozmýšľať. Je to jednoducho tragédia,že restiky,majitelia fitiek a kultúra to zliznu najviac,ale za toto môže len a len vírus a správanie sa niektorých ľudí. Napríklad aj tým chodením do fitka. Kym sa neuvedomíme,bude to trvať dlho a ešte dlhsie a ti,čo už teraz prišli o živobytie na tom budú ešte horsie.
ok, tak radsej to ukoncime tu diskusiu, nikam to nevedie. ja Vam posielam krasne pozdravy z lyzovacky😉😉 , aj ked dnesne pocasie nam velmi nepraje, ale hadam zajtra to bude lepsie. prajem pekneho Silvestra.
Nie nenahlásil. Ekonomická poprava živnostníkov a spodnej časti strednej vrstvy.
Sú mŕtvi, ale koho mam ľutovať tlstých? Prefajčených? Imuno-slabých? Údeninožráčov?
Áno sú aj mŕtvi čo žili a jedli "zdravo" a čo? V autách zomierajú len cestní piráti?
To je život.
@sisa7474 davaj si na tej lyzovacke pozor, aby sa ti nic nestalo, nakolko su v nemocnicich nuteni presuvat lekarov z inych iddeleni na covid oddelenia pre napor chorych s velmi tazkym priebehom. V Nitre nie je kde davat mrtvych, pristavili chladiaci box. Ale viem, ze teba to aj tak nezaujima, lebo tomu neveris. Kym sa ta to bytostne nedotyka
@elizabet173 neboj, do nemocnice sa ani neopovazim vkrocit 😉 zlomena noha, ruka, to nejako zrastie, pri otrase mozgu ma snad niekto prepleskne (urcite si zasluzim 😉 ) a pri lavine ma snad este nejaky ten horsky zachranar pride vyhrabat. ak nebude akurat v posilke.
@sisa7474 len aby ten zachranar-tvoj potencionalny zachranca nelezal na plucnej ventilacii...
@puklica13 komu neni vzhury dano, v apatyce nekoupi 🤷♀️
Nenahlasila ale stvalo by ma to riadne.som z nitry, kolabuje nam nemocnica, chodia tam pomahat dobrovolnici, dnes primator musel prenajat externe mraziace boxy lebo nemaju kde davat mrtvych.
@sisa7474 Moja zlata tak me zomreli dvaja rodiny prislusnici na covid. Jeden bol lekar a nakazil sa od pacienta, jeho zena tiez pozitiv s velmi tazkym priebehom prezila. Je 2 m po "vylieceni" ale stale nevie normalne fungovat. Bratranec sa nakazil v automobilke a doma aj ked sa izoloval nakazil syna. Svagrovi po 10 dnoch hospitalizacie zomrel otec na covid. KamaraTi - manzelsky par, oba pozitiv, ich maly syncek 4,5r tyzden vo vysokych horuckach..dalsich 6 kamosov pozitiv..mohla bych pokracovat..
@sisa7474 svojim prispevkom z 20.05 si iba potvrdila to, co som si o tebe myslela od precitania tvojho prveho prispevku v tejto teme
A prečo by si to mala nahlasovať, veď to nemá otvorené pre verejnosť. A čisto teoreticky tam ani nemusia chodiť cvičiť ale môžu niečo prerábať, opravovať a pod.
@sisa7474 pytas sa ci umieraju, ano, umieraju.som z Nitry.posli ten vyskereny pozdrav z lyzovacky tym co ich zosnulych nemaju ani kde uskladnit a mesto muselo prenajay externe chladiace boxy.alebo tym zdravotnikom, co padaju na hubu kazdy den, lebo nevladzu. Si cynicka zenska, normalne mi je z teba na grc🤢🤮
@rooberta tu jej spolukolegynu sestricku co covid zatajila, by som posadila natvrdo do basy. Taka nezodpovednost.

@sisa7474 aj ja ti mozem napisat priklad teda okrem toho ze uz ani neviem spocitat kolkych nakazenych ludi poznam, poznam konkretne dva tazke pripady: mamine zomrela kolegyna, uplne zdrava v septembri nastupila do prace cize presla vstupnou zdravotnou prehliadkou pre zamestnavatela vsetko v uplnom poriadku v polovici novembra zomrela, neverila na covid palilo ju na plucach aj tak chodila do roboty povinne testovanie vyslo pozitivne o tyzden a pol sa uz nepostavila z postele po prevoze do nemocnice zomrela.
Druhy pripad ortopedova manzelka ktora mu robi zaroven sestricku u nas v meste sa nakazila od druhej sestricky, ktora zatajila ze je pozitivna, chodila tak do prace. Ona mlada 43 rocna mala hned od prveho dna taky zly priebeh ze musela do nemocnice, doktor zhanal lieky az v madarsku, momentalne je stabilizovana pluca jej idu na 25% doma ma male dieta.
Je toho velmi vela otazka casu kedy aj ty budes poznat.