Najatraktívnejší muži slovenského šoubiznisu
Oddychová téma na nedeľu. Kto je to pre vás? Môže ísť o speváka, herca, politika, influencera, hviezdičku reality šou, moderátora.
Robo Jakab, Boris Valabik😁
Keď si odmyslíme politiku, tak najcharismatickejsi muž je Pellegrini 🙂
@jananovotna88 jakab je naj
@kacena2022 skoda ze je....
Z hercov Ján Koleník a zo spevákov Adam Ďurica a Miro Jaroš sú celkom v pohode🙂
najsexi su Robo Jakab a Alexander Barta
@sylvia217 Joj keby si ho videla v skutocnosti...Stretavam ho casto Zostanme pri tom hlase.😉
@papver12 Pre mna Kryštof Králik, Autner, Kolenik
U mňa výzorom Jablonský, Dobrík, Majeský. Milo Kráľ a Tomáš Maštalír by mi na striedačku mohli chodiť čítať rozprávky na dobrú noc. A síce ma výzorom odpudzuje Robo Roth, ale tiež ma skvelý hlasový prejav. Ale keby mám jedného vybrať, tak jednoznačne Maštalír, ani nie kvôli výzoru, ale takej celkovej charizme.
A keby som mala vyberať podľa hlasu, tak Alex Štefuca😁
@nekonecna_katastrofa Presne, Robo Roth nie je vizualne atraktivny,ale jeho hlasovy prejav to je topka👌 V divadle som bola na Kym pridu Stouni ten jeho stand-up...normalne som zaspat vecer nemohla😂
@iwesska co sa staloooooooooooo.... ano hlas ma dobry
Už veľmi dlho Milan Ondrík pre mňa
Marko Igonda najsexi chlap😍
V seriáli Vlci sa mi páčil Daniel Žulčák a teraz v Sľube Jakub Švec. Veľmi milo sa usmieva a pripomína mi môjho mm pred 20 rokmi 😁
@marifu pozri si jeho fotky z mladosti 😁😁 to je riadny fail
Joj a ešte som zabudla moju dlhoročnú platonicku lásku Ondrika 🫣😂
Za mna marek majesky a kobielski, ale mne sa tito starsi teraz pacia 😅
@jednoduchomaria89 on zreje ako víno, čím starší tým krajší 😁. Pozrela som si ho mladenca no nič moc 😁
Za mna Mastalir

@yelena159 bol v lete vedľa mňa na jazere.On je taký chlapček chudý, vyzerá mladšie.
@vveron1ka ale Havranovu by si nechcela za svokru😆to je mamičkár