icon

Naozaj nie sú vajíčka v obchodoch?

5. nov 2024

To fakt nie sú vajíčka v obchodoch? Dlhšie som nekupovala tak neviem, ale nezdá sa mi to 😀

Strana
z3
klarissa25
5. nov 2024

Tak chod do obchodu a uvidíš

autor
5. nov 2024

@klarissa25 bola som dnes ale nie pri vajciach 😀

babababka
5. nov 2024

Každý rok pred Vianocami je ich nedostatok.

klarissa25
5. nov 2024

@babababka no tak toto veru nie...toto si nepamätám že by boli takto prázdne regále...

kavasmliekom
5. nov 2024

Kde ako. V Michalovciach v kauflande majú za 6,99e 30ks M

januska12323
5. nov 2024

No čo sa asi stane keď najväčší dodávateľ vajíčok musí pozabíjať sliepky?

hiro
5. nov 2024

@januska12323 Nuž musí ako musí. Zomreli by za chvíľu tak či tak...
Ale aj som dobre čítal tak tento najväčší dodáva aj tak len 15%

pininka1
5. nov 2024

Ráno prosili ľudí v telke, aby nestresovali a zbytočne nevykupovali regále. Vajcia sú a budú, len logistický, aj kvôli tej vtáčej chrípke budú pomalšie zásobovať. Ale slovač je taka, aj keď sa mi to doma pokazí,nakúpim 100ton lebo Anča povedala ze vajcia nebudu

kiki68
5. nov 2024

Mama mi povedala, ze v meste vobec neboli, ale ze nic a na dedine u nas plne regale, styri druhy. No logicky, lebo kazdy druhy chova sliepky uz roky. Tak tam to neni taky artikel. Keby neni, tak ides za tetkou a tetky sesternicou a mas 20 vajec.

janettdamian
5. nov 2024

@kiki68 tiež chovám sliepky na vajíčka pre seba a známych, ale nie je to tak celkom pravda, že ideš a máš. Teraz napríklad ide zima (menej nesú), mám starší chov a nemám veru na rozdávanie. A podobne to majú v zime viacerý chovatelia. Predsa aj sliepka je živý tvor.

jesenzima
5. nov 2024

V sobotu sme boli v Kauflande a v Lidli a nemali 🤷

masinka
5. nov 2024

U nas v Tescu uz tyzden prazdny regal a oznam ze z technickych pricin....

mateson2004
5. nov 2024

@janettdamian naše práve teraz nesú ako nikdy. Ale máme mladé sliepky. Neviem koľko ich je , muž sa tomu venuje , ale denne máme aj 17 ks.

patka06
5. nov 2024

Jednota dnes - vajíčok bolo dosť, ani cena zatiaľ nestúpla

nevenka
5. nov 2024

@kiki68 no u nas aj na dedine uz nie su 🙈

maca1984
5. nov 2024

Bola som pred chvìľou v dedinskej Cba, vajíčka mali (3.49 € 10ks)

iveta7677
5. nov 2024

Nie nie sú. Nitriansky kraj.

vanilkovazmrzka
5. nov 2024

Idem sa pozriet

ankare
5. nov 2024

V Kauflande mali.

janicast
5. nov 2024

Teraz som kúpila v Tescu.v v Petržalke

la_dolce_vita
5. nov 2024

U nas neboli cez vikend vobec v Bille ani Kaufl. Som zvedava na cenu, ked zasa budu..

katka700
5. nov 2024

Dodávateľ čo zasoboval 10% trhu musel vybiť chov kôli vtáčej chrípke. Ale reťazce nesklamali a akceleruju nedostatok za účelom zvýšenia ceny a zisku.

buberova
5. nov 2024

Ani som nevedela že sa čosi nedeje.. cez víkend som kúpila 30ks v Tescu myslím že boli aj na akciu.. a bolo ich tam kopec.

isis234
5. nov 2024

@janettdamian ano, v zime si musia odpočinúť. Ale, keď sme varili zemiaky v šupke, tie šupky sme posypali zvyšnou múkou z múčnikov, slížov, dali sliepkam a niesli vajíčka. Mali sme vždy dostatok. Aj pre sestru

taktotedanie
5. nov 2024

Skus podporit drobnochovatelov a kup si od nich

miskakyska
5. nov 2024

..
@mateson2004 naše nesú nonstop, prisahám nonstop denne 100% ako sme ich vlani v máji kúpili...som ešte nezažila také sliepky ,aby nemali v zime útlm... nejaká dobrá sorta😅

liv1
5. nov 2024

@miskakyska super, mozem si dojst po nejake? 😂 ale nie, srandujem, my mame, muz kupil nejake bio vajcia. Take malinke su, ale ok

karolinakr
6. nov 2024

prišla som z Terna, 0 bodov, idem ešte do Kraja, ale veľké nádeje si nerobím..potom je tu jeden predavač, čo predava na trhu, ale nechcem vidieť tie fronty zajtra, budu stať až ku zastavke babky vyzbrojene velkymi kabelami

zuzubb007
6. nov 2024

Veď každý rok pred Vianocami ten istý scenár, drahé vajcia, drahé maslo, po novom roku záhadne vždy padnú o polku ceny nadol 🤣, v lete to isté dovolenky tak len náhodou ide benzín a nafta hore, v septembri klesá žeby náhoda? 🤣

miskakyska
6. nov 2024

@liv1 hoci kedy,budem len rada😘

Strana
z3