Náročné deti. Aké sú?
Náročné deti. Aké sú?
a nebola si na prietoky- vyšetrenie? čo to je? 😕
matova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a moj muž mu hovoril ak budeš mať takého syna ako si bol ty nepomožem ti 😅 😅 😅 😅 ale ako ho poznám tak budeme každý víkend ak nie viac s vúčatami...a hanbiť za asi budú to všetci v puberte či nie? 😅
naša malá má svoj čas, vnoci kope ako divá
prietoky ešte nie ale vyšetruje sa či je bábatko dobre zásobované či mu ide dosť papania a tak...tam sa chodí okolo 32 týždňa alebo tak
moje bábo stále kope sa už s mm bojíme že presne ako syn...
ja idem teraz až 2.8. aj to len do poradne 😠 a ja chcem vedieť čo to bude už či mám aj niečo červené kúpiť 😉
hej veru, v puberte to budú ťažké stavy...m§ňa dnes napadlo že keby sa na mňa vešal aspoň o desať rokov tak ako dnes, bola by som aj celkom rada, že ma má ešte stále rád 😵
rád ťa bude mať stále neboj...mama je mama...
ale mne to tiež bude chýbať jeho ľúbenie to je také úprimne..aj dnes sme boli vonku a on sa na mňa pozrel objal mi nohu a povedal: jubim ťa a ja by som ho vtedy zjedla
ja mám ísť na prietoky v 30tt, musím sa objednať ešte. Bola som v poradni tento týždeň, ale sono už mi ani nerobil, tak dúfam že tebe bude a budeš vedieť konečne 😵
no dobre matova poďme spať my radšej nech tie naše deti nejako naučíme spať a nie ponocovať,lebo október je depresívny mesiac 😅 😅 😅 😅 😅 a bez spánku keď budeme musieť byť a cez deň sa venovať jednému istému náročnému baby a druhému nemluvňu bude zaberák...ale my asi teraz chceme popísať, lebo potom sa tu možno objavíme až v októbri 2011 😅 😅 😅
veru, sladučkí sú keď sa tak milo láskajú ,ej to veľmi úprimné a čistučké 😵
dobre je mi tu s tebou sa porozprávať, ale ten čas pokročilý ach jáj. Už teda naozaj páá, dobrú nocku a idem ja ešte vetrať 😉
bože že polnoc čo????
ty koki no idem ja už som mala spať 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 zase budem ráno ako mrtvola 😕 😕 😕
bru nocku papa
mobilo: preeeesne 😀 😀 😀 😀 😀 október 2011 😀 😀 😀
papa
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dúfam bude smiech a nie
😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 smútok
pa
boze zeny vy ako ponocujete, ved ja taky cas uz na druhy bok sa obraciam 😅 Radim vam radsej naberajte sily 😅 😅 😅 😅
my sme mali vcera na navsteve kamosa, siel do BA tak sa zastavil, tak Emma mala obet a totalne ho chudaka znicila..
Dnes prsalo, mokro je ani von nemozeme ist...mm sluzi, pride az o osmej vecer...ach joj...
mobilo, oktober je krasny mesiac, my sme sa vtedy dali dokopy s mm 😵 Jaj ja sa uz tak tesim ked napisete z porodnice obidve 🙂
denduska, alebo sanym, aj ostatne co mate dve dietky - mna by zaujimalo ci ste pri prvom krpcekovi pri zaspavani museli byt potichucky, ci mal svetlo alebo potme spinkala a ako ste potom nabehli na zaspavanie s dvomi detmi.
Nas maly ma rad uplnu tmu, aj zavesy zatiahnut, ziadna lampicka, hoci v poodnici tam svetla aj radio ficali vodne vnoci. Ale kamosov syn naopak musel mat svetlo. Uz len dufam ze druhe babatko bude mat rovnake svetelne naroky 😀
mobilo: vcera sa ani prievan nedal urobit, nechala som vetracky a o 4:30 som sa zobudila pozatvarat- to uz psy brechali 😀 . Konecne je sviezi vzduch, maly po burke pobehoval ako zniovuzrodeny, esteze existuje nedela a manzel mal volno, skoda ze len 1 den v tyzdni.
ahojte! taaaaaaak...... dnes som upratovala chodbovu skrinu, chcela som aj aspon jedno okno umyt, ale certica nedovolila 😖
tak som sa jej musela venovat. aj to som tu skrinu umyla kombinaciou: mala chvilu spala, potom sa jej venoval drahy, potom sa jej venoval draheho otec so zenou a napokon som to nejak rychlo dovrzala a letela k nej aj ja, lebo uz bola na nevydrzanie 🙂 potom prispala este raz, chceli sme do jednej izby igelit natiahnut na zem - zajtra sa bude tato izba malovat, no sme boli tak v 2/3 roboty, ked znova spustila, tak znova drahy k nej a ja som to rychlo dorobila....
Ale nic moc teda.
Caka ma este obrovitanska kuchynska linka, tie obrovske okna v celom byte, potom podlahy, kupelna ach-jaj... A to chcem ist tam uz v stredu spat, lebo sa znova maju vratit tie horucavy. A tu mame okna len na juhovychod, tam su aj 2 severne okna 😎
suzik: no mas to pestre este aj s bytikom v tych horucavach, som si spomenula ako som pri malom na etapy upratovala len 1 skrinu par dni 😀. Aj ja son behala nalahko ako vcera, ale to asi tym tehotenstvom- mne uz sa manzel smeje ze mi je horuco aj ked mrzne 😀
@matova to ja na etapy nevydrzim. ma nebavi upratovat dovtedy, kym sa znova nepospini 😀 😀 😀
ale v utorok vecer mi asi opat pride sestra, tak v stredu max. vo stvrtok sa snad podari dorobit kompletne vsetko, lebo sestra pride aj so synom, tak budeme cez den na nu traja, tak bude vzdy niekto pri nej a zaroven bude mat vzdy kto upratovat 😎
suzik: 😀 😀 😀 . My byvame v dome a uz to tak dopadlo ze upratujem jedno a kym sa k druhemu dostanem, prve je spinave...Ked sa maly naodil dostali sme vela veci od znamych vo vreciach- uplne kopy mozno do 5 rokov az...prve dva mesiace som len prala a triedila a to mi este maly pekne hajkal a koli tomu som si to ani neuzila, a teraz zaciname dostavat zas kopu veci, ja uz neviem kde to vsetko dam...
inak co sa neznosi davame ciganom, dala by som inak do charity, ale ked uz dakto zaklope na dvere ci nemame nejake veci, tak dam im.
@matova inak si predstav, ze ked som ucila, tak sa mi jedna kolegyna stazovala, ze chcela dat velmi pekne veci po detoch, ale aj nejake veci po sebe do charity a prisla tam s plnymi taskami a oni ze: a mate blok z cistiarne, ze su veci ciste???? ze ju skoro rozhodilo, ze ved ona ich ma oprate, zachovale a ze nie je ziadna spina a oni ze, to je ich podmienka, ze musi mat clovek blok z cistiarne, inak mu veci neprevezmu......... sila nie? 😎 😎 😎
a dobre rano vsetkym! 🙂
Moja Lucinka vcera vecer zaspat - no hroza a des. Bola velmi podrazdena, placliva a nepomahalo ani stare dobre osvedcene lezanie vedla nej a drzanie za ruku. Tak som si vyumyvala prst, namazala ho gelom na dasna a dala do pusy. Tak najprv mi zlizala cely gel a potom mi asi 10 minut intenzivne "hryzla" prst. Ale upokojila sa a vzapati zaspala. Tak asi tie nestastne zuby, co poviete? 😉
a este dalsia novinka. Mala je posledny tyzden tak podrazdena, ze nase denne zaspavania existuju len na zaklade 3 faktorov:
- jazda v kociku po kuchyni
- zapnuty digestor
- a do toho moj ukludnujuci hlas
😝 😝 😀 😀
dnes v noci to uz bolo super, ale vcera bol hore do rana do tretej a potom spal do pol osmej a bol fit 😝
@renika80 tvojmu drobcekovi sa extra rychlo dobijaju "baterky" 😕 musi to byt narocne pre teba, ja by som bola k.o. 🙄
dufam, ze ti da cez den dychat a pak si spolu oddychnite, mate silalene kratke noci, tak drzim palce a zelam krasny den 😉 tu u nas sa citelne ochladilo, az normalne chladny vzduch prudi z vonku!! dnu je furt hic 28°C a to vetram ako diva
my sme vcera zaspali a spali do 10 rana...ma zobudila az mamina, chuda sa zlakla netusila, ze my este spime, teda ja s Kubkom, mm bol na rybach Simi s nimi...akosi zle v noci spavam, bo ma uz 3 dni bolia zili na nohach, alebo co?? idem si na to daco kupit do lekarne 😝 som v posl case ako hypochonder, ked som bola tehu nic ma nebolelo, teda aspon som si to vsugerovala 😉 a teraz zrazu mi je akosi nanic :/ ma to boli akoby som rastla 😀 ale to asi nebude ono 😅
ahojte.
chcela by som sa vas opytat vasmu dietatu sa obcas natriasla jedna rucka?

joj my sme kreslili v zime aj na betón v jeho izbe 😀 😀 😀 ho to bavilo chcem mu kúpiť kriedy uidíme jeho raz vec baví a pottom nie akú má náladu