icon

Náročné deti. Aké sú?

register
4. mar 2010

Náročné deti. Aké sú?

zuzkat1
31. aug 2010

@suzik77 odkial vies ze susedia spia?😀 moja spi skor doobeda..okolo 8mej potom oklo 10 a este poobede zvykne okolo 12tej a obcas este o 3tej ale to uz skor nie ako ano... a potom uz az do kupania nic..co je hrozne, lebo uz okolo 6tej je unavena len mrnci a nic ju nebavi ale spat ani nahodou..tak kupeme okolo 6:45 a o 7mej zvycajne uz uspavam..niekedy 15min.🙂 ale zvycajne hodinu.... v noci 5-6x hore na prsnik🙂

inak baby co kojite.. tahaju vam deticky bradavky? nemaslim len tak milo z hry🙂ale tak fest silno a zurivo.. a nie zubami?ale rukou? nejde jej o to ze nechce kojenie,lebo potom sa zas prisaje a papa ako anjelik,ale proste z nicoho nic jej napadne ze teraz si trochu potiahnem a zmacknem 😕

@kuspitka hej to moze byt zo zubkov...aj hnacka aj ta teplota
a mozno ti reaguje na zmeny pocasia,niektore deti su velmi meteosenzitivne, teraz myslim ten plac,ale zas ked idu zuby tak aj to moze byt dovod

kuspitka
31. aug 2010

@zuzkat1 mozno hej.len aj ten dazd je hroza

suzik77
31. aug 2010

@kuspitka ahoj, no jasne, ze to mozu byt zubky. ja som mojej merala teplotu kazdy vecer predchadzajuci tyzden, lebo sa mi zdala rozhorucena a mala vzdy do tych 37,5. Ale nekaslala, iba sople mala, ale to ma od narodenia, inak bola "ziva" (az moc niekedy), tak som tomu nevenovala pozornost. A hop sup, vysli jej dva zuby v podstate naraz... zato tomu predchadzal mesiac taky, ako som ti pisala...
@zuzkat1 tak ak nespia, tak potom nie kvoli mojej malej 😀

kuspitka
31. aug 2010

@suzik77 my uz mame 6 zúbkov a idu nam ocne tak povedala doktorka vcera.
len dnes je mala totalne det ....a este dnes mam autoskolu neviem ci mam ist

cikyta
31. aug 2010

Zdravím všetky náročne detičky a ich mamičky...
Máme to iste...
Patríme k vám 😉
A to je ten hlavný dôvod,prečo budeme navždy jedináčik 😀
Zatial som tu nečítala uplne komplet všetky príspevka späť,ale...
@zuzkat1 ano,aj moja sa mi hrá s bradavkou.Vykruca mi ju,ťahá,potom nežne pije,zase odbehne...donesie macka pooh,či bábiku a dáva cucať aj im z mojho mliečka...no fasa 😀 😀 😀

suzik77
31. aug 2010

@cikyta aj ja uvazujem celkom vazne o jedinacikovi 😀

cikyta
31. aug 2010

@suzik77 Lucka so Silvinkou si to vedeli zariadiť 😀

suzik77
31. aug 2010

@cikyta tak tak. a vies, kolko podedia po svojich rodicoch? 😀 😀 😀

cikyta
31. aug 2010

@suzik77 Len to "najlepšie" 😀 určite 😀

zuzkat1
31. aug 2010

@kuspitka mne hovor☹ tvrdneme doma a den je nekonecny

@suzik77 🙂
jedinacik?ja chcem druhe🙂

@cikyta 😀 vsak to je ake zlate🙂 podeli sa pokladik🙂

zuzkat1
31. aug 2010

@cikyta ale moja nie ze sa pohra..ona s takym nahnevanym vyrazom na tvari dobreze mi ju neodrhne..

cikyta
31. aug 2010

@zuzkat1 no veru.Máme obdobie,že musím nakojiť všetky hračky uf................. 😝 😀
Ale sem tam mi aj Sisa pomôže a priklada si ich aj ona 😀

zuzkat1
31. aug 2010

@cikyta ja sa na tom dobre bavim🙂 to musi byt zlate..moja je na taketo este mala,ale mozno aj mna to caka🙂

cikyta
31. aug 2010

@zuzkat1 Ved ano,aj nervyčky nám občas hraju pri mliečku 😉 Facká mi ich,ťahá a nemožem jej otvoriť ručku,ako mi zacvikne bradavku od zlosti do pästičky. 😅

cikyta
31. aug 2010

@zuzkat1 To veru,tak sa prichystaj za chvilku aj ty na tieto bohove výstupy 😀 Sa ani nenazdáš,ako to ubehne 😀

zuzkat1
31. aug 2010

@cikyta presne, mam tam teraz normalne taku malu podliatinu na dvorci...totalne ma ustipla..a este milujem ked mi taha vlasy a fest sa rehoce ze poviem au🙂 akoze bohovska sranda🙂 no proste mile dieta🙂
no zatial ma par plysakov ale na vianoce uz chceme kupit asi aj babiku, to uz bude mat 11mesiacov..tak mozno potom uz to zacne🙂

suzik77
31. aug 2010

uff, esteze moja je na UM 😀 😀 a
@cikyta mala som na mysli, ze podedia vsetko bohatstvo po rodicoch hahaha 😀 😀 nemusia sa kvoli majetku povadit s dalsimi 5-timi surodencami hahahahaha 😉

@zuzkat1 to je chvalyhodne, ze chce dalsie, ale v podstate mas na to aj vek este. ja uz nechcem, dieta bude v puberte a ja stara ropucha 😝

cikyta
31. aug 2010

@zuzkat1 No veru.Netreba kričať a robiť AU! Lebo to ich ešte viac vyburcuje 😀
Kolkokrát som už so slzami v očiach sa usmievala a tvárila sa,že ma to kvákanie za vlasy nebolí-len nech už prestane 😀
Tiež sme kupovali bábiku dosť neskoro 😅 Ani neviem prečo 😀 Len jedneho dna vravím mužovi:
-Počuj a nemala by mať nejaku bábiku,ked je dievča? 😅
Mala rozne hračky,ale bábiku dlho nie 😅

No idem ju skusiť uspať-uceckovať,lebo sa mi zase nevmestí do kožky 😠

zuzkat1
31. aug 2010

@suzik77 ak mam dedukovat tak mas len 33 rokov a to podla mna nie je vela.. ja chcem este v ramci tejto materskej stihnut nech nie je velky vekovy rozdiel a fandim si ze ked bude mat hanka kamosa tak mozno to bude s nou lahsie🙂 v tom zmysle ze nebude potrebovat 100%pozornost

suzik77
31. aug 2010

@cikyta vidis to, babiku.... a ja rozmyslam nad tym, ze nejake auticko jej kupim sikovne 😀 😀

zuzkat1
31. aug 2010

@cikyta dobry vyraz ze uceckovat🙂asi zacnem pouzivat,lebo moja tiez len tak zaspi🙂

cikyta
31. aug 2010

@suzik77 Ahááááááá........... 😀 vedenie moje!
No tak to ano.Aj naša bude bohatá nevesta! (nie ako jej mať 😅 )
A veruže aj ja som vekovo vysokoooooooo a zažiť vetu na ulici od cudzieho človeka pri nejakom "výstupe":
-Posluchaj babičku a daj jej ručičku....
by ma vystreloooooooooo 🙄

zuzkat1
31. aug 2010

@suzik77 ze auticko🙂ale zas preco nie🙂

suzik77
31. aug 2010

@zuzkat1 mas v mnohom pravdu, zelam ti, nech ti to vyjde. ja som vsak predtym pracovala cca 14 rokov, bola som medzi ludmi a taha ma to naspat. materska je krasna vec, som stastna, ze mam malu, ale neviem si predstavit stravit doma v kuse co ja viem, 5-6 rokov??? to nie. chcem ist pracovat, urobila som si skolu pre to, aby som mohla ist ucit a chcem ist po materskej ucit. no a uz ked budem pracovat nejaky rok-dva, ani sa nenazdam a budem mat nejakych 38 a to je podla mna uz dost neskoro na dieta. moja mama mala sestru, ked mala 41 rokov a ja ked som s nimi, tak vidim ten neskutocny 2-generacny rozdiel v nazoroch, tie hadky na dennodennom poriadku, lebo kazda ma inu predstavu o zivote, nemam chut sa toho dozit, i tak uz mam malu dost neskoro, ale este nie az tak velmi ako mala mama...

zuzkat1
31. aug 2010

@cikyta 😀 ze babicku🙂

suzik77
31. aug 2010

@cikyta 😀 😀 😀

zuzkat1
31. aug 2010

@suzik77 ucis?aj ja🙂 no ved kazdy to inak berie..ja som napr.jedinacik a ako dieta som si to uzivala,ale teraz uz zistujem ze ak nasi nahodou...tak ostanem sama..mam muza a hanku ale je to ine..s nim ktovie ci budeme navzdy a hanka bude mat svoju rodinu..chcem aby mala niekoho na koho sa moze spolahnut

suzik77
31. aug 2010

@zuzkat1 kazda minca ma dve strany, ci ako sa to hovori... ja mam 3 surodencov a napriek tomu som sama, lebo byvam od nich 150 km daleko. a keby som sa s drahym rozisla, mam Luciu este. a ano, bude mat raz rodinu, tak co, ked ma budu chciet potesit, navstivia ma a ked budu mat svoj program, najdem si aj ja ten svoj. ved ktovie, co ma este v zivote caka? to, ze mam riedky kontakt so surodencami ma nerobi vobec osamotenou ani nestastnou. a to sa fakt s nimi vidim mozno raz za 2 mesiace aj to len chvilu. a ked ich nevidim, nejak mi ani nechybaju. skratka som si na to zvykla, ze som tu sama...
ale samozrejme, mas aj ty velky kus pravdy... zivot sa zvrtne vselijak. a chybu robi ten, kto spolieha na to, ze tak, ako mi je vyborne teraz, bude mi navzdy... treba pocitat s horsim a tesit sa z lepsieho 😉

suzik77
31. aug 2010

@zuzkat1 aha a odpoviem. skolu som skoncila minuly rok a stihla som oducit zial uz len 2 mesiace, lebo som bola tehotna. teda zial nie preto, ze som bola tehotna 🙂 ale preto, ze ma to bavilo a tesim sa a dufam, ze dostanem miesto na nejakej skole, ked skoncim matersku 😉

zuzkat1
31. aug 2010

@suzik77 ja som ucila od ukoncenia VS v 2005tom... ale ja ucim autistov🙂 je to dobra robota.. v tom zmysle, ze ma to bavi🙂 a ano je to tak, nevieme co bude, mozno nakoniec ani nebudu mat dobry vztah medzi sebou (co by ma mrzelo) ani moj muz nema dobry vztah so sestrou, ale moja kamoska je so sestrou naj kamoska.. a v tomto su vzorom pre mna a moju buducu rodinu🙂