Náročné deti. Aké sú?
Náročné deti. Aké sú?
ahoj renika 🙂 : chudacik malinky, tak to je sila, tri stolicky za jeden tyzden????+ ocny ide? Nase styri stolicky vychydzali styri mesiace dokopy. prve tri sttolicky isli naraz, ale vychadzali az tri mesiace.........noci boli pri nich zle, stale sa prebudzal....ale az take teploty vkuse teda nemal a tiez ten neustaly plac....tak ja ani neviem co ti zazelat, asi aby mu tie zubky nesli tak rychlo, je to fakt u vas brutálne ☹. Veľa síl 😉
Ahojteeee,
tak ja som konecne uspala nase trdlo...Simi odpadla trosku skor, no tiez nic moc 😝 nechapem, ako mozu fungovat, ked ja som KO!!??
matova, nas Kubino sa tiez s rozpravanim moc neponahlal, papanie je katastrofa 🙄 asi najvacsia, co u neho je...on pohryzka len cokoladu, tatranku a roztek ine nic!!!! vsetko, co dostane na lyzicke, tym sa dusi...musi to byt pomixovane, este aj ryza...no papanie hruuuuza
ale uz kraasne opakuje, celkom je to sranda, velmi sa snazi, ide u to zo dna na den lepsie a krajsie 🙂
mobilo, tvoj drobcek naozaj uzasne rozprava!! si uzijes zachvilu, nasej Simi sa pusa nezastavi od rana do vecera 😅 uz aj sama rozmysla, je to parada taketo detickovske rozumove pochody...sikovneho chlapceka mas!
renika, vam prajem skore objavenie sa zubkov a aky taky klud, uz to trva celkom dlho tak nech to uz mate za sebou!!! snad ste dnesok prezili lepsie 😉 nas Kubino reval furt, zuby-nezuby...isli mu od 5 mes. takze ani poriadne neviem kedy a ako mu sli, snad ich ma uz vsetky, lebo hryzie paradne, aj dnes Simcu 😠
drzkajte sa a pekny slnieckony viiiikend
čaute tak my sme dnes mali po dlhej dobe nejakú zlú noc..stále zo sna plakal tak som ho hľadila neviem čo mu bolo.. síce ešte jedna posledná stolička napoli vychádza tak asi to..alebo len zle sny mal no neviem.
matova ja som bola zvyknutá od narodenia ako doslova..
zo začiatku som ho hojdala celé noci na rukách pri rádiu 😔 pozerala z okna som presne vedela, kto kedy prišiel v noci domov..no a potom som si vymyslela ttu loptu, lebo už bol tažši a predsa na tej lopte to bolo lepšie..vieš moj syn keď sa zobudil si pocuckal a potom som ho ďalšiu hodinu musela uspávať takže sme hopkali ..no a po polhodke bol zase hore a kolotoč celú noc...vieš koľko krát som mala také nervy, keď som ho večer uspala a nestihla sa ani umyť a už plakal 😕 takže keď som ho odúčala pre mňa to nebol šok, pretože som robila to čo rok a pol s tým rozdielom, že som mu nedala cuckať, iba hopsala 😉
konečne slniečko, lebo byť doma s našími drobcami je teda brutal 🙂 vonku je super tak sme tak skoro celé dni keď možeme!!!
dnes navarím aj na zajtra a zajtra ak bude pekne doma ani nebude..
inak včera si vybojoval zobrať šrobašika domov tak sme mali doma šrobášika ,,,
inak som chcela, že mi teraz prechádzame asi obdobím vzdoru..viete čo u nás je? keď niečo neurobíme podľa neho tak doslova jačí ako pavián ale brutal..to ani nieje plač ale zjapot..minule si umývam zuby a on samozrejme pri mne, že hjať sa mám íst a keď som nešla lebo som si umývala zuby tak mi zjapal, kým som si ich nedoumývala ako strašne obdobie už nech prejde
ahojte ja sa tu nachvilku ku vam votriem ak mozem 😝 naschval som skocila do temy pre batolata kedze sa pomaly ale isto priblizujeme k prvemu roku a chcela som si precitat ze ako vyzeraju narocne deti po roku kedze jedno take mame doma
dcerka mi uz dva tyzdne spava raz denne niekedy spi hodinu a pol, inokedy len polhodinu a to je potom radost, deticky v jej veku spavaju vacsinou dvakrat denne... od mala sme si presli uspavanim na rukach aj hodinove pochody po spalni sposobili ze nam brutalne vrzgaju parkety, neskor sme presli na fitloptu ale prestalo to fungovat a teraz poslednych 5 mesiacov ju uspavam v satke, vecer ju nakojim a tak zaspi, spavame spolu. Vyzaduje si moju maximalnu pozornost, vacsinou sa nosime aj cez den, hrame sa spolu a ked robi nieco samostatne tak musim jej byt za zadkom inak by spravila kopec hluposti a mohla by si ublizit, najradsej ma radiator, telku a vsetko co nemoze ale to urcite doverne poznate a co sa tyka zubov tak tie nam lezu uz 3 mesiace (horne) dole ma iba dva, nervozna je z toho ako fras ☹ dufam, ze vsetkym nam tuto maximalnu starostlivost budu vynahradzat usmevom a laskou 😉
ahojte, nestihnem vas docitat urcite, ja len ze uz mam malinku na svete a dnes ideme domov...a veruze uvidime co z nej bude, lebo hoci prve dni spala krasne ale vcera uz do noci buntosila a dnes bola hodinu a pol rano hore - novorodenec!!!...a hooorko tazko zaspala, uz som nevedela co s nou, tak som ju pobalila, dala dudu, zakryla a plackaj si. a zaspala 😀
Tak nam drzte palce, uz mi ta moja koza velka chyba, som strasne zvedava ako to doma zvladneme, cez den sa nebojim, budem mat co robit, ale vecera a noci sa desim 😖 😖
denduška: 🙂 🙂 🙂 🙂 veľmi gratulujem ka malinkej Sarinke 😵 😵 😵 😵 😵 .
a veľmi vám všetkým želám aby ste to zvládali, veľa síl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉
olski: ja sa citim hrozne vystavena stale uz aj ked su ovela lepsie noci. To by chcelo asi tyzden lezania bez pohnutia aby sa clovek zregeneroval 😀. Mixujes stale? to je darebáčik teda, keď iné pohrýzť vie. Ja ani nepamätám dokedy som lisovala cez sitko (pri mixéri boli záchvaty- bál sa toho)...ale zrazu sa prejedol mixovaného, obedy musia byť "kúskové" teraz si prstom ukazuje zemiak, mrkva, karfiol, .....a tak dookola 😀. Ale rozok u nas nehrozi, chlieb len s medom, sunku ani syry vobec neje, takze stále kašičkujeme, neviem čo iné mu dať, pomazánky tiež nič moc- možno keby som bola vytrvalejšia, len by som ich musela robiť vnoci 😉 . Lyžičku použije tak 2x a zahodí, akože mama ty ma kŕm. To isté s farbičkami a omaľovávankou- nevie vyfarbovať, ale čmárať nebude, radšej to zahodí...
mobilo: 😀 šrobášik domov 😀 . Obdobie vzdoru- náš ešte nezjape, začína vydávať taký divný (mne teda protivný) vynucovací "plač"- začína to už skúšať na mňa....
Ozaj, konečne slnko, síce zatiaľ zubaté no konečne sa dá byť von 😉
ludmilabb: vitaj 😉 . Pre mňa je to ako balzam keď po hnusnom náročnom dni ma malý pred spaním vystíska, joooj 🙂
denduska gratulujem !!!! a neboj zvládneš to, keď si zvládla také náročné tak uvidíš, teraz s dvomi budeš mať menej roboty 😉
no matova vieš čo to je? ty kokso on normálne ako siréna zjape, zjape..vonku zase každý pozerá, že čo sa to deje..včera sme boli u naších a on si zmyslel, že chce pozerať : auta pakuju...akože ako parkujú auta a ja mu hovorím, že už ťa neudržím si u veľký..čo ten začal robiť? normálne domov sme išli, lebo ocino moj pozeral, že to čo.,,,no a potom cesta domov..ale aspoň sme nemuseli ma´t zapnuté rádio 😉
denduska a keď budeš stíhať tak nás s matovou informuj, čo nás čaká a neminie! ale iba te pekné veci 😅
Denduska 😵 , obrovska gratulacia ku Sarinke!! 🙂 zelame vsetko dobre a hodne sil!! neboj zvladnes 😉 ani nebudes vediet ako...ked musis, tak musis... 😉
My sme dnes po dlhsom case zazili Kubinove revy...on sa proste zobudi (dnes to bolo o 6 rano) a zacne revat, ale to ani neni rev....ruci zuri kope...proste z nicohonic...vobec sa neda utisit...z oci vytlacil sotva 2 slzy, a to on ked place, tak naplece cele potoky 😝 ...po polhodke ma poslal po mlieko a stichol, lahol a spal dalej do 8...no haluz, cez obed to iste. Snad to bolo len tak, aby sme nezabudli, ze aj toto kedysi bolo a podstatne dlsie, hlavne v noci... 😝
matova, je jasne ze si unavko!!! ja nie som ani tehu a su dni ked meliem z posledneho, fakt si to neviem predstavit s bruskom a tehu unavou...musite vela oddychovat baby!! ale to asi pri vasich pokladikoch moc nejde, ze??
no my stale mixujeme 😝 dost mi to vadi...ale aj dnes mi cast obedu vygrckal, ale on to robi uz aj naschval, aby som ho nechala... ☹ kludne by existoval o 1-2 jogurtoch denne, mozno ani to nie...ach jo, snad to dako vyriesime, casom...
tvoj chlapcek je zlaty, ked si tak pekne ukazuje ked papa 🙂
Kubinko dnes trhol dalsi rekord!! uz vyse pol hodky spinka, Simi uz bude tiez, tak dobru noc, hlavne pokojnuuuuu 😉
este som zabudla ahoj ludnilabb!! 🙂
mne sa zda, ze sa u nas vela veci zlepsuje, aj ked nastupuju ine...vydobijanie a presadzovanie si svojeho za kazdu cenu a i...ale vela veci, ako napr. spinkanie a kocikovanie sa u nas zlepsilo podstatne!!!! sice spinkava pri mne v posteli, ale niekedy celu noc bez mrnknutia ci zobudenie, to som predtym nepoznala...budil sa so strasidelnym revom niekolkokrat za noc...taktiez ho mozem nechat u nasich...uz si zvykaju aj oni a aj on...taktiez ide kludne s manzelom, to tiez predtym nebolo...tiez vozenie v aute 😀 !!! ziadne revy, sedka, pozera, zaspi 😀 u nas to prislo po zmene autosedacky...a tak 😉
caute baby, este u nas trva ta pekelna situacia, dnes od 3.30 do 6.30 operne arie az do prasknutia bubienkov, viete si to predstavit, chuda dieta, vysledky sterov z jedneho uska potvrdili nejaky bacil , takze kvapkame, chuda moje, to asi z toho,ze si furt vonku strhava capicu, nestiham za nim behat a natahavot mu ju naspat, papa len polievky, aj to len stavu, zase mixujeme, vyvijame sa naspat,
denduska.vela zdravia a sil tebe aj babatku, drzte sa, aj podla mna, ked ma toho clovek viac tak lepsie stiha, urcite to zvladnes
ollski: dole klobuk pred tebou ako to zvladas sdvoma certikmi, ja by som to asi nedokazala, asi som moc fajnova,
matova: drz sa, musi to byt strasne tazke, ta tehotenska unava nie je sranda a este aj taketo narocne babo
ludmilabb-bolo to o 70% lepsie, ked maly zacal chodit, fakt, o dost to mame jednoduchsie, zo dna na den je sikovnejsi, chapavejsi, uz to nie je take divoke zvieratko, ale maly cloviecik
fuuuu Renika, teda vy sa riadne dlho trapite 😖
co viem o bolestiach usiek u deti, zevraj to je jedno z najhorsich....deticky vtedy vela a tak zvlastne placu...verim, ze problem bude uz fuc a vratite sa do akych takych kolaji....teda ja za sseba mozem povedat, ze obcas mi uz vsetko lezie krkom...na "materskej 4-ty rok" ziadny extra program....no ked su krpcekovia chory, chcem aby sa nam opat vratili nase "nudne" obycajne dni, tak drzim palce, nech ste uz fit!!!
nas kubo bol tiez pred vianocami stale chory, nenormalne hnusne kasla 😝 ...pred mesiacom asi mu konecne spravili vyter z nosteka a mal tak stafylokoka..teraz je uz lepsie
🙂 ja som si to tiez nevedela predstavit s dvomi, simi bola ale ukazkove babo, aspon vtedy som si uzila kocikovanie a tak 😀 no a potom to prislo....Kubinko v celej svojej krase a vresku 😉 ale ...to ide nejako samo, mam zlatych rodicov, snazia sa pomahat 😉
dakujem ollski, no dufam, ze uz bude aj lepsie, ale hadam sme si na tento stav uz aj zvykli, trva uz tak dlho 😝 , dneska ma manzel poslal cvicit, nech trosku vypnem, bola som na pilatese, dobre to padlo, aj my sme mali stafylokoka, este ked bol novorodenec, Martin sa nam narodil na 1.sviatok vianocny, vtedy mali odborne ambulancie dovolenku, nevedeli mu spravit tie vystrenia ucha, mozgu a sono obliciek este v porodnici, tak sme s nim museli behat po nemocnici po sviatkoch, ked bolo najviac chorych, vtedy nam tam chudak chytil stafylokoka, este k tomu zlateho, dlho sme sa liecili, mal stale nadchu, ale mali sme sikovneho doktora a vylikvidoval to aj bez antibiotik. Teraz ma v usku nejakeho streptokoka viridans a pseudomonas aeruginosa, idem pozriem na nete, co su to za zvieratka, vraj nie su az take nebezpecne, no dufam.
ahojte,pridavam sa do tejto temy.aj my mame narocneho synacika 😅 ...Do 5 mesiacov v noci krasne spaval-ale nebol kojeny...v kociku prespal 2-3 hodky...ale cca od 7 mesiaca,nam v kociku nechce byt...v autosedacke tam vydrzi tak 1Okm,s deticakami sa hrat nechce,len na vstkych vrci a stipe,ci bije kazdeho...ked sa buchne a ja si ho zoberem na ruky,tak ma strasne dostipe,a hrozne to boli.ked mu clovek nieco nepovoli trsene sa o zem a reveeee...niekedy uz nevladzem...
Tiež mám doma náročné dieťa, syna, 1,5 roka... od mala bol veľmi komunikatívny a jediné, čo ho baví je ľudská prítomnosť, neustále sa mu venovanie, je schopný vyšťaviť psychicky i fyzicky štyroch ľudí.... čítala som jednú humornú radu: Ak takémuto dieťaťu kupujete ohrádku, vyskúšajte v obchode najskôr, či sa do tej ohrádky zmezstíte vy... jedine tam budete pred ním v bezpečí🙂))) Mám doštípanú a doškriabanú tvár, do nosa sa mi často zadrapí tak, že zo slizníc mi hučí krv, ale tá iskra v jeho očiach je to najkrajšie svetlo, aké som doteraz videla... akokoľvek sa snažíte toto dieťa vychovávať, vychová ono vás.... 🙂)))
Ahojte!
Ako si to tu čítam, tak aj mi máme doma náročné dieťa. Dnes som z neho už bola úplne ko. Tiež dokáže celý deň premrnčať, ked nedostane čo chce, tak je koniec. Z dennej prechádzky asi polovicu preplače na rukách. Ostatné detičky si ležkajú v kočíku, to sme mi vôbec nepoznali. Najprv sme mali koliky 4,5 mesiaca a teraz toto. Doma nevydrží sám ani minutu, keď ma dobrý deň tak sa chvíľu prehrá na podložke, ale musíme byť vedľa neho. TIež si hovorím, že či to druhé bábo ešte chceme, čo ak bude taký istý, tak to bude zaujímavé. Ale zas si hovorím, že z toho vyrastie. Myslela som, že keď začne chodiť, tak to bude lepšie, ale ako tu čítam asi ani moc nie 😒
Ahoje kocky 🙂
monka, ja si myslim, ze to by bola ina nahoda, aby ste mali aj druhe take iste 😅 !! urcite nie, kazde je ine...ja som zvedava, co budu pysat cerstve mamicky, velmi im drzim palce a dufam, ze to zvladaju, ako tak v pohode 😵
za nasho certika s anjelskou tvarickou musim povedat, ze okrem jedenia, sa revy velmi minimalizovali!! naozaj, vie prespat az na par mini zamrneni takmer celu noc, posledne dnio sa budi bez revu s usmevom na tvaricke, to je uplny balzam na dusu 😉
nasi mi zobrali na 2 dni dcerku, tak som relaxovala ako sa dalo a venovala sa Kubinkovi, bol ozaj zlaty, 2x za den som ho sla vybehat bez kocika, vypil mliecko lahol a spal, uuuuplne ukazkove babo 😀 😀 😀 s papanim bojujeme, ale to j ina kapitola...myslim, ze s vekom, aspon zatial, sa to zlepsuje...kocikovanie sme si ani my nejak neuzili, neboj urcite pri druhom 😉
Ahojte, monka, ja tiež len veľmi dúfam že to druhé bude pohodové a nepodpíšu sa na ňom moje stresy...ale ako píšeassimilate, tiež mi malý dokáže vv pár chvíľkach za deň dopriať takú neopakovateľnú lásku- keď sa pritúli alebo ma objíme...inokedy už ma zas ide roztrhnúť z toho že szále treba byť s ním a vkuse sa mu venovať...no uvidíme. Dnes sme boli v Zoo, všetky deti tam pokojne postávali v rade alebo ležali či sedeli v kočíkoch kým rodičia kúpia lístky, len toho nášho sme si pohadzovali "z ruky do ruky" a ukľudňovali, už aj poplakával, a bral nás za ruky a trhal sa dopredu obehnúť všetkých 😀 😀 😀.
Veru neviem ako donosím to naše druhé bábo, fyzicky už nejak nestačím...
mizu- ale to čo ty píšeš 😕 - toto my nepoznáme, náš malý nieje nijak agresívny, on si nejak rovesníkov ani nevšíma, skôr sa hrabe k starším deťom.
Ahojte, monka, ja tiež len veľmi dúfam že to druhé bude pohodové a nepodpíšu sa na ňom moje stresy...ale ako píšeassimilate, tiež mi malý dokáže vv pár chvíľkach za deň dopriať takú neopakovateľnú lásku- keď sa pritúli alebo ma objíme...inokedy už ma zas ide roztrhnúť z toho že szále treba byť s ním a vkuse sa mu venovať...no uvidíme. Dnes sme boli v Zoo, všetky deti tam pokojne postávali v rade alebo ležali či sedeli v kočíkoch kým rodičia kúpia lístky, len toho nášho sme si pohadzovali "z ruky do ruky" a ukľudňovali, už aj poplakával, a bral nás za ruky a trhal sa dopredu obehnúť všetkých 😀 😀 😀.
Veru neviem ako donosím to naše druhé bábo, fyzicky už nejak nestačím...
mizu- ale to čo ty píšeš 😕 - toto my nepoznáme, náš malý nieje nijak agresívny, on si nejak rovesníkov ani nevšíma, skôr sa hrabe k starším deťom.
olski- super že sa to u vas so spinkanim polepšilo 😉 . My tiež behame von bez kočíku ale aj po fľaši sa mi veľmi prehadzuje a metá po posteli- ale neviem prečo lebo je tak unavený že ani chodiť nevládze. Buď to bude zubami čo sa mu snažia už dosť dlhú dobu prerezať alebo ho bolia svaly, lebo už neviem- niekdy sa hádže aj 40minút 😢 . Najväčším naším problémom s vychádzkami je stále to že hoci už fakt vôbec nevládze, tá jeho pamäť mu nedovolí ísť domov a musí ísť všade skontrolovať kde už bol....obehať svoje trasy a potom mama nes ma 😒 , inak keď ho chcem dať dnu skôr tak chytá pred dverami záchvaty...
tak prepáčte, nejak to tu zahaprovalo a druhýkrát je tam zas to isté, len je tam navyše aj
pre olski 😉
matova,no aj nas krpec sa radsej hra so starsimi...no aj my sme boli v Zoo...a tiez ako vy...vsetky deti poslusne sedeli v kociku,len my sme vymyslali a bojovali s Jakubkom...tak sme celu zoo prebehli kozmickou rychlostou a pekne sme cupkali domov... 😒
Caute spolubojovnicky, tak uz sa nam zlepsuje situacia, uz 5 dni nemame horucku, ale spat sa nam nechce, dneska zaspal az v noci o druhej, do vtedy behal, rehotal sa a spal len do rana do osmej a bol celkom fit, boli sme aj v materskom centre aj tam srsal energiou, odkial ju berie? my s muzom sme uz skoro o siedmej vecer zaspali a on nic, v poslednom case ho uspavam 50 minut, rozmyslam nad tym, ci ho dat spat o pol hodinu neskor, ale neviem, on si to potom zase posunie. Rozmyslame aj my nad zoologickou, to bude tiez len sprint cez areal 😀
renika my sa uspávame hodinu ...a tiež som skúšala neskor a pod ale on potrebuje tu hodinu či ide skor alebo neskor buvať 😅 a ešte keď ide neskor tak to trvá niekedy aj dlhšie ...ale včera sa ho podarilo uspať manželovi taká štastná som bola, lebo som mala z toho bobky, že ked budem v nemocke ako budú spat..
no a dnes som bola na sone a to moje druhé bábenko na každom sone spinká 😉 to je dobré znamenie syn nespal nikdy on stále kopal, buntošil, už v brušku kopal vcelý deň aj noc...takže ja mám asi v brušku spachtoška 😅 joj tak sa teším
inak Renika keby som nebola tehotná tak by som ho uhojdávala ako som aj uhojdávala..za 10 minút spinkal 😉 a vobec sa na o nenaučil aleo tak...len nám to vyhovovalo mali sme večer pre seba---lebo teraz kým ho uspíme sme takí unavení..
ahojte babenky, nestiham tu vsetko citat.... no mozem povedat ze Sarinka je sice vacsi kludas ako Emmka ale v jej spolocnosti je to aj tak jedno lebo ked ta raz zacne pistat a vrieskat - myslim aj ked ma dobru naladu, tak drobec uz dospal a potom je zlyyy... no je to u nas dost pestre, ked nekrici jedna, tak druha alebo obe..akurat teraz zazracne obidve spia!!!!!!! 😎 Dnes som bola v noci sama na obe, lebo muzik sluzil, tak som spala dokopy asi hodinu...lietala som z jednej postele do druhej... Dnes pride jeho babka na vypomoc este, lebo naozaj mavam zufale chvilky, no ale ked ma potrebuje jedna, tak druha musi cakat aj ked place, lebo inak sa to neda.... 😒 Len dufam ze sa to casom utrasie... Kupila som si babysatku zo zufalstva, uz je na poste...netusim ako to uviazem, ja som drevo ale som odhodlane drevo 😀
matova neboj, donosis aj dalsie babenko, mne kazdy vravel ze potratim alebo porodim skor lebo Emmku furt vlacim na rukach, a ona je riadne macata...a nic, este mi hrozila vyvolavacka 😀
mobilo, mne Emmka vzdy spala na CTG..a aha ju 😅 ale drzim palceky nech ten tvoj je spachtos nadalej 😉
caute!
mobilo: aj my sa hojdame v hojdacom kresle od narodenia ho tak uspavam, tiez mi doteraz stacilo niekedy aj 10 minut, poobede, ked ho uspavam, tak aj staci, ale vecer,to je uz horsie, to mas super, zeaj muz ti uspava maleho, no ten nas, ked zisti, ze ho chce uspat tatino, tak mu ide z ruk vyskocit, este tak sa podda mojej mame, ked sme tam cez vikend, tak ho zvykne ona uspavat, dufam, ze ti bude babenko spinkat dobre aj mimo bruska, ten nas tiez vtedy furt vyspaval, ked som bola na 4d sone, tak mi doktor tribloval s bruchom ako s loptou, aby sa Martin zobudil, ale on sa nedal vyrusovat nicim 🙂
mobilo: mas pravdu, nebudem ten interval odkladania maleho na spanok predlzovat, len bude menej spat a bude mrchavy, aj tak to bude tolko trvat, este ked zas pride zimny cas, to uz len bude, teraz je super, ze je svetlo a dobre pocasie, cely den sme vonku, mimo jeho spanku, ale uz sa bojim toho, co budeme robit v zime, ked uz bude tma a nebude sa dat byt vonku, ked mu este aj oneskorim odchod na spanok, bude to tazke ☹
renika my hovor..my sme tiež teraz stále vonku stále, stále..okrem spania a tiež sa bojím zimy 😅 a ešte aj s miminom 😀
denduska ty píš pozitívne nech nemám stres už teraz 😀 😀 😀 Moj syn už naštastie spáva fajn v noci cez deň teraz tak hodinu ale v noci zaspí okolo 20 a ráno buva do 7- 8 raz sme spali do 8.30 ...takže čerpám spánok do zásoby...
renika moj syn nezaspal s nikým okrem mňa ani s mužom vždy mu ušiel za mnou..ale včera reku či to neskúsia nech som kludná, že keby hocičo poradia si..a podarilo sa tak som rada..
no moj syn on na sone stále vyvádzal..fakt a kopal stále, ja vykopnuté rebro on kopal cez deň aj v noci tak uvidím koľko bude kopať toto..za chvíľku už začne. už sem tam cítim šteglenie tak očakávam 😉
no a denduska neboj bude ok 😉 a v októbri ti budem závidiet ty už veľké baby Kľud a ja mrňousa 😅

fanfan 🙂 : moj maly strasne slabo papal od prikrmovania- on vlastne nechcel vobec nic len cicat-kedze sa mu na mna podarilo prisat az koncom 5 mesiaca 😀, to ked videl lyzicku take zachvaty chytal ze ....takze tazke to bolo, postupne sa rozpapal a teraz nechce papat uz len ked je chory alebo ked sa prerezavaju zuby. Chodime s nim na gastro, lebo zaostaval na vahe, aj na rehabilitaciu- hypermobil hypotonik 😀, aj na neurologiu...ci nahodou nema nieco s mozgom- teda nic nenasli, vsetko ok akurat sa uz jej nepaci ze nechce rozpravat. A on teda faaaakt nechce. on vyslovi az ked to vie povedat a neponahla sa s tym vobec....Tie vase nocne pauzy su hrozne 😝, ako zuby a ako to ide s tym kojenim?
mobilo 🙂 : no ty si teda vazne mobilo 😅, celú noc prehupat maleho na fitlopte, no ja by som to nezvladla, ale super taktika 😀.
My sa mame ponorkovo, maly mi v tychto dnoch co tu stale prsalo daval silne najavo ze sa neskutocne nudi a mne zas nervy uz tecu...dnes sme sa konecne dostali von a sice pochodoval len dve hodky ale vsade bol kde nebol za tie tri dni 😀, kosa mu nevadila, ani ze je uz vecer...nechcel ist domov 😀, chodit uz nevedel ale hracky este vsetky musel doma skontrolovat (no hlavne ze ked sa s nimi ma hrat doma tak nic)...ale vobec neodkvecol, motal sa mi po posteli este.....boli ho asi 2. neprerezany ocny zub a ten uz presvita mesiac a pol a furt sa nereze 🙄 . Noci boli uz velmi slusne, len vcera horsie. Nocnik stale 0bodov, len na citanie, a podari sa mu tam vypisat. Ja idem k dr. koncom aprila tak dufam ze vsetko bude ok. Ozaj a privykanie maleho na manzela: ziaden posun, manzel chodi domov vecer, vcera chcel od maleho pusu na dobru noc- no to bol zachvat 🙄 .
Ako sa mate vy??? 😉