icon

Názor na kúpanie hore bez

prdlosko
20. aug 2023

Ahojte práve som čítala že v španielsku povolili vstup na kupaliska hore bez.. aky je vas nazor nehanbili by ste sa? článok: https://goodnews.sk/spanielsko-zaviedlo-novy-za...

Strana
z2
maranta_leuconeura
20. aug 2023

@prdlosko tak snad kazdeho vec nie? Ked ti to vadi, nemusis tak chodit. Mne to nevadi ani sa nehanbim, plavky nosim hlavne preto, ze sa mi nechce vsade natierat opalovakom 😀

lenkakravcova
20. aug 2023

@prdlosko Podľa mňa je v tomto spoločnosť úplne psycho.
Na jednej strane sa kade tade vytrčajú ženské sexi dekolty.. Na druhej strane ak chce žena na dojčiť dieťa, pošlú ju pomaly na wc.
Lebo byt sexi môže ale kŕmiť, to fuj fuj..
Radšej by som bola keby to bolo opačne.

elmivelmi
20. aug 2023

@prdlosko Stale lepsie ako ked chodia tie chuderky do mora v burkach,zahalene od hlavy po paty..

diewcatqoo
20. aug 2023

Ved dnes aj po meste hocikde vidno baby v priesvitnych crop topoch bez podprsenky, takze akoby boli hore bez. Ja by som takto z domu nevysla a ani by som nesla hore bez na kupalisko.. ale ked ony su s tym ok, pre mna za mna, nech si chodia.

kate_cs
20. aug 2023

@prdlosko na kúpalisku by som sa hanbila, pri mori na dovolenke nie. Je to každého slobodná voľba vo ukáže na verejnosti a čo nie

lenkakravcova
20. aug 2023

@elmivelmi Keď chcú.. To je také, že jedna strana ľutuje druhú, lebo sa nechápu prečo toto niekto robí.
Ale čo sa týka praktickosti v takom prípade určite burkiny. Nie burka. 😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
viestta
20. aug 2023

Kazdy nech sa kupe v com chce. Aj ked je povolene hore bez, nie je to povinnost, takze niet co riesit.

vroni
20. aug 2023

Nevadí mi to u iných, ale ja som hanblivá.

olimuc
20. aug 2023

Kazdeho osobna vec … Ja preferujem dobrovolnu verziu burkini (plavacie tricko a pod) nie kvoli hanbeniu ale rakovina koze je svina …

manzanillaa
20. aug 2023

@prdlosko no,dobrý marketingový tah😁teraz sa tam budu muži len tak hrnut🤣🐐🐐

thoughtfulweirdo
20. aug 2023

Ja sa momentálne hore bez kúpať nemôžem, lebo dojčený syn by to pochopil ako "pi do prasknutia" 😅 ale odhalené prsia cudzích žien ma nijak nepoburujú.

petronellla87
20. aug 2023

@prdlosko u nas v meste by som nesla...v zahranici pri mori sa bezne kupem hore bez

lelelienka
20. aug 2023

Podla mna nevkusne, ale ked sa niekto potrebuje odhalit za kazdu cenu, nech sa paci ked je to povolene. Ja by som rozhodne nevyuzila, myslim si ze niektore casti tela maju zostat na verejnosti skryte.

mikadooo
20. aug 2023

@prdlosko áno, ja osobne by som sa hanbila. Môj chlap by sa vraj nehanbil.

slavomira236
20. aug 2023

@prdlosko nesla by som ma kupko naha ani na plaz. Tiez si neviem predstavit ze ma kupku by sa promenadovali bez plaviek a deti pubertaci by to ocumovali.

janinah
20. aug 2023

Je to nevkusné a nechápem k čomu dobré.Uz len to pôsobenie slnka na bradavky hoc natreté krémom nemôže byť zdravé.Osobne od opaľovania skoro celkom púšťam.mam znamienok do bludu nechcem riskovať zvrhnutie.A zrelé ženy hore bez s ovisnutymi prsiami asi nemajú doma zrkadlo.inak by sa tam nevycapili.Alebo zdravý úsudok.teraz neviem čo je horšie nemať...

wishes
20. aug 2023

urcite nie, nehodi sa to a vobec nie v pritomnosti malych deti… na to mas sukromnu zahradu alebo nudaplaz 😉

abbey1
20. aug 2023

Osobne by som sa už hore bez na verejnosti neprechádzala. Myslím, že ten kúsok plaviek tam hore na nijako neobťažuje. Myslím, že nuda pláže sú postačujúce miesto, kde sa môžu ľudia kúpať a opaľovať bez.
Bohužiaľ, doba už pokročila tak, že každý má právo. Uvidíme, kam to zájde. Však keď ma pravo hore bez, má právo aj dole bez. Či to už nie?
Kedysi sa plavky nosili len na kúpalisku a na pláži, teraz behajú v "podprsenke" po meste a je to tiež ok. Uvidíme, čo príde rokmi.
Ja už zostanem v tomto konzervatívna a pevne verím, že nebudem jediná.
Holé prsia na pláži má nepobúria, ale čestne priznám, že odvaha niektorých má pobaví. Občas i cez slzy. ;)
Hore bez si nechám doma do bazéna, keď je sused na služobke. ;)

koniarova
20. aug 2023

Ľuďom už úplne jebkoce. 🤦

hladamematku
20. aug 2023

@prdlosko keď som. Bola slobodná šla som topless terasy to a rešpektu k.muzovi nerobím

daniela2202
20. aug 2023

@prdlosko hore bez-dolu bez ... a čoskoro povolia i grupen sex ....😂😁😂😁😂👉👉👉

viestta
20. aug 2023

@daniela2202 grupak nikto nikdy nezakazal, netrebo ho vobec povolovat

daniela2202
20. aug 2023

@viestta na kúpaliskách?????

rebrambora
20. aug 2023

Ono kazdy je na nahotu inak zvyknuty uz odmala.
Ja to sice tolerujem, ale rozptyluje ma to 😀 su vyspele krajiny, kde nahota nieje absolutne zakazana, ludia ale aj tak nechodia nahi, okrem miest ako je sauna atd, to je samozrejme.
Neviem jedina tolerancia je napr. roadtrip, kde clovek vidi more, nema pri sebe plavky, skoro ziadny ludia a ide sup do vody, ale na preplnenych kupaliskach... Neviem, uz sme nejak inak nauceni.

viestta
20. aug 2023

@daniela2202 tak tam nie je dovoleny ani sex vo dvojici, aj ked v Nitre to zrejme niekto nepostrehol

victoriab
20. aug 2023

@janinah ovisnute prsia su uplne prirodzene. starnutie je prirodzene. to len my zatvarame oci a pestujeme kult mladych bezchybnych dokonalych tiel, lebo len tie su predsa esteticky pekne. to kto povedal? muzske bradavky a castokrat vacsie prsia ako zenske, nikoho nepoburuju, netreba zahalit. pri zene je vsetko nevkusne - lebo ma celulitidu, kila navyse, ovisnute prsis, mozno jeden prsnik ani nema - vsetko zahalit! nepoburovat! ach jaj...

daniela2202
20. aug 2023

@viestta tak čítaj drahá 👉👉👉 a na mňa nereaguj

viestta
20. aug 2023
aylinn
20. aug 2023

@victoriab presne o tomto sme sa bavili s mamou , akurat sme v Turecku a ležali sme pri bazéne a sú tu všelijaké telá , my nepatrime k tým čo by kritizovali keďže same mame nedostatky, ale tak som sa zamyslela že prečo sú stále kritizované a posudzované iba ženské telá? Muž môže mať aj 170kil a nikto naňho na pláži ani len škaredo nepozrie , od žien sa stále viac a viac očakáva dokonalosť , pritom ženské telo si musí prechádzať oveľa náročnejšimi vecami a procesmi ako mužské..

Strana
z2