icon

Názor na značku Miele

mimimi11
17. sep 2010

vlastníte pracku al.vysavac Miele??aká je?ste spokojní rady poprosim

Strana
z2
veronikazadana
28. apr 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@dasa71 aj ja ju uz mám asi tyzden 🙂 a je super a tiez mam na nu 10ročnú zaruku

dasa71
30. apr 2015
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@veronikazadana tak super a 10 rocna zaruka je super 🙂 mas tam cislo na servis keby daco 🙂 a kolko ta stala?

agnes9
12. máj 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

babule poradte aku znacky pracku si mam kupit aby vydrzala dlhsie ako 6 rokov?

veselamirka2
14. máj 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

@agnes9 zalezi kolko chces do nej investovat.

agnes9
15. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@veselamirka2 no ja investujem kludne aj viac pokial to bude naozaj kvalita

hena6
16. máj 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

a je fakt znacka taka podstatna?

prasiatko30
16. máj 2015

@hena6 to iste si myslela jedna moja kamoska - mali na starom byte spotrebice znacky miele - pracka, mycka. ked sa prestahovali tak sa dali nahovorit na whirlpool - zhodnotenie po skoro 6r - miele spotrebice este stale funguju na starom byte do pohody a oni uz museli volat k whirlpool pracke a mycke opravara asi pat krat a mycka je asi tak na tom zle ze cakaju kedy im skonci prdlzena zaruka - za ktoru si nastastie priplatili pri kupe a pripravuju sa na kupy novej mycky aj pracky - a asi to bude miele zase raz,

hena6
16. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@prasiatko30 ja mám doma rozne znacky a zatial vsetko funguje ale je pravda ze prácka uz dosluhuje ale vydrzala 6 rokov co sa mi zda na pracku nizsej kvality dost dobre

prasiatko30
16. máj 2015

@hena6 pri miele ale nerozprsvas o6r a ze dosluhuje to je aj15-20r bez poruchy

agnes9
25. máj 2015

@hena6 ja som si tiez myslela ze na znacke nezalezi ale rozpravala som sa s kamaratom co servisuje pracky a povedal ze je v tom velmi velky rozdiel a lacnu pracku mi neodporucil vobec

prasiatko30
25. máj 2015

@agnes9 mne stacilo ked som bola minuly rok kupovat hadicu na nas neznicitelny skoro 20r miele vysavac - akurat mu odisla hadica po 20r ale zatial este vysava a saje ako divy ani za toho boha aby sa pokazil - uz by sa zisiel aj novy len tak pre zmenu 😀 😀 😀 - a u autorizovaneho servismana bola miestnost plna whirlpool spotrebicov - ma autorizovany servis na whirlpool a miele - ale dlhe roky mal len na miele a teraz asi 2r dozadu bral aj whirlpool - sme sa smiali s muzom ze to asi preto ze pri miele nemal ani na slanu vodu 😀 😀 😀 😀

hena6
26. máj 2015

@agnes9 a ktoru znacku ti teda odporucil?

veselamirka2
27. máj 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

@agnes9 do kvalitnych spotrebicov sa oplati investovat aj my sme vybrali na zaklade odporucania servisaka

agnes9
28. máj 2015

@hena6 vybrali sme Miele je to spicka na trhu a co sa tyka servisu vraj vobec nemaju poruchy a vydrzia aj 20 rokov

hena6
29. máj 2015

@agnes9 tak taku znacku este doma nemam ale manzel o nej uvazuje

agnes9
5. jún 2015

@hena6 ja už mám aj Miele aj vysavac kvoli malej sme kupili taky co je dobry pre alergikou a ked ze mame psika tak je super 🙂

hena6
8. jún 2015

@agnes9 no my sme kupili prácku minuly tyžden 🙂 zatial som s tou znackou velmi spokojna a takú tichu pracku som este asi ani nemala 🙂

habibi78
9. jún 2015

my mame od Milele kavovar, vysavac, pracku, susicku, trubu, mikrovlnku uz neuveritelnych 9 rokov!!!!! bez jedinej opravy!! 😀 az nam je to s muzom divne, bojime sa dna ked sa to vsetko zacne kazit a odchadzat naraz a bude treba menit, lebo sak 9 rokov je 9 rokov 😀 takze ja iba odporucam 😉 😉

jarka800
10. jún 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@hena6 a kde ste ju kupovali a podla coho si vyberala? chcem susicku miele

hena6
13. jún 2015

@jarka800 my sme sa poradili so servisakom je to manzelov znami a aj podla spotreby energie a zivotnosti

zazana22
15. jún 2015
Používateľ zazana22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zazana22.

My sme si teraz prenajali cast domceku nedaleko BA a majitelia tu maju vsetko znacky Miele a som zatial spokojna hlavne s prackou a susickou je to super hlavne ak potrebujem mat hned nieco suche 🙂

agnes9
15. jún 2015

@hena6 tak to je super aj kamoska ju minule kupilaa ze dokupila aj 10 rocnu zaruku ako mame my ze vraj pre istotu 🙂

jarka800
16. jún 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@agnes9 a to je automaticky taká záruka ci treba dokupit?

prasiatko30
16. jún 2015

@agnes9 myslim si ze ste zbytocne vyhodili peniaze - kebyze sa jedna o inu znacku tak nepoviem ale miele vydrzia do pohody 10r bez ziadnej poruchy ani neviem ci to nahodou nedavaju taku zaruku z fabriky 😅 nasej uz tiahne na 13r a bol tu servisman len raz lebo som precpala pracku a volaco sa zachytilo do tesnenia a vytrhlo ho - to tesnenie co je okolo dvierok inak funguje ok a to sa onu ani moc nestaram - 😅

agnes9
17. jún 2015

@prasiatko30 nestalo to vela a hlavne bolo to vbiac menej pre istotu ked uz sme dali za nu tolke prachy tak nech je aspon servis vzdy poruke a nikdy nevies vzdy sa najde aj kazovy typ hoci pri miele to asi nie je ale nemyslim ze su to vyhodene peniaze, miela je top znacka to verim ale istota je gulomet ako sa hovori 🙂
@jarka800 my sme ju dokupili

mima300
10. apr 2016

Tak ja mám sudoku Miele a po 2 mesiacoch sa začala kazit. Opravar zo servisu Miele mi povedal, že sa to stáva aj iným nielen mne . Takze ani Miele neni 100%

mima300
10. apr 2016

Susicku

cackaa
1. dec 2016

Moja skúsenosť s práčkou MIELE je taká, že po troch rokoch používania mi odišla elektronika. Som dosť sklamaná, lebo každý hovoril o životnosti 20 rokov. Náhradný diel + servis by ma vyšli ako nová lacnejšia práčka do 500 EUR. Neviem či ide o náhodu alebo vadný kus....

Strana
z2