icon

Názory na ženy, ktoré nechcú mať deti

3. mar 2025

Natrafila som na temu, kde zena riesila svojho partnera, ktory je extremne zatazeny na sport a vykony a ze ona mu nestaci. Autorka iba medzi recou spomenula, ze on by uz mozno aj chcel deti, ale ona sa na to este neciti. Viacero zien jej tam zacalo pisat, ze pokial sa vztah neposuva smerom, deti, svadba, ze ten chlap zachvilku zdrhne za inou :D este nedavno som citala príspevok, kde dalsia zena bola zufala, ze jej partner bol odjakziva velmi aktivny, obaja sa dohodli na dietati a ten potom zistil, ze on si vlastne takto zivot s dietatom nepredstavoval a ich vztah sa otocil o 180 stupnov. Tak ma zaujíma, ze odkial tu niektore beriete taky nazor, ze pokial do vztahu nepridu deti alebo svadba, ze automaticky taky vztah skonci, lebo sa nema kde posunut. To naozaj nepoznáte pary, ktore su bezdetne a ziju naplneny zivot? Samozrejme, ze ked su dvaja ludia, ktori maju rozdielny pohlad na buducnost, ze je to pruser ale hanit zeny za to, ze sa sa necitia na dieta vam pride v pohode? A pisat im, ze chlap ti zdrhne za inou, lebo mu nedas dieta...no neviem, nepaci sa mi to. Ja sama poznam viac parov, kde chlap zdrhol po narodeni dietata, ako naopak. Tato tema sa ma dotyka, lebo ja sama som bezdetna, mam 39 a obaja s partnerom sme deti nikdy nechceli. Ale ked citam nazory, ze zena bez deti je nieco menej a moze ocakavat ze jej chlap zdrhne, tak mi to pride dost necitlive.

Strana
z5
ivik4
4. mar 2025

@kassandra25 musim Ta opravit, uz len tu na koniku vela krat zeny pisali ze keby mohli vratit cas, deti alebo dieta nemaju

kassandra25
4. mar 2025

@0silvia0 🙂, tak riesila si otázku, dost netaktne, ze ci by som vydedila vlastné dieta a za to, keby ono nemalo deti a troska sa staras do mojich. Tak nie, to nemam preco riesit a nepýtam sa ta, ci ty vydedis svoje a za co 😃. Nemam také otázky. 😁

kassandra25
4. mar 2025

@ivik4 dúfajme, ze ked toto nejaká matka napísala, ktorá bola dajme tomu nejak nahnevana z deti, alebo práce alebo sa jej stalo nieco zlé, ze potom uz onedlho, si to nemyslela. Mozu deti velakrat aj nieco vyviest, co uz dostane toho rodiča..., ale tak, je to na ňom, aby sa šlo ďalej a problem sa vyriesil. Ved ked uz clovek raz to dieta má, je to aj zodpovednost. Okrem lásky.

ivik4
4. mar 2025

@kassandra25 neviem, neriesim , to len na margo tej tvojej poslednej vety, ze nemozes hovorit za vsetkych, ani len za väcsinu, vzdy len za seba

0silvia0
4. mar 2025

@kassandra25 aha, moja otázka, či by si vydedila vlastné dieťa bola netaktná. A tvoje reči o starých dievkách sú strašne taktné. No dobre, máš asi vlastný meter čo je taktné a čo netaktné.

kassandra25
4. mar 2025

@0silvia0 jop. Nikdy som teba, neriesila, ani neriesim nejako ostatné mamicky. Poznam bezdetne zeny, ktorym nebolo prirodou nadelene, ale chceli mat. S velkym respektom a úctou, lebo to sú veci, za ktore nikto nemoze, velmi pekne som sa s nimi vzdy bavila. Poznam take, co deti nemaju, zalezi im dost na nich a nejak sa detí od zivota nedomahali a je to na nich poznat. Tu ked autorka toto zalozila a patrí k tejto odvetve, vies, co mozes s úsmevom ku tomu....., jedine ze ty mas deti a si zato rada, ze ten opacny zivot by si nechcela. Neviem, ani co si túzila precitat, mozno chcela náreky matiek, ze co by dali zato, keby nemali deti a venovali svoj zivot omnoho viac karieram, a inym zalezitostiam. A tu si neviem predstavit mat a viest takyto zdevastovany zivot vlastnym pricinením bez detí, jednej zeny.

klotildabazarik
4. mar 2025

A ked mu da decko nezdrhne?😂Zdrhne a jej ostane akurat hola rit lebo tieto "zeny" si automaticky myslia ze dala som ti decko uz spolu budeme naveky🙄, napr ja som presne ten typ chcem byť vydata a nemat deti😂ale ja som extrem😂

janinah
4. mar 2025

@ivik4 som na koni 100 rokov,ale toto som nikdy necitala,mozes dat aspon jednu temu kde to niektora matka napisala? Ze by chcela vratit cas a nemat deti...

janickacrazy
4. mar 2025

@janinah ale áno, bola tu taká téma, ja si pamätám len jednu, ale neviem, či ju nezmazali, lebo autorku tam ženy samozrejme dosť kritizovali

janinah
4. mar 2025

@janickacrazy ona pise,ze velakrat to zeny pisali,tak cakam,ze aspon jeden link mi tu da...

tiezjedna
4. mar 2025

@janinah tá téma tu bola a dokonca nedávno. A napríklad aj ja som sa vyjadrila v tom zmysle, že v ďalšom živote by som deti nechcela.

ina2405
4. mar 2025

@janinah inak toto si pamätám, pár týždňov- mesiacov dozadu tu bola taká téma a nie jedna.

ivik4
4. mar 2025

@janinah zbytocne budes cakat, ja si nevsimam zeny ktore pisu, nie si este ukladat linky a pamätat nazvy pre boha . Precitam a je
@janickacrazy jasne , bola bola a viacere

Strana
z5