Neochotná predavačka. Mám podať sťažnosť?
Dnes som mala nepríjemnosť s predavačkou, nakoľko som od nej chcela 40 plátkov šunky na chlebíčky. Odmietla mi to narátať, vraj za mnou čaká veľa ľudí a nemá čas. Povedala som jej, aby mi zavolala niekoho, kto ten čas má a drzo mi odvrkla, že možno vedúca čas má. Mám na ňu podať sťažnosť? Veľmi ma to urazilo.
@mandarinka555 este stale odratava 40 platkov sunky 😂
V utorok tie chúdence deti dostanú zadanie vypočítať váhu 40 plátkov šunky 🤦♀️
Sunka sa kraja na kusy? Hadam na gramaz.
@viestta Tiež nezvyknem celu diskusiu najmä takto dlhu citat, ale toto sa oplatilo 👏🏼👏🏼✌🏼😅
Už len ABy sa v tomto story našla aj spomínaná “neochotná” pani predavačka a mame to nakomplet 😅✌🏼 Anonymita jak lusk 😅😉
A taketo stvory travia s nasimi detmi v skole cas a spolupodielaju sa na vychove... No dakujem pekne 😔
@viestta tie kusy to bol priklad, pointa je ze sa kupuje na kusy a malokedy pocujem ze na gramaz. Z narezanych uz povacsinou.
Nabuduce sa budem obsmietat okolo lahodok a lešovať ludi, lebo ma to teraz uz zaujima 🤭🤭
No to co som si tu precital ma dosť vydesilo, ze kam az siaha ludske IQ. No zda sa mi ze nie viac ako Forest Gump. Tak asi takto:
Ad1. Je normalne ze si niekto pyta sunku, salamu, atd na kusy, pretoze aj mne sa stalo ze som to potreboval takto. Vysvetlim. Firma robila posedenie a presne sme vedeli kolko ideme robit chlebikov, jednohubiek slane sladke atd. To znamena ze žiaľ musel som si v obchode pytat 60 kolecok sunky a 60 kolecok salamy, pretoze fakt som to nevedel odhadnut vahovo.
Ad2. Je bezne ze si sam kupujem na desiatu sunku alebo salamu a tiez si pytam 3-4 kolecka sunky, pretoze neviem odhadnut vahu. Ci je to 3 alebo 5 alebo 7 dekov. Atd.
Ad3. Je bezne ze niektory ludia maju ine poziadavky a priania ako je drviva vacsina zvyknuta tak to akceptujme a respektujme.
Ad4. Su aj horsie veci ako to ci rata alebo vazi. Napr. Ked si zakaznik donekonecna nevie vybrať ze ci to alebo ono a pod.
Ad5. A co stary ludia? Ty sa tiez chudiatka niekedy nevedia rozhodnut ze co a ako, potom aj zabudnu atd. A to trva omnoho viac casu.
Ad6. Tak mile damy, respektujte priania zakaznika a jeho potrieb a nepreukazujte tu svoju modrosračnost a chytrost, pretoze je to u ohe a plytke pri takomto banalnom probleme. A ak vam to robi fakt dobre, len ako si do niekoho kopnúť tak to fakt svedci o tom ze vela z vas este nieje vyzrelych a tolerantnych a jedno jedine co vidite je len odbavit sa na niekom.
Zamyslite sa nad tym ci vam skutocne robi radost to co napisete.
Ak ano tak to potom hranici s tym IQ
@jozefshrin a autorke robilo radost nazvat predavacku ,sprostou?o to ide,ze idd pisat staznost na predavacku a pritkm sa sana sprava akk hulvat. Ja som robila v mdnsich potravinach a nebol problem tk tak nakrajat,no v takkm kaufkande,kde je casto jedna predavacka na vyrobky a aj maso (aspon u nas) je tato poziadavka nerealna.vieme aki ludia dnes su,vsetko chcu rychlo a idkasle si to predavacka
To ano. Ja som chcel poukazat na to ze v dnesnej dobe je normalne ze si pytame aj na kolečka. Neriesim suboj Zakaznik - Predavacka. Proste si myslim ze je fakt vela situacii kedy si pytame tovar a výrobky takto.
Pekny večer
@jozefshrin no teda ty s tvojim IQ, preco ta zena isla s takouto "inou" poziadavkou ked tam mala predavacka vela ludi? Preco nesla k chladiacemu pultu a nevbrala si z balenych a sama si mohla spocitat 40ks. Pracoval si niekedy v obchode?
@10zabka asi autorka 🙈🙈
@petulda333 presne to isté mi prišlo na um 😉
Už hlbšie klesnúť nevieš? Urobiť si nick "muža" na stránke pre mamičky a hneď prvé príspevky v tejto diskusii??? Tak ty veľmi múdra učiteľka teda nebudeš 🤣🤣🤣
Ja by som ti dopriala aby si stala v rade aspoň 30 ľudí pred tebou a každý by pytal šunku na kusy a ešte aj inú hrubku 🙈🙈🙈😆😆😆vtedy by si sa išla ešte len sťažovať moje nervy nezabudni si kúpiť tyčinky do uší a poprosiť predavačku nech ich prepočíta či je tam naozaj 200ks

Neverim, ze toto je realny prispevok.Niekto sa tu zabava.Dufam.