icon

Neochotná predavačka. Mám podať sťažnosť?

29. okt 2021

Dnes som mala nepríjemnosť s predavačkou, nakoľko som od nej chcela 40 plátkov šunky na chlebíčky. Odmietla mi to narátať, vraj za mnou čaká veľa ľudí a nemá čas. Povedala som jej, aby mi zavolala niekoho, kto ten čas má a drzo mi odvrkla, že možno vedúca čas má. Mám na ňu podať sťažnosť? Veľmi ma to urazilo.

pehavcek
30. okt 2021

Neverim, ze toto je realny prispevok.Niekto sa tu zabava.Dufam.

srferreira
30. okt 2021

@mandarinka555 este stale odratava 40 platkov sunky 😂

lentilkaxxx
30. okt 2021

V utorok tie chúdence deti dostanú zadanie vypočítať váhu 40 plátkov šunky 🤦‍♀️

madeline1
30. okt 2021

Sunka sa kraja na kusy? Hadam na gramaz.

viestta
Odpoveď bola odstránená
malinoismum
31. okt 2021

@viestta Tiež nezvyknem celu diskusiu najmä takto dlhu citat, ale toto sa oplatilo 👏🏼👏🏼✌🏼😅
Už len ABy sa v tomto story našla aj spomínaná “neochotná” pani predavačka a mame to nakomplet 😅✌🏼 Anonymita jak lusk 😅😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
kinderzwillinge
31. okt 2021

A taketo stvory travia s nasimi detmi v skole cas a spolupodielaju sa na vychove... No dakujem pekne 😔

jaroe
31. okt 2021

@pehavcek je to žiaľ reálny príspevok, autorku tu niekto spoznal, lebo stál za ňou v rade pri spomínanom incidente 😁

h2
31. okt 2021

@viestta Toto si určite prečítaj. Stojí to za to! 😃

3vita
31. okt 2021

@viestta áno, niekto tu písal, že stál v rade za ňou 🙈😀

pehavcek
31. okt 2021

@jaroe to nemyslis vazne 😂😂😂

klip0
31. okt 2021
viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
pehavcek
31. okt 2021

@klip0 tak to je sila.Najsmutnejsie na tom je, ze takyto ludia si zrkadlo nenastavia.Ale je mi jej luto.Predavacka s nou zazila par minut no autorka zije so sebou 24 hodin den.

lavender273
31. okt 2021

@viestta tie kusy to bol priklad, pointa je ze sa kupuje na kusy a malokedy pocujem ze na gramaz. Z narezanych uz povacsinou.
Nabuduce sa budem obsmietat okolo lahodok a lešovať ludi, lebo ma to teraz uz zaujima 🤭🤭

jozefshrin
31. okt 2021

No to co som si tu precital ma dosť vydesilo, ze kam az siaha ludske IQ. No zda sa mi ze nie viac ako Forest Gump. Tak asi takto:
Ad1. Je normalne ze si niekto pyta sunku, salamu, atd na kusy, pretoze aj mne sa stalo ze som to potreboval takto. Vysvetlim. Firma robila posedenie a presne sme vedeli kolko ideme robit chlebikov, jednohubiek slane sladke atd. To znamena ze žiaľ musel som si v obchode pytat 60 kolecok sunky a 60 kolecok salamy, pretoze fakt som to nevedel odhadnut vahovo.
Ad2. Je bezne ze si sam kupujem na desiatu sunku alebo salamu a tiez si pytam 3-4 kolecka sunky, pretoze neviem odhadnut vahu. Ci je to 3 alebo 5 alebo 7 dekov. Atd.
Ad3. Je bezne ze niektory ludia maju ine poziadavky a priania ako je drviva vacsina zvyknuta tak to akceptujme a respektujme.
Ad4. Su aj horsie veci ako to ci rata alebo vazi. Napr. Ked si zakaznik donekonecna nevie vybrať ze ci to alebo ono a pod.
Ad5. A co stary ludia? Ty sa tiez chudiatka niekedy nevedia rozhodnut ze co a ako, potom aj zabudnu atd. A to trva omnoho viac casu.
Ad6. Tak mile damy, respektujte priania zakaznika a jeho potrieb a nepreukazujte tu svoju modrosračnost a chytrost, pretoze je to u ohe a plytke pri takomto banalnom probleme. A ak vam to robi fakt dobre, len ako si do niekoho kopnúť tak to fakt svedci o tom ze vela z vas este nieje vyzrelych a tolerantnych a jedno jedine co vidite je len odbavit sa na niekom.
Zamyslite sa nad tym ci vam skutocne robi radost to co napisete.
Ak ano tak to potom hranici s tym IQ

petulda333
31. okt 2021

@jozefshrin a autorke robilo radost nazvat predavacku ,sprostou?o to ide,ze idd pisat staznost na predavacku a pritkm sa sana sprava akk hulvat. Ja som robila v mdnsich potravinach a nebol problem tk tak nakrajat,no v takkm kaufkande,kde je casto jedna predavacka na vyrobky a aj maso (aspon u nas) je tato poziadavka nerealna.vieme aki ludia dnes su,vsetko chcu rychlo a idkasle si to predavacka

jozefshrin
31. okt 2021

To ano. Ja som chcel poukazat na to ze v dnesnej dobe je normalne ze si pytame aj na kolečka. Neriesim suboj Zakaznik - Predavacka. Proste si myslim ze je fakt vela situacii kedy si pytame tovar a výrobky takto.
Pekny večer

viestta
Odpoveď bola odstránená
123andy123
31. okt 2021

@jozefshrin no teda ty s tvojim IQ, preco ta zena isla s takouto "inou" poziadavkou ked tam mala predavacka vela ludi? Preco nesla k chladiacemu pultu a nevbrala si z balenych a sama si mohla spocitat 40ks. Pracoval si niekedy v obchode?

10zabka
31. okt 2021

dievčatá, viete čo je zaujímavé? Že pán jozefshrin má na MK novootvorený, úplne prázdny profil a len 2 príspevky v diskusiách. Samozrejme, oba v tejto 😀

petulda333
31. okt 2021

@10zabka asi autorka 🙈🙈

10zabka
31. okt 2021

@petulda333 presne to isté mi prišlo na um 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
katka2602
31. okt 2021

Už hlbšie klesnúť nevieš? Urobiť si nick "muža" na stránke pre mamičky a hneď prvé príspevky v tejto diskusii??? Tak ty veľmi múdra učiteľka teda nebudeš 🤣🤣🤣

evalea
31. okt 2021

Ja by som ti dopriala aby si stala v rade aspoň 30 ľudí pred tebou a každý by pytal šunku na kusy a ešte aj inú hrubku 🙈🙈🙈😆😆😆vtedy by si sa išla ešte len sťažovať moje nervy nezabudni si kúpiť tyčinky do uší a poprosiť predavačku nech ich prepočíta či je tam naozaj 200ks