Netradičné mená
Su tu nejake maminky s detickami, ktore maju naozaj netradicne mena?
😀 😀 😀 dufam,ze sa manzelovi nieco zapaci....este ma oslovilo Natan Derner... 😀
šimon derner? Tobiáš Derner , šimonko a sára...Derneroví--- to sa mi paci ,znie to velmi pekne 🙂 😉
ahojte kamoška má Aliciu, druhá Lilianku a my teraz čakáme Jonasa(nie Jonáš) a prvého máme Olivera. 🙂 ,kamarát má ešte syna Artura 🙂
No musim sem napisat, kamaratke sa vo svajciarsku prave narodilo dievcatko Soraya 😉
Lyongirl Maxima mam momentalne vyvraneho aj ja. Som rada, ze sa paci este niekomu. Nechcem
at maximiliana ale maxima. Myslite si, ze to na matrike prejde?
Tu ich par najdete... 😉 http://www.hopital-ne.ch/general.asp/4-1-900-55...
My sme dali dcérke meno spojenim nasich mien a bolo. 🙂
weronyca - jasné, že to na matrike prejde...
veľa mamičiek tu na MK má Maxima, ja som ho mala vybratého tiež, ale osud to zariadil ináč, MM túžil po Richardovi a keďže nemohol byť pri pôrode, tak som mu spravila aspoň takto radosť a z Maxima sa v poslednej sekunde stal Richard...
ale mrzí ma to občas, že som nevybrala niečo čo sa hodí viac k Alexovi, nášmu prvorodenému synovi...
Ahojte, ja osobne mam syna s netradicnym meno Rihan 🙂 kamoska ma dcerku Aliciu Natanielu 🙂 a este budu mat syna Nataniela 🙂
Ahojte. Niektoré mená, čo ste napísali sa mi veľmi páčia. Svojim deťom by som chcela dať nejaké netradičné mená. Z tých obyčajných sa mi veľmi páči Filip a Zuzka.
Z tých neobvyklých sa mi páči: Arthur,Alžbetka Rebeka, Sára, Sofia, Elvis, Nelly a Brajen. Myslíte si, že Arthur-Filip je dobré meno?
Lussy-v zahranici je Bryan,alebo aj verzia Brian dost bezna-resp bola pred par rokmi.
Dobromila mi pripomenula ďaľšie meno, ktoré sa mi páči - Benjamín.
Potom ešte Šarlotka, Sebastián,
kocky a ake meno by sme dali chlapcekovi a dievcatku k priezvisku Kántorova,Kántor? 😕

Neviem, ale mna sa to aj s tym priezviskom velmi paci, viem ze je to meno zidovskeho povodu, tu kde zijem poznam viac chlapcov s takym menom a teraz je tu tiez tak trosku "v mode".
A este sa mi pacia LEANDER (co sa mi ale nie velmi k vasmu priezvisku hodi), aj MATEO je pekne, aj FILIP tu PHILIP, LEO - LEONARD je kopec krasnych mien, prajem stastny vyber 😉