icon

Niekto si zamkol bicykel o môj bicykel. Čo teraz?

23. júl 2024

Ahojte, co robit v takom pripade? Volat rovno mestskych? Manzel sa nevie vratit z prace, lebo si niekto zamkol bicykel o jeho bicykel. S vratnickou pozerali zaznam a vedia, kto to bol, ale budova je to velka, netusia, kde konkretne ten clovek pracuje.

cacianka
23. júl 2024

Ešte poznámka: nabudúce keď uvidí jej bicykel, nech ho rozmontuje na drobné kúsky... Aby žienka mohla skladať svoju verziu Lega 🤪😉😇
Irónia 👋

unicornlady
24. júl 2024

Som zvedavá, kedy ju znova stretne. Keď sú v jednej budove.

cherrystone
25. júl 2024

po stvrtej strane komentarov mozem len prehlasit, ze normalne lutujem, tu zensku, co to zamkla. je zrejme, ze to neurobila naschval, ale riesi sa to tu ako keby mu minimalne prerezala gumy. fakt sa tu odbavujete na nej ako keby neviem, co stalo. som v uzase, ako ste sa opustili, nadavate jej hoci ste tam ani neboli a ani jednej sa to netyka. fujky dievcata.

lenkakravcova
25. júl 2024

Človek urobí aj väčšiu blbosť neúmyselne. Nevieme, či nebola prepracovaná, či nemala nejakú tragédiu v rodine. Čítala som podobný príbeh a muž, ktory omylom niekoho poškodil v ten deň stratil svoju manželku. Možno bola fakt blbá a arogantná a preto prešla do protiútoku, ale ktovie teda prečo to prvotne neúmyselne takto zamotala. Asi netreba súdiť ak ju nepoznáme a nevieme o čo presne šlo, či sa jej v ten deň niečo nestalo. Myslím, že na to mal brať trochu ohľad aj manžel autorky, keď sa ta žena začala ospravedlňovať a nehrotit situáciu.

hederamonstera
25. júl 2024

@cherrystone mna to uz neprekvapuje. Ja som tak raz nechtiac zaparkovala vedla auta na parkovisku, proste podla neho som parkovala, zatemnenie mozgu a kedze on parkoval cez dve parkovacie miesta (park.ciaru mal pod sebou), tak aj ja som tak dementne zaparkovala a odisla do prace, on medzitym odisiel a ja ked som sla poobede domov, tak som si nasla 4 papiere za stieracom aka som p*ca, k*rva, mam skapat a pod. Len pre toto. Normalne mi bolo do placu, ze aky hnev za taku blbost, ze ludia si normalne dali ten cas vytiahnut papier a pero a nechat mi taketo vzkazy.

autor
25. júl 2024

@lenkakravcova A ako hrotil situaciu? Len sa jej spytal ci sa jej dobre caka a ci si tak chce pockat este 2 hodiny. O 16tej koncil v praci a domov dosiel o 19tej. Vyborne na tom slnku 3 hodiny, ze? Stat sa to moze kazdemu, islo skor o jej reakciu, ze ju to ani nemrzelo nejak.

autor
25. júl 2024

@hederamonstera Ale moj manzel jej nijako nevynadal, ani na nu nekrical, ani od nej nechcel preplatit tie 3 hodiny. To je trosku rozdiel.

hederamonstera
25. júl 2024

Vsak ja nevravim nic o tvojom manzelovi, to bol komentar o tom, ze ma uz neprekvapuju take hnusne reakcie ako su tu.

Inak obciansky by som si ani ja nenechala odfotit, to bola dost blba poziadavka
A nemrzelo? Vsak sa ospravedlnila a este mu chcela zaplatit

autor
25. júl 2024

@hederamonstera A ked dojde manzelovi preplatit neopravneny vyjazd? Ma to on zaplatit ano?

hederamonstera
25. júl 2024

A to si on preco neporiesil s policajtmi na mieste?

autor
25. júl 2024

@hederamonstera Lebo prisli policajti a povedali mu, ze co oni s tym, ze naco ich volal. Ze mu nijako nepomozu a nie je na to ani ziaden paragraf. Dotycna sa neozvala aj ked policajti presli vsetky kancelarie. A zjavne o nich vedela, kedze nepovedala ani pol slova, ze aki policajti alebo ze o nicom nevie. Takze ju nenasli a odisli a jemu povedali nech si poradi sam.

hederamonstera
25. júl 2024

Nic mu nepride, neboj sa. Nechapem, ked ich volal, sa ho nepytali na dovod? Ale to uz je fuk. Taketo veci sa v zivote stavaju, netreba to tak prezivat
Ja by som v tejto situacii teda policajtov vobec neriesila😀

autor
25. júl 2024

@hederamonstera Snad nie, ale co ak. Treba mat poistku. Nevie, co od tych policajtov cakat, kedze prisli a povedali, ze ale ved bicykel nema spz, ako maju vediet koho je 🙈 No jak u debilov. Verim, ze nam nepride zaplatit vyjazd, ale tak nikdy nevies, ako to vyhodnotia. My sme na to uz aj zabudli a viac sme to neriesili, ale vybehlo mi tu na MK upozornenie, tak reagujem. My sme sa viac k tomu nevracali.

autor
25. júl 2024

@hederamonstera A co by si robila? Noze prezrad 🙂

hederamonstera
25. júl 2024

Netusim, hladala osobu, cakala, dobry napad bol nechat cislo a pripnut bike a ist si domov inak. Ale uz je to jedno nie?

autor
25. júl 2024

@hederamonstera Po vojne je kazdy general, ze 😉

oxiba
25. júl 2024

Mne sa stalo to iste 😜
Rozpravam to uz ako zazitok o tom, aki su niektori ludia blbi. Moje riesenie bolo, ze som vosla do nakup.centra a akosi sa mi podarilo tipnut spravnu pani, kt.si pripla vo velkom, inak uplne prazdnom stojane (mal asi 1,5m sirku, bol tam len moj bicykel), pripla svoj bicykel o moj.
Ked som ju nasla, tak som ju slusne poziadala nech si ho ide odopnut, lebo chcem odist. Zlaty klinec bol, ze namiesto toho, aby sa ospravedlnila, tak sa odula, ze som ju mala krajsie poprosit, aby si ho odomkla a pustila ma k mojmu bicyklu. Ludia su rozni a poniektori obzvlast svihli.

marca12
25. júl 2024

@hederamonstera Toto vie aj mna nastvat,ak niekto zle zaparkuje a ostatni dementi parkuju vedla neho a zaberaju dalsie miesta. Mna nezaujima,ci v tom case mal niekto zatemnenie mysle. Mna to nastve,ponadavam si v duchu a idem prec.

sundew
25. júl 2024

V Holandsku sa takym štýlom kradnú bicykle 😬 isto preťať zámok a bicykel vziat…a nech zoberie aj jej,ved v podstate mu ho darovala 😂😂

hederamonstera
25. júl 2024

Ty si sa pytala ze?

janababana
25. júl 2024

Celkom ma desi predstava, ze vidia na kamere kto vosiel ale nevedia sa dopatrat ktora osoba to je a kde presne v zdielanej budove robi…

pauluska20
25. júl 2024

No fuj, aké ste všetky nepríjemné, nečudujem sa, že to tu v tejto krajine vyzerá tak, ako vyzerá, všetci mrzutí, nepríjemní, frustrovaní, nadávajú a všetci sú vlastne presvedčení, že, áno, práve ja mam na to právo, lebo ten a ten mi pokazil deň a ten a ten mi spravil to a to. Však jej mal zamknúť bicykel tiež, nechať tam svoje číslo, nech mu zavolá, ak chcel počuť od nej vysvetlenie a ospravedlnenie. A ak bol hladný mohol si ísť kúpiť niečo najesť a sadnúť na MHD, ísť domov, preboha existuje milión možnosti, ako sa zariadiť, nemal žiadne iné povinnosti len ísť domov, z toho čo píšete...všetko sa dá vyriešiť aj inak ako hundrať a urážať, milé dámy.
A želám vám, aby sa nabudúce vám nestala nejaká podobná nepríjemná situácia a aby sa vám to neoplatilo rovnakou mincou, keď vám bude niekto nadávať do kráv...milé dámy.......

any_soj
25. júl 2024

Som rada, ze to dopadlo dobre, ja len zo zvedavosti mam otazku - nemate auto? Ak chodi bicyklom do prace, tak to asi nie je velmi daleko, tak ze preco si pre neho nesla autom, a po bicykel by ste sa vratili vecer?

lienka9
26. júl 2024

Starala som sa o budovu,kde pracuje 3000 ludi,stalo sa nam nieco podobne a proste tam clovek bicykel nechal do dalsieho dna..isiel domov bez neho,kedze sme sa nedopatrali k majitelovi..sa divim,ze za toto policajti prisli a este hladali po kancelariach..ja by som dala zaplatit vyjazd, ale skor tvojmu muzovi,lebo toto podla mna naozaj nepatri na policajtov.mal im este podakovat za snahu..kancelarie si mal obehat sam,ked tak potreboval bike.pride mi to naozaj ako samostartovanie,ked tak chcem ist domov tak idem a neriesim 2 hodiny,najma ak evidentne mohol ist mhd.chapem,ak nema iny pristup,ale zas riesit to ako kauzu sveta.ja by som sa tiez ospravedlnila, ale aby si chcel fotit niekto moj OP,zato,ze som omylom zamkla bicykel tak to nie.najma ked poliacjti uznali,ze nemaju to preco riesit..

oskvarka
26. júl 2024

@any_soj ludia bezne chodia na bicykli 10-15 km do prace.. teda mozno je na Slovensku "bezne" trochu silne slovo... je to zdravsie a ekologickejsie ako chodit autom aj ak ho mam..

bluka2
26. júl 2024

Tiež som prekvapená, čo tu píšete. Asi nechodíte bežne na bicykli? Tu my kde chodime na bicykli každý den, nepoznám ešte nikoho komu by sa toto ešte nestalo. Proste človek automaticky zamkne, keď sa ponáhľa a keď je tam viac bicyklov na kope. Ja si na to dávam pozor, lebo viem, že sa to stane celkom ľahko. Normálny človek zoberie city bike, počká chvíľu, ak sa jedna o čas pri konci pracovnej doby pri pracovnej budove a nemá nič urgentne potom. jasne, že je to neprijemne… ale vidieť z toho zlý úmysel namiesto chyby, zamykat ten bicykel, wow, krásna spoločnosť

rooberta
26. júl 2024

Tie ktore ju tu obhajujete aj vy ste rovnake egoistky ako ta pani? Lebo tu uz nejde o to, ze zamkla bicykel o druhy bicykel, ale o jej reakciu. Jednak cusala jak vos pod chrastou, ked ju policajti hladali v budove (rozpravku o tom ako akurat bola cikat alebo fajcila na balkone si odpustime). Druhak, ked policajti odisli, dalej s vedomim, ze dole preslapuje nejaky zufalec a nevie sa dostat domov kvoli nej, si v klude pracovala a racilo sa jej zist dole, az ked jej padla. A po tom vsetkom sa este ona rozculila, ze jej pan zamkol bicykel. Ked toto je pre vas normalne tak ja uz neviem. Pre mna vrchol drzosti.

katarinka289
26. júl 2024

To nemyslíš vážne. V škole si skolnik poradil. Zámok prestrihol a druhý bicykel uložil do skladu.

oskvarka
26. júl 2024

@rooberta tiez si myslim ze sa pani zatajovala aby nebola za "trapku" a myslela si ze potom len tak odide lebo ved doticneho urcite prejde trpezlivost .. dobre to pan vyriesil aspon ma pani poucenie..

ibrunova
26. júl 2024

Žiadny neoprávnený výjazd to nebol. Ale nebol to ani priestupok, proste sa baba pomýlila. Áno, tiež by ma to nepotešilo, ale všetci sú zdraví, živí, nikto neutrpel ujmu, okrem cesta 🤭 Asi by bolo spravodlivé vypočuť si aj druhú stranu, lebo najjednoduchšie je napísať, že ešte bola drzá.. Bola to nepríjemnosť, ale aj omnoho horšie veci sa stávajú, chlap od hladu neumrel, ani slnko mu neublížilo.. ❤️