Nová vláda - ako to prežiť?
vsetci ludia dobrej vole, ako sa budete snazit udrzat mentalne zdravie pri novej vlade? ako sa da zmierit s tym, ze minimalne dalsie 4 roky sa tu bude krivit pravo, rozkradat, rozhadzovat a ze to tu bude vsetko moralne aj ekonomicky degradovat? uplne zabite 4 roky, dalsie dva kroky dozadu po malom kroku dopredu, opice uz toto maju davno za sebou... ja fakt neviem, ci ma clovek radsej kaslat na veci verejne... poradte. a nie, na nejaky "alternativny nazor" naozaj nie som zvedava, to uz aj algroritmy socialnych sieti pochopili, ze mi nemaju ponukat somariny.
Celkom slusne si zhodnotila uplynulé štyri roky 👏
@stevvvka niekto nepochopil o com je demokracia. Tak ako my si demokratický môžeme tvrdiť co len chceme, tak sa oni môžu demokraticky rozhodnúť nás vylúčiť zo svojho združenie. Ci ty keď ti tvoja kamarátka bude nadávať na tvojho manžela ci deti a povie ti, ze nemáš právo niečo riesit, ze je to jej názor a máš sa ho naučiť akceptovať, tak podľa teba by si ju mala akceptovať a naďalej sa s ňou baviť a fungovať akoby nič?
@leadan kedy kto vám dal viac ako Matovič? Učiteľom zvýšil platy o 25%, najviac doteraz! Zdravotným sestrám, záchranárom, dôchodcom, rodinám s deťmi! Energie ste platili najnižšie z európskych štátov, v ČR si vlasy trhali pre vysoké ceny elektriny, u nás ani tolko vďaky za to. Počas covidu šli obrovské peniaze na zamestnancov, sby neprišli o miesto a na ich platy, hoci sedeli doma a nechodili do práce. A Fico prvé čo, zvyšuje zdravotné odvody, dane a 900poplatkov na úradoch.
@aaaa1111 čo je to za blbosť. Veď volby 2020 zmenili hodne. Vyšetrovali sa politici, na ktorých by inak nikdy neprišlo.
Učitelia, zdravotné sestry, rodiny vám povedia, ako sa im zmenili platy vďaka vláde OĽaNO.
kedy kto vám dal viac ako Matovič? Učiteľom zvýšil platy o 25%, najviac doteraz! Zdravotným sestrám, záchranárom, dôchodcom, rodinám s deťmi! Energie ste platili najnižšie z európskych štátov, v ČR si vlasy trhali pre vysoké ceny elektriny, u nás ani tolko vďaky za to. Počas covidu šli obrovské peniaze na zamestnancov, sby neprišli o miesto a na ich platy, hoci sedeli doma a nechodili do práce. A Fico prvé čo, zvyšuje zdravotné odvody, dane a 900poplatkov na úradoch.
@maminaria ako nehnevaj sa, ty si mala čo z matematiky? Si myslíš, že Matovič tie peniaze vyčaroval, či vytlačil na domácej tlačiarnicke? Ten človek za tri roky tak extrémne túto krajinu zadlžil, ako to ini nedokázali za desiatky rokov, totálne na prach zdevastoval verejné financie a následky toho budú negatívne pociťovať ešte tvoje deti. Ešte jedno volebne obdobie v tomto štýle a museli by nás zachraňovať ako Grécko a nechcela by si byť v koži bežných Gréckov v tom čase... A to nehovorím o tom, že "vďaka" tomu, že ti jednou rukou pridal ti druhou rukou vytiahol peniaze z vrecka, pozri si ako v desiatkach percent stúpli rôzne poplatky samosprávam, ktoré si Matovicovo besnenie odniesli najviac. Čerešničku na torte sme mali v podobe jeho vyložené psychopatickeho a neskutocne arogantného správania, neodbornost vo všetkých rezortoch level 100. Chvalabohu tento človek je už politickou mŕtvolou a nebyť toho, že klamal cigánov na spôsob "šmejdov" tento rytier v žiarivej zbroji bojujúci proti korupcii 😅 už vôbec by teraz nebliakal v parlamente.
@luuubik len rozdiel je v tom,že matovic dal peniaze ľuďom, kdezto ficovci strkaju milióny na vlastné účty...a zadlzuju nás tiež a nie málo...
Žiadna vláda by to cez covid nemala ľahké a ja stále ako zdravotník tvrdím,že matovic svojim hoc nepopularnym konaním zachránil mnoho životov.
@janinah hej, hej, ak myslíš tými ľuďmi, ktorým dal peniaze napríklad aj kamošov z "noname" firmičky trnavskej, ktorá to tu mala pod palcom počas pandemie, tak hej, takým dal peniaze... Matovič zachránil mnoho životov? Najvyšši počet úmrtí na covid široko-daleko (neviem, či sme istý čas neboli aj prví na svete v prepočte na počet obyvateľov), ďaleko viac ako v krajinách, kde nemali žiadne jeho geniálne "atomofky" ? Rešpektujem tvoj názor, ale ja mám úplne iný a chvalabohu, že už tohto pána netreba riešiť, už bude len ticho smrdieť v opozícii, kde od neho tiež každý bočí a praktický je tam v izolácii ako bizardnosť, ktorú tam dostal volebný podvod.
@luuubik pozri si napr. 1.vlnu covidu u nás a v takom Taliansku....alebo financne prilepsenie zdr.sestier,ucitelov,matiek na nekonecnych pandemickych prispevkoch,podpora malých podnikatelov atd atd ...aj ked taka loteria bola somarina,to uznavam...ok,nepotrebujem nikoho presviedčať ani na to nemam čas, máš právo si myslieť co chceš
@aaaa1111 toto som tu raz napísala 🤣 a aj komenty múdre mala

@mima1608 V Nemecku sú polovičné ceny? Netrep! Možno tak niektoré potraviny a drogéria. Za bývanie, elektrinu, služby tam platia niekoľkonásobne viac ako my tu