icon

Nová vláda - ako to prežiť?

10. okt 2023

vsetci ludia dobrej vole, ako sa budete snazit udrzat mentalne zdravie pri novej vlade? ako sa da zmierit s tym, ze minimalne dalsie 4 roky sa tu bude krivit pravo, rozkradat, rozhadzovat a ze to tu bude vsetko moralne aj ekonomicky degradovat? uplne zabite 4 roky, dalsie dva kroky dozadu po malom kroku dopredu, opice uz toto maju davno za sebou... ja fakt neviem, ci ma clovek radsej kaslat na veci verejne... poradte. a nie, na nejaky "alternativny nazor" naozaj nie som zvedava, to uz aj algroritmy socialnych sieti pochopili, ze mi nemaju ponukat somariny.

Strana
777januska777
10. okt 2023

Tak ja si myslím, ze to bude ešte zaujímave. Ja som aj dúfala, že bude ps nakoniec, ale teraz som rada, že nie. Keďže svet je v kríze ešte stále a nech si Fico spapa tu svoju polievku co si vlastnou nenávisťou uvaril. Jedine ma hnevá fakt, len to, že sa z toho dostane a ze ho už nikto nikdy nezavrie.

alica2202
10. okt 2023

Mam strasne nervy. A nesiem to tazko. Bojim sa, co za veci sa tu zacnu diat a co tu po sebe ta zberba zanecha...

aaaa1111
10. okt 2023

vies, ked sa od vsetkeho odosobnis a pozries sa na veci s nadhladom, tak ti musi byt jasne, ze volby nic nezmenia. je jedno, kto tam je, ludia su vzdy na poslednom mieste. ak by volby dokazali nieco zmenit, tak by uz davno bolo zakazane ludom volit...

babovka2321
10. okt 2023

Na jednej strane - ano, je to tragedia. Na druhej strane - kedy nebola? Ktora vlada bola dobra? Takze budem zit dalej ako doteraz. Nebudem si zneprijemnovat zivot niecim, co neovplyvnim.

ciernysokol
10. okt 2023

@aaaa1111 lepsie si to napisat nemohol.presne vystihnute,najma posledna veta.

alenamihal
10. okt 2023

Nikto im negarantuje plne 4roky....neboj opozicia a vela ludi im bude dychat na krk haha
je tu ina generacia ,ktora sa neda rozkradat ...az na to sudnictvo...co ja som zvedava,co vsetko dokaze Pelle,ked sa hlasi viac za zapad ako vychod..bude tam este veselo...a trapos Danko bude len vyuzivany a on bude taky pako tam=sedlak...

fineta
10. okt 2023

Úplne Ťa chápem, milá autorka, sú to hrozné stavy bezmocnosti. Prežila som také, možno ešte aj horšie, v roku 2020. Sedela som celú volebnú noc na gauči pár dní pred pôrodom a teda v kombinácii s hormónmi to bol masaker. Som šťastná, že tá hrôza neschopnej vlády je minulosťou. 🙏🙏🙏

zuzanockamt
10. okt 2023

Ja si myslím, že po vláde, ktorá vládla v 2020 - 2023 už sme schopní prežiť ozaj všetko a všetkých.

andreakotesova
10. okt 2023

Už len predstava Kuffovcov na čele školstva... 🤢🤮

alenamihal
10. okt 2023

@fineta zase ta minula vlada nebola az taka zla...mala tazke obdobie ,ale kto je na vine je len matovic a Sulik...boli tam aj dobri ministri ,co rozbehli veci a teraz sa to totalne vsetko stopne a nepohneme sa nikde...

januska12323
10. okt 2023

Keď si prežila idiota na čele vlády prežiješ aj mafiána.

viestta
10. okt 2023

Dnes mi brat napisal, ze nova vlada je horsia nez akakakolvek zivelna pohroma od Zahorskej Vsi pocnuc Novou Sedlicou konciac. A, zial, musim s nim suhlasit.

777januska777
10. okt 2023

Inak dúfam, že tie co vládu obviňovali z covidu a vojny na Ukrajine, budú rovnako brat aj Ficovu vládu. Teda ze Fico môže za zemetrasenie na východe, môže za vojnu v Izraeli a uvidíme co počas jeho vlády ešte príde.

andreakotesova
10. okt 2023

@januska12323 len voľakedy sme mali idiota aj mafiána v jednom.... a história sa opakuje. Žiaľ...

tehotna40
10. okt 2023

Budeme žiť, tak isto ako sme žili doteraz. Je úplne jedno kto tam je, každý na ľudí kasle 😀 každému ide o vlastný zadok. To sa tu akože 3 roky teraz nekrivilo právo? Nerozkradalo? Alebo PS by to nerobilo? Na Slovensku je súdna mafia a je jedno kto je alebo nieje pri moci... čím si nezastavam hranolka ani nikoho iného, len môj názor...

viestta
10. okt 2023

@andreakotesova alebo JUDr. Kapitan na kresle ministra spravodlivosti...

fineta
10. okt 2023

@alenamihal netvrdím, že je na vine len Matovič. Bolo ich tam oveľa viac. Jednoducho nepresvedčili. Celú kampaň si stavali na nenávisti voči Smeru aj pred voľbami v roku 2020, to boli ich limity. Išli stále to isté ako obohratá platňa, až to prestalo ľudí baviť pocuvat. Chceli riešenia. Bohužiaľ, tie ponúknuť nemohli, bolo to nad ich potenciál. Potom chceli opakovať model po Ficovi a Pellegrinim, len im to s tými Demokratmi akosi nevyšlo. Heger s Nagyom si publikum nedokázali ničím získať. 🙆‍♀️

milanemila
10. okt 2023

No ostava nam verit, ze sa pribrzdenci, kt este stale veria na ficove istoty a ako im on pomoze s ich situaciou za tie 4 roky spamataju a nabuduce volby ostanu radsej doma pozerat telenovelu alebo sediet v krcme 🤷🏼‍♀️
Ludia, kt sa teraz dari dobre, tak to preziju, lebo mame tu aj sukromne zdravotnictvo, skolstvo atd. Ak by mal byt Kuffa minister skolstva, tak amen tma, ten napacha viac skody ako ked si fico pozastavi alebo zrusi trestne stihania svojim kumpanom.

januska12323
10. okt 2023

@andreakotesova čo ti poviem, bude ako nebolo 😁

alana1
10. okt 2023

toto je skutocny obraz toho, aki ludia ziju na Slovensku :(

ahhola
10. okt 2023

@tehotna40 nie, sväté PS zo Zorou Jaurovou😃 z gympla zo slávnym študentom hodalom..(.ta, co nevedela zaťať o vzniku 1.republiky,lebo nememoruje..🙃. 5g bieleho, ten, co robil poskoka Zalovi, stefunko, co ma za ušami, nenávistna ireneja, títo ľudia by nás fakt vytrhli... S. Petrík, co by kojila pri hlasovaní... 😃)

Študent bratislavského protestanského Bilingválneho gymnázia C. S. Lewisa Emil Hodál pravidelne navštevoval minimálne dve pronárodne zamerané facebookové skupiny s počtom okolo 80-tisíc ľudí a uverejňoval v nich nenávistné statusy, v ktorých prezentoval svoj zvrátený pohľad na spoločnosť a urážlivo hodnotil ich vlastenecky orientovaných členov. Informuje portál napalete.sk.

“Ja neverím tomu, akí hlúpi a nevzdelaní sú ľudia v tejto skupine. Nič neviete, ste neúspešní, a tak za svoje smutné životy viníte Ameriku, EÚ, mimovládky, aktérov, ktorí sa vaše životy snažia zlepšovať. Žijete v dierach, obliekate sa ako opice a jete veci, ktoré my bohatí dávame prasatám. Tak sa všetci radšej zabite, aby vaše hlúpe deti nemuseli robiť hanbu slušným a vzdelaným ľuďom.

Za to, že žijete životy, ktoré sú horšie ako smrť, si môžete len vy sami. Vďaka Sorosovi a Denníku N má moja rodina super život, tak sa v mimovládkach zamestnajte aj vy!!!” napísal predčasom s neuveriteľnou dávkou arogancie Hodál v jednom zo svojich príspevkov v skupine “Slovenský národ, spamätaj sa!“.

janinah
10. okt 2023

Verím.ze sa budú žrat.až sa zožeru .A že ľudia pochopia čo je to za mafiu.Ale asi ozaj musí nastúpiť nová generácia a biť sa za seba a svoje deti.Pojdem do dôchodku a už ozaj šetrím ako viem.nebude to med lízať.Najmladsi zmaturuje a ide do sveta.najstarsia tam už je.Čo bude ozaj zle je zdravotnictvo.nedostaneme sa ku kvalitnej starostlivosti ani toľko ako doteraz.

domkakvet
10. okt 2023

Ziadna vlada za teba nezarobi peniaze a nepojde za teba do prace, kradlo sa vzdy a vzdy bude

lucia851
Odpoveď bola odstránená
ninka297
Odpoveď bola odstránená
martinka13
10. okt 2023

V nedeľu ráno po voľbách som povedala, ze minimálne počas vlády týchto zlodejov nebudem pozerať, počúvať a ani čítať žiadne domáce politické správy. Nechcem nič vedieť. Budem si hrabkať na svojom piesočku. Verím, ze sa deti dostanú do škôl v zahraničí, všetko predáme a balíme. Z tohto štátu vďaka svojim obyvateľom nič dobré nikdy nebude.....

aalt
10. okt 2023

Nebojte, moze byt aj horsie. O par mesiacov mame prezidentske volby.

lenka_vi1
10. okt 2023

Počas troch rokov Matovicovej vlády si bola mentálne zdravšia? Odorove lego kocky podporované progresivcami sa ti páčia viac? Odpovedz si sama.

viestta
10. okt 2023

@lucia851 a kto nevolil Smero-Hlas ani PS je co? Len by ma to zaujimalo

martinkatinka
10. okt 2023

Mna vlada ani parlament nezivi. Vlasy si kvoli nim trhat nebudem. A ci bolo cosi ine lepsie, horsie, tazko povedat.

Strana