Nový reklamný pútač - príliš silná káva
Nový reklamný pútač /vitráž/ Divadla P. O. Hviezdoslava v BA na sezónu 2023/2024 - hlúčik ľudí, odrezaná Štúrova hlava a preškrtnutý tradičný slovanský dvojkríž pod dúhovou a ukrajinskou vlajkou - nazvali "strašiaky minulosti, ktoré sa snažia zatemniť budúcnosť."
Nie je to už príliš silná káva?
Daj aspon fotku , drviva vacsina ludi nevie o com...
ked nerozoznas Stura od Hviezdoslava, vtedy si pravy narodniar 🤦🏼♀️ a gardisticky dvojkriz komentovat hadam netreba....
..ja, že si si zaliala silnú kávu a pýtaš sa, či Ťa z nej nevyklopí 😀
Teda podľa názvu,kým som rozklikla diskusiu
@miskakyska tiež som myslela že jej prišlo zle po káve...
@anjelicek26 tiež si myslím že foto by vysvetlilo o čo vlastne ide...
A aky je problem? Len to odraza, co sa aktualne deje okolo nas.
Alebo ked sa to deje je jedna vec a vidiet to cele na jednej kope uz druha?
Tu je obrazok
Podľa mňa tým chceli ukázať, že sa budú venovať všetkým temam, čo sa momentálne okolo nás deju. Už keď sa k tomu vyjadruje pripečená Tabak, tak to bude dobra sezona.🤣🤣🤣 Autorka, ty tiez nebudes najostrejsia ceruzka...ze slovansky dvojkriz.🤣🤣 Potom idu k volbam ludia, co nemaju potuchy o historii a ani z pritomnosti vela nechapu.
@anjelicek26
@deti95060810 Veď je to už všade, je toho plný net.
akože v čom to ma byt podla teba silna kava ? Podla mna je silna kava ze niekto zakruzkuje vo volbach Romanu Tabak alebo Blahu,alebo Uhrika atď…
Tradicny slovansky svojkriz vidis kde?
Ja tam vidim oficialne uznany fasisticky symbol Hlinkovej gardy.
"Štátny znak SR tvorí na ranogotickom štíte dvojitý kríž vztýčený na vyvýšenom vŕšku."
Ak niekto nerozozná Štúrovu hlavu od viezdoslavovej, je to jeho problém.
Trosku si tie symboly poplietla...
ved ty pises o Sturovi 😂 ten tam nie je ani nahodou...
Jaaj, žena 😢 múdra chceš byť ale si len za hlúpu.
Ak nerozoznaš slovenský dvojkríž od fašistického symbolu a Hviezdoslava od Štúra tak mi ťa je fakt ľúto.
Slovenský dvojitý kríž má vždy horné ramená kratšie ale dvojkríž Hlinkovej gardy nemá horné ramená kratšie.
@zuzanockamt tak ja som v praci, akurat mam obednu pauzu... kazdopadne zvlastne skombinovane motivy.
@zuzanockamt možno máš pravdu že je toho plný net , len ja som prišla len teraz ....
Autorka, očividne nepoznáš štátny znak svojej vlastnej krajiny čo je teda mega hanba … a o tom že nerozoznáš Hviezdoslava a Štúra už ani nehovorím, ty “národovec” 🤣🤦🏽♀️
To čo je zobrazené na vitráži nie je štátny znak Slovenskej republiky, v ktorej žiješ.
@deti95060810 Tak nemyslela som netom len MK, sledujem dianie na našej politickej a kultúrnej scéne na iných weboch.
Autorka....to nie je slovenský dvojkríž,ale gardisticky kríž,ktorý používa aj Kotleba v logu svojej strany.
@anjelicek26 Je to staré už niekoľko dní.
Ako som sa práve dozvedela, vitráž bude pre nevhodné asociácie stiahnutá.
niekoľko dní? tak asi som prehliadla...😉
@autor.....môžem poprosiť zdroj odkiaľ máš info o stiahnutí?
Interný zdroj.
Hlasy v hlave povedali, ci? :D
@autor...interný zdroj? Kto? P.Simkovicova ,ktorá podobne ako ty,nevie rozoznať Štúra?
Autorka prosím ťa,nesir hoaxy a svoju vlastnú nevzdelanost.

moc som nepochopila čo si chcela napísať...