icon

Odídené užívateľky

28. sep 2021

Hlavne tu každá vzýva evittam, ale pamätáte si na nick maminuska? Alebo napríklad vzápätí po vulgárnej hádke zrušila svoj účet nepríjemná leuchtturm... chýba vám tu niektorý nick?

Strana
z3
janetinka27
28. sep 2021

zivot ide dalej. ale viem, ze evittam aj radila

veverickav
28. sep 2021

😄🤦‍♀️

miskakyska
28. sep 2021

...ty si ktorá zo spomenutých..?🤔😄
Evita bola drzá jak opica,koledovala si o to už dlhšie,hoci niektorým to prišlo normálne..tá druhá mi nehovorí nič a tretiu som donedávna čítala,tej sa čo prihodilo?🤔
Nechýba,lebo vždy keď odídu,sa vzápätí vrátia😬

simona139469
28. sep 2021

Jaaj to vieš koľko je tu takých? Ale áno, niektoré ženy vedia piť krv fakt

martinkatinka
28. sep 2021

Ja premyslam kto mi tu chyba ..... Na nick si uz asi nespomeniem

miskakyska
28. sep 2021

@martinkatinka Naty14 😬

nika82
28. sep 2021

mne tu chyba Bubena, ale ta sa zial uz nikdy nevrati 😢

lucka_ke
28. sep 2021

mne chýba mommytobe a druhý nick si už nespomeniem, ale robila make-up a mala dve dievčatká myslím, obe kočky a toľko závistlivých príspevkov, čo tu ženy dokázali napísať, katastrofa

martinkatinka
28. sep 2021

@miskakyska nechyba mi, ale keby tu bola, uz by sme o tom vedeli 😁

autor
28. sep 2021

no ja si pamätám skôr tie, čo vždy vedeli všetko najlepšie a mali patent na všetko. To sú presne tie ktoré som napísala hore a k tomu ešte hettinka.

vroni
28. sep 2021

Mne tu napríklad vôbec nechýbajú zlomyselne slepice, zakladajúce každý deň polodebilne anonymné témy. A ze ich je tu požehnane. Škoda, že nechce táto konská stránka odfiltrovať tie.

maximilie
28. sep 2021

Dam ruku do ohna za to, ze ty si ta ista, ktora zaklada temy ,,kto je.viesta" a podobne ....🙄

Preco sa chces vzdy bavit o niekom inom anonymne?

guiseppinka
28. sep 2021

@vroni tak toto si zabila🤭🤭🤭🤭🤭

kittykat22
28. sep 2021

bolo tu dievca Miska ... nick mala zla nieco ... spominate si? Ona bola super. Zila v zahranici, myslim Anglicko? Po narodeni synceka myslim opustila konika.

bloger
28. sep 2021

Ja by som rád vedel čo sa stalo s používateľkou aniko2

zirafienka
28. sep 2021

@maximilie aj mne sa tak zdá...

diewcatqoo
28. sep 2021

Nikto mi vyslovene nechyba, je to len forum, nevytvaram si tu ziadne vztahy.. ale vsetky spomenute baby si pamatam a z kazdej som mala pocit, ze to ma v hlave upratane.
A radsej budem citat niekoho, kto je mozno trochu viac sakrasticky ako vacsina tunajsieho osadenstva, ale vidno, ze ma aspon nieco v hlave, ako niekoho, kto donekonecna zaklada uplne nezmyselne temy alebo niekoho, kto ma ocividne nejake psychicke problemy a odmieta sa liecit...

moonlight1210
28. sep 2021

Nejak to nesledujem. Vsimne si skor az po case, ze niektore nicky sa prestali ozyvat, a ked si ich vyhladam, tak su odhlasene.

Ak sa ju s niekym nemylim, tak obcas si spomeniem na natalym (alebo tak nejak mala nick). Podla svojho pisania vyzerala taka spontanna a zivelna osobka. A prijemne veselo-optimisticka, aj ked mala svoje starosti.
A este na par dalsich, ale ich mena si uz zial nepamatam.

karolinakr
28. sep 2021

A čo zastupca mužskeho pokolenia majkeel haha ? Ten sa odfiltroval, ktovie prečo

markaterka
28. sep 2021

Ja si pamätám na nick obsadenémeno, potom sardinka336, ešte si spomínam na moni244, a ešte jednu, ale tej nick si nepamätám (niečo ako do no pol boka odrata) 😃😃😃

vanda323
28. sep 2021

Viete kto mne chýba..tomiholjubiav alebo tak nejak..ona bola taká jednoduchá skromná

beata_k
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. sep 2021

Niečo s petrou to malo, tej som davala furt smajliky, ale vždy sa s nou niekto hadal a nakoniec po velkej hadke bol jej učet zrušeny, no škoda, už sa nezasmejem

luccija
28. sep 2021

@markaterka toho chlapa si pamätám🙂
@karolinakr Sardinka bola dobrá ona radila také psychologické veci
Takto, keď píšete si na nicky spomeniem, ale človek si ani neuvedomi, že už neprispievajú.Ja by som chcela vedieť koľko žien sem každý deň nazrie

vroni
28. sep 2021

@vanda323, @tomiholjubavi myslíš? Ta neodišla, je tu, snáď už tu knihu konečne dopisuje, keď tak málo prispieva 😉

janulienocka
28. sep 2021

Mne chyba @oldman50plus

anelehka
28. sep 2021

@vanda323 veď ona tu je😉

jana_eyre_2
28. sep 2021

Nicky o ktorých píšeš si pamätám, vôbec som o posledných dvoCh netušila že sa zrušili.. tak či tak - viem že to boli baby, ktoré vedeli byť sice nepríjemne ale dalo sa s nimi aj normálne popísať, dokonca aj výmena názorov keď bola neprišla mi nikdy nejaká extrémna, žeby som si ich zaskatulkovala ako rypalky, len sme casto nemali rovnaký pohlad.. ewittam vedela odborne poradiť, len nemala trpezlivosť dokola vysvetľovať vysvetlené, čo sa mnohých dotklo.. v každom prípade, to že niekto zalozi diskusiu o nejakých ženách, značí že boli výrazne a to nie negatívne..

Podľa mňa k diskusiám je žiadúce aby boli zastúpené všetky názorové strany, aká by to bola nuda keby sme tu so sebou všetky súhlasili a viedli rozhovory o duhovych jednorozcoch.. koniec koncov aj takéto témy sú obľúbené, lebo môžu vznikať konflikty a to ženy rady 😅

zuzanka.zuzu
28. sep 2021

@janulienocka tak hento šovnistické čudo mi vôbec nechýba

janulienocka
28. sep 2021

@zuzanka.zuzu mne sa páčil jeho chlapský pohľad na vec

Strana
z3