icon

Odkiaľ majú mladí ľudia toľko peňazí?

27. mar 2022

Ahojte..Možno vam to niektorym príde ako zavistliva otázka ale zaujíma ma to.Odkial maju niektoré mladé ženy a mladí muži toľko penazi?Uvediem priklad.V mojom okolí žije jedna 21 ročná,ktorá si kupila krasny dom,auto.Pochybujem žeby mala nejakého bohatého sugaddaddyho ,pretože žije sama aj vždy ju vidím buď samu alebo s kamaratkami.Do práce nechodi.Alebo ďalšia 23 ročná.Ta žije s rodičmi ale tiež ju vidno s plnými taškami oblečenia, vozí sa na drahom aute.A vlastne nielen ženy ale aj muži.Ex mojej sestry ma svoj apartman,ferarri a pritom ma len 26 rokov..A mohla by som uviesť ďalších mnoho príkladov.Odkial ti mladí ľudia nato majú?

Strana
z2
barborachors
28. mar 2022

Tito ludia nemaju peniaze, ale zato maju poriadne dlhy. Kupuju si veci na úver a maju dlhy v soc poisťovni. Dôchodok neuvidia.

Ti ludia ktorí peniaze maju a nemajú 30 pracujú z domu alebo zahraničia, vacsinou obchoduju na burze a su v tom dobrí. Maju častokrát este aj pasívny príjem. Na svk väčšinou uz ani neziju, ak aj ano, väčšinou su velmi nenápadni a luxus schovávaju. Investuju do nehnuteľností, väčšinou kupia byty v Dubaji.

O tych co pises ty, to su ludia co sa na boháčov iba hraju. Cize uvery a len úvery 🙂

78787878
28. mar 2022

Podla mna vacsinou od rodicov. Nemusia byt len podnikatelia, budme uprimni, Slovensko je neskutocne skorumpovana krajina a kto moze, ten rozkrada verejne financie a berie uplatky. Majetok sa potom pise na deticky.

mircalla
2. feb 2024

Staraj sa o seba a neries. Ja take neriesim, nezaujima ma to. Dolezite je ako sa mam ja moja rodina.

mikadooo
2. feb 2024

Je to od prípadu k prípadu 😁. Treba sa ich opýtať 🤷.

cafelatte
2. feb 2024

Nemusí byt všetko len nelegálne získavanie peňazí. Malý podnikateľ pod 5 tis.mesacne nejde a to sa dá dobre šetriť pre deti. V mojom okolí takmer všetci moji rovesníci.. A keď sú dvaja, manžel aj manželka, netreba do zahranicia chodiť, tam je slovak chudák.

zuzinka888
2. feb 2024

Uvery.... onlyfans a ine sluzby.

iwesska
2. feb 2024

Niekto sa vie proste narodit 🤷‍♀️ Poznala som typka,co ako mlady chalan so SS robil obchodneho riaditela v otcovej firme, potom zdedil tu firmu po jeho smrti. Dnes ma okrem toho obrovsky palac, vinarstvo. Nikdy nevedel,co je to bezny zivot. A poznam tiez susedu,ktora v zivote nerobila,zato kazdu chvilu ju iny fesak z auta vysadi, iny si pride pre fet ...a zije si lepsie ako my,co chodime bezne do roboty.

elalala
2. feb 2024

Neverila by si, na ake hovadiny si ludia dokážu zobrať uver

liz_lemon
2. feb 2024

@cafelatte a v com podnikaju?

ysseba
2. feb 2024

Z práce od 8:00 - 16:00 to určite nebude 😀

cafelatte
2. feb 2024

@liz_lemon napriklad: realitna agentura, zalozna, hand- made šitie, pekáreň, kaviareň, reklamka.

hefo
2. feb 2024

Niektorí majú, niektorí nemajú...

niekapitalizmu
22. mar 2024

nemame nic

Strana
z2