Omyly pri jazde autom
Aj vy robíte kixy pri šoférovanie?Mne sa to stáva iba vtedy keď ide ako spolujazdec môj manžel alebo občas svokor ale ten nevie navigovať.Dnes sa mi stalo že som skoro vyšla z vedl.cesty na hlavnú a vo vedl.pruhu nie do toho čo som sa mala zaradit mi išlo auto.Chudak len tak uhol do vedl.pruhu.Neskoro som zabrzdila. Následne nato som myslela že stihnem prejsť protiidúce auto ale asi by som to nestihla tak som tak zasmykovala na brzde. Normálne sa nad tým teraz zamýšľam a trápi Ma to.ked idem sama takéto prešľapy nerobím .
@nataly420 ano,konecne to sprisnili,ale zase aj tie ceny.Chvalabohu ho nebude mat hocikto.A vies preco ho maju niektori?-znamosti,peniaze a tak to bohuzial aj vyzera na cestach...
Ja si myslím, že každému sa stane, že auto nevidí a tak, ale raz za pár rokov. Ak sú kiksy pravidelné, je to problém. Ja žasnem, aké nehody sú, fakt polke ľudí nepatrí vodičák do ruky, havarovať na zapnutých semaforoch, na parkovisku vraziť do auta čo ide pred mnou lebo dáva prednosť a podobne. A ešte k tým nepoznaným miestam, nie nové "inkognito" značky spôsobia tiež dosť nehôd, lebo predsa len ak človek vidí cudziu značku, nevytrubuje tak, že ide pomalšie, lebo vie, že asi mesto nepozná, dá na kritických miestach pozor, že či neurobí kiks. Takto nik nebude vedieť skade vodič je a že to nepozná.
@nataly420 teraz si sa sama seba pomenovala
@klarissa25 🤣🤣🤣🤣🤣😄 aj teba moja zlata
@lilope toto su typy ludí s ktorými sa netreba zaoberať a už vôbec s nimi komunikovať...
@klarissa25 máš pravdu, čakať sebareflexiu alebo aspoň krátke zamyslenie sa, je asi naivné.

Som veľmi rada že sprísnili vodičáky lebo ho momentálne má každý debil ! Nemyslim teba ….ale všeobecne Soferujem po celom svete dlhé vzdialenosti úplne sama ale teba by som nechcela stretnut na ceste zatiaľ 😅 ale nič si z toho nerob všetko sa dá naučiť 🙂 len treba chcieť