Oplatí sa predávať použité detské oblečenie?
Ahojte, aku mate skusenost? Oplati sa predavat pouzite oblecenie po detoch, ci radsej vyhodit? Myslim, cas a robota s fotenim, nahadzovanim, posielanim balikov… a ci sa realne aj nieco predava, ci skor sa to doma skladuje a aj trva pol roka kym sa preda nieco? Dakujem
@pato88 neoplati, predas par veci ale v podstste ti toho vobec neubudne, predas neskutocne pod cenu, nezarobis nic, tazko sa predavaju veci s visackou toboz nie pouzite
Skor najdi charitu alebo socialne slabsiu rodinu
Aspon budes mat dobry pocit
zalezi co, ale do v80 daj balik za symbolicku cenu (len nie 1e/ks a vyssie, to si rovno mozes nechat/darovat :D)
@heln môžem sa len opýtať, prečo sa tu tá aplikácia nemôže menovať? Už vo viacerých diskusiach sommsi to všimla a zaujíma ma to.
@paulina291 lebo konkurencia
@mayami ďakujem. Takže koment s celým názvom vymazali?
Darujem cez darovaciu skupinu. Predávam drahšie veci, ak sú také, že si držia hodnotu (napr Nordbjorn kombinézu, niektoré hračky).
Dávam rómkam z osady...a nie, nie sú to zničené veci, skoro ako nové, ale keď mi to stojí dlho na FB v skupinách a nikto nechce, tak dovidenia...neskladujem..keď vidím pri kontajneroch rómov, tak im poviem, nech počkajú a dám im, naposledy skoro 4 veľké tašky oblečenia...a je mi jedno, čo s tým urobia...
Kamoska vravela, ze U nas v meste vraj uz ani,baby Romky nechcu. Vraj ze co su oni socialny pripad , oni nebudi obnosene ( pritom top stav). 🙂 takze tak.
Inak, kde darovat, na aku charitu najlepsie?
@pato88 ja uz velmi zriedka, cele baliky ponukam znamym , ci menej znamym, aj zadarmo, pripadne nenosene predavam , vacsinou chcu ludia vseyko zdarma aj s vysackou by nedbali, casto aj ohrnu nosom, ak by mali zaplatit, mam skusenpst, ze ak si clovek nevyberie vec sam , vsetko mu pride drahe, ale v obchode mu to tak nepride, takze bazar nie je o ksefte, ale o zabave
Mna by skor zaujimal fenomenn predaja drahsich znaciek, ci si fakt tie zeny myslia, ze je niekto ochotny dat dajme tomu 150 eur za oblecko z bazara, ktore si neviem ani odskusat, ani vratit, len taky postreh,naozaj ma to zaujima
A este ma zarazilo, ze inom znamom novom bazare su ceny porovnatelnych veci vyrazne bozsie ako tu, preco? Mozno pridam diskusiu s touto temou, lebo ma to naozaj zaujima. Co vy na to( vsetci)
Niekedy sa podari a niekedy nie.spravim vzdy balik v jednej velkosti nikdy nie po kuskoch.skusim predat za tretinu ak nepredam do mesiaca tak darujem.nemam to fakt kde skladovat.. vzdy sa niekto najde a co s tym dotycny spravi ma uz ozaj netrapi..
@pato88 ja ako kupujúca kupujem hlavne veci, ktoré sú značkovejšie napr mayoral, zara, next, dokonca aj f and f ak je to niečo čo mi padne do oka a ešte napr newbie a takéto podobné značky.. nekupujem sinsay ani pepco či kik
@mayami v tomto máš pravdu tiež nie som ochotná kúpiť nič čo je deravé alebo fľakaté aj keby to bola neviem aká značka
@anika presne preto nakupujem na tom druhom bazáre 😂😂
@earlgrey tak napr na nemenovanom bazáre som newbie našla ešte hádam v lepšom stave za rovnakú cenu ako lindex ale áno tiež nechápem 🤦
@pato88 ja som tak už párkrát veci darovala do detského domova 🙂
Ak máš na to čas a chuť tak sa určite oplatí. Zatiaľ som predala všetko, čo som predať chcela. Teraz pred Vianocami to ide slabšie, mam tam dosť vecí za nízku sumu a nič, ale väčšinou predám do pár mesiacov.
dneska akurat som videla Burza detskych veci ak maš toho viac tam by som skusila, je nadej že niekto pride a oslovi ho niečo z tvojej ponuky a tie stoly sa za 5eur davaju na prenajomm alebo symbolicku cenu
@angeli121212 myslim, ze ja sa tam presuniem
Momentalne pozeram na lyziarske bundy pre najstarsieho, mam tu ulozeny jeden inzerat a na inom bazare je ta ista bunda za 45, tu z 69, omg
@anika len získaš.. ja neľutujem a to nech sa na mna nikto nehnevá ale tam som zohnala aj z poľska aj z čiech take veci čo u nás ani nemajú o cenách ani nevravím
@pato88 neviem, ale za posledne 2 tyzdne som na V...predala pouzite veci za vyse 100 eur.tak zhodnot sama,ci sa oplati.

a ta aplikacia je dobra aj v tom, ze postovne plati kupujuci, a podvodnici si tam velmi neskrtnu. predala som takto aj babatkovske hracky, aj somariny z domacnosti.