icon

Oplatí sa predávať použité detské oblečenie?

pato88
30. nov 2024

Ahojte, aku mate skusenost? Oplati sa predavat pouzite oblecenie po detoch, ci radsej vyhodit? Myslim, cas a robota s fotenim, nahadzovanim, posielanim balikov… a ci sa realne aj nieco predava, ci skor sa to doma skladuje a aj trva pol roka kym sa preda nieco? Dakujem

Strana
z2
heln
30. nov 2024

a ta aplikacia je dobra aj v tom, ze postovne plati kupujuci, a podvodnici si tam velmi neskrtnu. predala som takto aj babatkovske hracky, aj somariny z domacnosti.

btus
30. nov 2024

@heln ta app na v?

taktotedanie
30. nov 2024

@pato88 neoplati, predas par veci ale v podstste ti toho vobec neubudne, predas neskutocne pod cenu, nezarobis nic, tazko sa predavaju veci s visackou toboz nie pouzite
Skor najdi charitu alebo socialne slabsiu rodinu
Aspon budes mat dobry pocit

cyberk
30. nov 2024

zalezi co, ale do v80 daj balik za symbolicku cenu (len nie 1e/ks a vyssie, to si rovno mozes nechat/darovat :D)

paulina291
30. nov 2024

@heln môžem sa len opýtať, prečo sa tu tá aplikácia nemôže menovať? Už vo viacerých diskusiach sommsi to všimla a zaujíma ma to.

mayami
30. nov 2024

@paulina291 lebo konkurencia

paulina291
30. nov 2024

@mayami ďakujem. Takže koment s celým názvom vymazali?

jazula
30. nov 2024

Darujem cez darovaciu skupinu. Predávam drahšie veci, ak sú také, že si držia hodnotu (napr Nordbjorn kombinézu, niektoré hračky).

lienka.7
30. nov 2024

@pato88 ponúkaj cez FB. mas tam aj rôzne skupiny na značkové veci.

earlgrey
30. nov 2024

Dávam rómkam z osady...a nie, nie sú to zničené veci, skoro ako nové, ale keď mi to stojí dlho na FB v skupinách a nikto nechce, tak dovidenia...neskladujem..keď vidím pri kontajneroch rómov, tak im poviem, nech počkajú a dám im, naposledy skoro 4 veľké tašky oblečenia...a je mi jedno, čo s tým urobia...

snowflakenel
30. nov 2024

Kamoska vravela, ze U nas v meste vraj uz ani,baby Romky nechcu. Vraj ze co su oni socialny pripad , oni nebudi obnosene ( pritom top stav). 🙂 takze tak.
Inak, kde darovat, na aku charitu najlepsie?

anika
30. nov 2024

@pato88 ja uz velmi zriedka, cele baliky ponukam znamym , ci menej znamym, aj zadarmo, pripadne nenosene predavam , vacsinou chcu ludia vseyko zdarma aj s vysackou by nedbali, casto aj ohrnu nosom, ak by mali zaplatit, mam skusenpst, ze ak si clovek nevyberie vec sam , vsetko mu pride drahe, ale v obchode mu to tak nepride, takze bazar nie je o ksefte, ale o zabave
Mna by skor zaujimal fenomenn predaja drahsich znaciek, ci si fakt tie zeny myslia, ze je niekto ochotny dat dajme tomu 150 eur za oblecko z bazara, ktore si neviem ani odskusat, ani vratit, len taky postreh,naozaj ma to zaujima
A este ma zarazilo, ze inom znamom novom bazare su ceny porovnatelnych veci vyrazne bozsie ako tu, preco? Mozno pridam diskusiu s touto temou, lebo ma to naozaj zaujima. Co vy na to( vsetci)

saxana000
30. nov 2024

Niekedy sa podari a niekedy nie.spravim vzdy balik v jednej velkosti nikdy nie po kuskoch.skusim predat za tretinu ak nepredam do mesiaca tak darujem.nemam to fakt kde skladovat.. vzdy sa niekto najde a co s tym dotycny spravi ma uz ozaj netrapi..

mayami
30. nov 2024

@anika ja nechápem pri tom značkovom oblečení, že predávajú aj deravé za cenu akoby to bolo v peknom stave. Podľa mňa má deravé lindex oblečenie rovnakú hodnotu ako deravé pepco

angeli121212
30. nov 2024

@pato88 ja ako kupujúca kupujem hlavne veci, ktoré sú značkovejšie napr mayoral, zara, next, dokonca aj f and f ak je to niečo čo mi padne do oka a ešte napr newbie a takéto podobné značky.. nekupujem sinsay ani pepco či kik

angeli121212
30. nov 2024

@mayami v tomto máš pravdu tiež nie som ochotná kúpiť nič čo je deravé alebo fľakaté aj keby to bola neviem aká značka

angeli121212
30. nov 2024

@anika presne preto nakupujem na tom druhom bazáre 😂😂

earlgrey
30. nov 2024

@mayami A ako sa idú potrhať niektoré mamičky o lindex alebo newbie tepláky, ktoré majú zošuchané kolená (viditelne) alebo dieru na kolene...a dajú za to aj 15€ 🤦‍♀️

angeli121212
30. nov 2024

@earlgrey tak napr na nemenovanom bazáre som newbie našla ešte hádam v lepšom stave za rovnakú cenu ako lindex ale áno tiež nechápem 🤦

mayami
30. nov 2024

@earlgrey tak tomu už ozaj nerozumiem

arasidka123
30. nov 2024

@pato88 ja som tak už párkrát veci darovala do detského domova 🙂

dannieja
30. nov 2024

Ak máš na to čas a chuť tak sa určite oplatí. Zatiaľ som predala všetko, čo som predať chcela. Teraz pred Vianocami to ide slabšie, mam tam dosť vecí za nízku sumu a nič, ale väčšinou predám do pár mesiacov.

karolinakr
30. nov 2024

dneska akurat som videla Burza detskych veci ak maš toho viac tam by som skusila, je nadej že niekto pride a oslovi ho niečo z tvojej ponuky a tie stoly sa za 5eur davaju na prenajomm alebo symbolicku cenu

anika
3. dec 2024

@angeli121212 myslim, ze ja sa tam presuniem
Momentalne pozeram na lyziarske bundy pre najstarsieho, mam tu ulozeny jeden inzerat a na inom bazare je ta ista bunda za 45, tu z 69, omg

angeli121212
3. dec 2024

@anika len získaš.. ja neľutujem a to nech sa na mna nikto nehnevá ale tam som zohnala aj z poľska aj z čiech take veci čo u nás ani nemajú o cenách ani nevravím

zuzinabila
5. dec 2024

@pato88 neviem, ale za posledne 2 tyzdne som na V...predala pouzite veci za vyse 100 eur.tak zhodnot sama,ci sa oplati.

Strana
z2