Otázka dňa: Oslavujte Valentína?
Dnes je sviatok všetkých zaľúbených. ❤ Mňa zaujíma, či s partnerom oslavujete Valentína alebo tento sviatok neuznávate?
Ak áno, pochváľte sa valentínkami, ktoré ste od svojich partnerov dostali. 😍
Podobné otázky kladieme 3x do týždňa na našom Facebook Messengeri a aj ty môžeš prispieť svojim názorom a ovplyvniť tak výsledky každej ankety. Stačí kliknúť nahttps://i.modrykonik.sk/39SiaNb a odpovedať na prvú otázku. 📱
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?
57 % párov oslavuje deň všetkých zaľúbených, 43 % párov považuje Valentín za komerčnú záležitosť.

Nie.
Nie
Oslavujeme. Manžel má pozval na večeru ❤️😊
Mne muž dnes kúpil kvety, ja jemu čaj, dali si pusu a deťom sme dali lizatka.. neviem ci to je oslava, je to milé, bežne si zbytočnosti nekupujeme..
Poprajeme .na to aby sme si s manzelom nieco dali nepotrebujem sviatok valentin ...to ze sa milujeme si poviene za kazdym hovorom ci ked si poprajeme na dobru noc ci na dobre rano
niekedy ano, niekedy nie. Kino alebo restika alebo nic. Ako sa nam v ktory rok chce....
Ziadne komercne, pohanske a ine umelo vytvorene sviatky u nas nemaju sancu.
Jasne. Darcek v skrini, maso na tatarak uz caka a cokoladove fondue ako dezert 9<3
nie, ale mm ma prekvapil...kúpil mi krásnu ružu...to som nečakala po toľkých rokoch čo sme už spolu....🙂
My nejako extra neoslavujeme, ja som dostala perníkové srdiečko a on takú bonbonierku v tváre kvetu. Pusa, objatie, večer, keď dôjde z roboty, si posedíme spolu tak romantikus bez telky, víno nebude, keďže ja momentálne nemôžem piť 🙂. Ale romantika a láska je každý deň
Ja som dnes dostala od manžela zaplatenú ročnú poistku na auto a natankoval mi plnú nádrž. Povedal mi, že na dnes to je všetko 😃. Kto ho pozná tak vie, že toto je maximálne romantické z jeho strany lebo myslel na mňa a to mi stačí 😃.
Nie človek si ma spomenúť na toho druhého celý rok nie len dnes.
Neoslavujeme, ale vecer ho dobre pomasirujem..bude sa tesit..a zaplatila som na buducotyzdnovu dovolenku...cez rok mi dopraje vzdy vsetko,takze mu to takto vraciam..
@redakcia Nie
@miriam11 my to iste..uz dlho , clovek si nakoniec zvykne zit sam a bez lasky..
Nie neoslavujeme, je to ako každý iný deň 🙂
Akurát deťom sme kúpili čokoládu 🙂. My si každý deň povieme "milujem ťa" a niekedy aj viac krát za deň.
Nepotrebujem oslavovať Valentin...To že vedľa mňa zaspava, alebo vstáva, to že si povieme ľúbim ťa či milujem ťa je pre mňa Valentín každý den.
Dnes je Valentina? 🙂
Ano. Vecera kino kvety sampanske
Nič špeciálne. Ráno sme si popriali pekného Valentína, podvečer sme boli aj s malým na večeru.
Neoslavujeme, my sa s mužom máme radi celý rok. ALE deti tento sviatok vnímajú, je to skomercionalizovane, tak jasne že chcú niekoho potešiť, obdarovať, my podporujeme hlavne handmade darčeky, tak vyrábajú.
Neoslavujeme..so slovami MILUJEM ŤA začíname "každý" deň a aj končíme ❤️

nie neoslavujem. Je to taký normálny deň. Ale inak oslavujeme všetko, len tento deň nám nejako "nešmakuje" 🙂 Čokoládu, pusu dostávam kedykoľvek.