Páčia sa mužom viac blondíny alebo brunetky ? (Čítam všade, že blond vyhráva)
@vivien9 podľa mna sa mužom páčia pekne ženy a pokial takú vidia, je im úplne jedno či je to blondína, bruneta, červenovlasá a pod..A hlavne, každému sa hodí niečo iné, na to netreba zabúdať!!!
ja som hnedovlasa a o muzov som nudzu predtym nemala, hoci nie som krasavica.. takze to je asi take tvrdenie, akoby si sa pytala, preco sa zenam pacia chlapi s plnymi perami - mna to napriklad na muzovi skor odpudzuje.. kazdemu sa paci nieco ine, neda sa pausalizovat..
Môjmu manželovi iba ryšavé.
Otázka za milión - ďalšia do sekcie kravina roka. Co nevieš, ako sa máš nafarbit, aby si zaujala nejakého fesaka? Poradím ti - bud sama sebou, nesprávaj sa ako koza, nenechaj sa hneď pretiahnuť každým debilom a určite si nájdeš toho pravého v pravej chvíli
Nejde o to, aku farbu vlasov mas, ale ako sa v nej citis. Co si, to vyzarujes. Je jedno, co mas na hlave, ludia vnimaju ako sa spravas.
Neviem, bola som blond, teraz čierna. Ale nikdy mi môj nepovedal, že aká farba sa mi páči, on ma hladká po vlasoch a vždy mi povie, že mi pekne voňajú. A rad sa s nimi hra. Teraz keby mi povedal, že "juuuj, ryšavé ženy su sexi", nepôjdem kupovať farbu, nikdy som sa neriadila trendami, ani nechcela byť najsexi žena na svete. 😉
Môjmu mužovi sa pacia brunetky, blondiny mu prídu vyslovene neatraktívne a mne sa tiež pacia tmavi chlapi(hnede vlasy a oci), ale keďže aj blondiny a blondaci majú partnerov, tak asi sa najde niekto, komu prídu atraktivni😂😂😂
@lucinka1988 mužom sa páčia aj škaredé ženy, pretože každý ma iný pohľad na krásu. A po poslednej návšteve kúpaliska, sa páčia aj obézne ženy. Takže žiadne chudnutie, len nájsť toho pravého chlapa😉
@oli18 možno na vzťah áno, ale drvivá väčšina chlapov sa pozrie po peknej žene nech ma farbu vlasov akú chce..Ako moja babka zvykne hovorievat, “čo je pekne je pekne”☺️Inak ja som blond a mojmu mužovi sa vždy páčili blond, ale keby som sa prefarbila na čierno, isto sa so mnou nerozide..Podľa mna je táto diskusia dosť zbytočná, 100 ľudí, 100 názorov, ale s výrokom mojej babky sa plne stotožňujem (ten, kto vie citat medzi riadkami určite vie, čo tým myslím)..
Môjmu sa páčia čiernovlásky, keď sme sa spoznali bola som čiernovláska. Teraz mám svoju prirodzenú farbu - špinavý blond.
Veľmi individuálne. Podľa mňa ide o celkové sympatie, chémiu a niečo také, ako farba vlasov môže ovplyvniť maximálne tak prvý dojem.
Keď som sa so svojim manželom ešte len priatelia, pracovali sme spolu, stále vravel, že jemu sa páčia nízke, štíhle brunetky.
No, meriem takmer toľko, čo on, som odjakživa pri sebe, prirodzená modrooká blondína a funguje nám to už 6 rokov 🙂
Verím tomu, že ľudia môžu mať rôzne preferencie, ale myslím si, že vplyvom okolností (spomínané sympatie, chémia) sa dokážu veľmi ľahko zmeniť.
Každý chlap sa môže biť do hrude, že preferuje iba (napr.) blondínky a všetky ostatné ženy sú preňho (ako som tu prečítala) vyslovene neatraktívne, avšak bude to robiť len dovtedy, kým mu nejaká ryšavka nepoblázni hlavu 🙂
@dankavass s týmto úplne súhlasím, mne sa napr tiež páčia viac tmavšie typy chlapov a na blondiakov som nikdy nebola, ale ak by som videla nejakého fesaka čo ma blond vlasy, isto by som nepovedala, že je vyslovene neatraktívny len za to, že ma blond vlasy 🙈😂odjakživa som tiež na väčších chlapov čo majú široké ramena a v minulosti mi pobláznil hlavu jeden muž, čo vyzeral úplne inak ako moja predstava, ta chémia medzi nami by sa dala krájať a vtedy ma vôbec nezaujímali názory okolia, že nevyzera ako model..Proste preskočila iskra a ta bola od prvej chvíle..takze tak😉
@lucinka1988 Je to tak, že najdôležitejší je celkový dojem a dobrý pocit z muža alebo ženy. Niektorí aj muži s blond sú veľmi pekní, napr. Libor Bouček a žien s čiernými vlasmi je veľmi veľa.
S mojim m ked sme eate len randili a isla nejaka slečna aon sa na nu pozrel tak len.skonstatoval ze ,,ma bod lebo je blond...tak neviem a pri tom mal predomnou same brunety.bola som jeho prva blondína..
Chorá doba toto..
Dalsia otazka hodna MK. Nabuduce poloz otazku: pacia sa muzom viac stihle,alebo tlste zeny? Pekne,alebo skarede? Mudre,alebo blbe?.........

🙈 boze to je otazka...
kazdemu sa paci nieco ine 😉